Balbina200 19.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Narendil!A suszarkę też planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.03.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Narendilku fajne kubki wyczaiłaś ( ty szperaczko) Praleczkę też talową planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2012 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Alu, dziękuję za pamięć Płytki mam wybrane na 99%. Lampy to trudny temat. Daj sobie chwilę wytchnienia. W końcu znajdzie się TA! Balbina, a owszem, planuję. Ale dopiero po przeprowadzce, bo teraz to bym chyba na balkonie ją musiała postawić. Karolku, kubeczki same mnie znalazły Zdam Ci relację z użytkowania pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 przyniesłam jeszcze takie cóś: http://www.quelo.pl/5281-8914-thickbox/focus-k1.jpg http://www.quelo.pl/pl/lampy-pokojowe/5281-focus-k1.html kiedyś chciałam mieć stojącą wersję i sprawdziłam...mają kinkiety!!!! baaardzo lubię taką matową czerń. no i ten kabelek a tu masz całą serię. mnie podoba się baaaaardzo http://www.quelo.pl/pl/buscar?orderby=position&orderway=desc&search_query=focus&submit_search=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 zabiłaś mnie kupnem pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 admete, wczoraj z bólem serca nie kupiłam sobie wazonu. Pojechałam kupić buty Jakubowi i nabyłam pralkę szokujesz tymi zakupami codziennie Półka do Jakuba zajefajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 http://img213.imageshack.us/img213/3686/imag0149qw.jpg Obiecana lampa. Nie robiłam z włączonym światłem, bo kiepsko zdjęcie wychodziło i nic nie było widać Ale o żarówce oczywiście zapomniałam Nie patrz oczywiście na widok za oknem, bo jest nieciekawy Tę lampę mamy w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Niezła jesteś z tą pralką narendil:lol2: gratulki- nic tak nie cieszy, jak niezaplanowane zakupy:yes: Dobrze, ze butki synkowi tez kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 aricia, lampa zapisana bocianku, kurczę, ładna ta lampa Muszę ją jeszcze gdzieś na żywo zobaczyć. zabiłaś mnie kupnem pralki szokujesz tymi zakupami codziennie Niezła jesteś z tą pralką narendil:lol2: Dziękować! Dziękować! Żeby jeszcze z innymi zakupami tak dobrze mi szło! I kasą na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.03.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Narendil - gratuluję zakupów:) Pólkę na książki znam ale nigdy nie widziałam jej "u kogoś" - bardzo ciekawa jestem jak się u Ciebie zaprezentuje A ten kinkiecik polecam całym sercem - w sypialni mam podobne (tzn: wygląd inny, ale zasada ta sama) i są mega wygodne. Zwłaszcza podoba mi się funkcja ściemniania A skoro mowa o lampach - czy mogę się wtrącić z prywatą? Gdyby wpadły Wam w oko - przy okazji szukania innych lamp - takie dwie: - kinkiet podobny do Tolomeo (http://9design.pl/product-pol-3640-A010920-Artemide-Tolomeo-micro-parete-anodyzowany-szary.html) tylko czerwony i o połowę tańszy - żyrandol, jakby to określić, z takimi białymi płatkami? kółkami? zwisającymi na linkach to dajcie mi znać pliis u siebie na wątku też oczywiście się zapytam ale dla pewności wolę szerzej zarzucić sieci:), mam nadzieję że się nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 nihiru, będę o Tobie pamiętać.Kinkiet koniecznie ma być czerwony?Bo te inspirowane są tylko srebrne (a tańsze).A rozważałaś ewentualne malowanie? A żyrandole Ci jakieś wkleiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ładna lampa, tylko duża. Ja mam wysokie sufity, bo póki co męczymy się jeszcze w kamienicy, ale musisz ją na żywo zobaczyć, żeby zdecydować, czy nie będzie przeszkadzała. Podwieszona wysoko pod sufitem pewnie by dziwnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja mam wysokie sufity, bo póki co męczymy się jeszcze w kamienicy Ja tam bym się mogła męczyć w kamienicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wrzucam ciekawy pomysł na stół: http://www.smartart.com.pl/main.php?strona=stoly&ident=38http://www.smartart.com.pl/obrazy/aaamed_0038-01.jpg I zmykam pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Buziaki zostawiam i na budowę lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 21.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 nihiru, będę o Tobie pamiętać. Kinkiet koniecznie ma być czerwony? Bo te inspirowane są tylko srebrne (a tańsze). A rozważałaś ewentualne malowanie? A żyrandole Ci jakieś wkleiłam. Wiesz, czerwony jakoś mi się tam widzi :)srebrny na pewno nie. Malowania nie rozważałam, akurat w tym przypadku trochę bym się bała, bo tam jest dużo ruchomych części. Ten kinkiet miałby iść do pokoju Igora, jak pokażę zdjęcia, może coś innego wymyślicie:) A teraz wracam do własnego wątku zobaczyć co wkleiłaś, bo chyba przegapiłam [upps] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Narendilku, gratuluję udanych zakupów:wiggle: My juz mamy całe AGD ...oprócz pralki...jakoś zabieram sie do tego tematu, jak pies do jeza...bo moja wymarzona czarna seria Siemens'a jest wycofana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pralkę mam bardzo podobną albo i taką samą, tylko inaczej teraz na panelu pooutawiali ( musieli zmienić wygląd, żeby inaczej kosztowała) ...Ja swoją mam jakieś 7 może i więcej lat... Śmiga bez problemu.. choć zauważyłam , że pierze znacznie dłużej niż na wyświetlaczu... Ja mimo to nie mam zastrzeżeń.. tyle co ta pralka naprała... Ja jestem mega zadowolona... a kosztowała wówczas ponad 2000zł czyli kilka lat temu sporo kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja tam bym się mogła męczyć w kamienicy Jeśli chodzi o powierzchnię, to może i tak, ale jest zimno i z instalacjami wszelkimi jest zawsze problem. No i sąsiedztwo takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Aniu co za cisza u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts