lasche 17.10.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 buuu a ja mam jakiś problem z kompem i nic nie widzę u nikogo ...a coś czuję, że wiele mnie omija ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: !!!!! pozwól, że od dziś będziesz moim decoupagowym Guru !!!! nie wiem, czy widziałaś kiedyś wytwory kasiorka ( greglis)? też daje czadu, ale w innym stylu. Twój jest mi bliższy. ja mam w głowie stereotypowe spojrzenie na tę sztukę. kojarzy mi się z popękanymi/poprzecieranymi aniołkami, różyczkami ...i ciągle obawiam się, coby mi efekt zbliżony do w/w nie wyszedł!!!! no cóż, będę starała się przełamać własne uprzedzenia i będę walczyć z decoupage chcę zrobić blat stolika u Młodego. pomalowałam ( znaczy nie ja, tylko mój teść, były lakiernik ! ) komplet krittera na szaro, sprayem we wakacje... i blat klei się do tej pory....każda zabawka, która postoi nieco dłużej zostaje przyssana do blatu!!! postanowiłam go okleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aricia zlituj się ...jak to w innym stylu niż aniołki...i to jeszcze w zbliżonym stylu do Twojego ...co to za cuda tam oglądacie ...idę się zresetować ...może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 lasche, ogarnij się troszkę !!!!! prędziutko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 (edytowane) Aricia, ja się u Greglis uczyłam Ale wiesz, też zaczynałam od aniołków i różyczek. Jednak szybko poczułam, że to nie TO. Tu jest większość mojej decoupage'owej drogi: http://www.ania.csk.pl/Prace/index.html Lasche, ogarniaj się! Specjalnie dla Ciebie pstrykałam fotki Edytowane 17 Października 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 i Ty tak na wszystkich materiałach i kształtach ???? szacun !!!! bardzo lubię zaglądać do kasiorka i chłonąć ten Jej klimat rodem z "Alicji...". Jej prace są tak oderwane od rzeczywistości, że często nie mogę się nadziwić mnie, osobiście, jednak bliżej do scandi ( pst....ja kiedyś zbierałam aniołki...i figurki, i na wazonikach, i na doniczusiach.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ale cudeńka...ja mam fioła na punkcie takich "edukacyjnych" gadzetów dla dzieci jak te literki:) Super! Co do umywalki Urban-toż to był bardzo dlugo moj number one do wc ale okazalo sie, ze za duza jest:( bylam zla, bo cala koncepcja wc powstala pod ta umywalke wlasnie-tylko seria London. Wizualki wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.10.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 narendil, Piękne te Twoje prace. Widać, że każdy detal dopracowany. "Typowe" decoupage, popękane z aniołkami, też nie w moim stylu, ale to, co pokazujesz, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.10.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Narendil nie odpowiedziałaś na priva, ale widzę tu odpowiedź. I co ja pocznę z moimi dwiema lewymi rękami? A już myślałam, że kupię gdzieś taki piękny alfabet Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:Matko ale cuda, cudowne rzeczy tworz te Twoje raczki a alfabet i klocki no poprostu mistrzostwo, napracowalas sie - 3 miesiace to sporo czasu ale efekt piorunujacy. No piekne poprostu.Kurde no jestem tak zachwycona ze nie wiem co napisac:eek: a nogi...czerwone bylyby charakterne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jaksie, przepraszam, ale jakoś te pw na muratorze są mało dla mnie widoczne. Odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dziewczęta, dziękuję Wam bardzo za miłe słowa Urosłam o kilka centymetrów! A propos miłych słów. Niedawno mój synalek dosłownie wbił mnie w ziemię. Robiłam ten zegar i chustecznik na jego specjalne życzenie. Chciał mieć auta, a ja chciałam, żeby nie były takie typowe Disneyowskie. Więc siedziałam godzinami i na bezdechu cienkim pędzelkiem malowałam krateczkę. Warto było - Jakub był zachwycony Kilka dni temu trochę się pokłóciliśmy. Miał sprzątać, nie chciał, kazałam mu siedzieć w pokoju, aż zrobi to o co go proszę. Po jakimś czasie wychyla głowę naburmuszony i krzyczy do mnie: "Nie lubie Cie! Nie będę psiątał!" I po krótkim namysle: "A zegar jest bzidki!" Wie, gdzie wbić szpilę A w pokoju posprzątał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 mądrala hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.10.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Narendil - byłam na stronce, widziałam, zbieram szczenę z podłogi.... no super sprawa. Ja kiedyś też baaardzo chciałam się zabrać za decoupage - zapisałam sie nawet na kurs, ale niestety maluch był z zagrożonej ciąży w której właśnie chodziłam więc przepadło. A przy 2 dzieci zawsze już później brakło czasu.... Ale bardzo bym chciała się tego nauczyć. I też iść w kierunku raczej odmiennym niż aniołki i różyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 :lol2: bzidki ! Hahah uśmiałam się. Narendil, już po gałkach widziałam co jest na rzeczy, a teraz pokazałaś to wszystko chodzę po wątkach i zazdroszczę o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Narendil mi nawet przez myśl nie przeszło, że to co pokazałaś może nie być gotowcem, bo patrząc na moje lewe ręce pytam się jak to możliwe?! piękne, naprawdę piękne a zegar jest bzidki omg co za łobuziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.10.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Tekst Jakuba mnie rozłożył na łopatki ...uwielbiam takie historie please please wyślij biednej lasche kilka zdjęć bo nic ale nic nie widzi ślepiec jeden od dwóch dni ...no masakra jakaś ...wygląda to na dużo poważniejszy problem niż myślałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Lasche, jak wyczyścisz skrzynkę, to Ci podeślę linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.10.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ups ...już powinno być czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts