karolek59 30.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aniu Małe stojące , ruchome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2012 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To chyba nie kupię tego krzesła Ani za, ani przeciw Ależ szaro, buro i ponuro za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dziewczynki, dziękuję Wam za pomoc przy płytkach i ściance prysznicowej Temat uważamy za zamknięty! Pan Janek w sobotę będzie rozwiązywał tą łamigłówkę. Aniu to się ucieszyłam - bo próbowałam przed chwilą zgłebić temat - ale jakieś ciężkie myślenie dziś mam Lusteka kwadratowe świetne szkoda że drogie To chyba nie kupię tego krzesła Ani za, ani przeciw Ależ szaro, buro i ponuro za oknem! To mój głos pierwszy Krzesło z okrągłym siedzeniem podoba mi się BARDZO!!!! Pogoda Ps Aniu biureczka wkleję później jak mi dziecięcia i maż pozwolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ale to nowe wcielenie musiałoby być jakiś całkiem odjechane, żeby całość dawała efekt lekkiego przymrużenia oka Nihiru, z ust mi to wyjęłaś Jeśli "szata" miałaby być pod kolor pozostałych krzeseł, to ja bym nie łączyła. Ale jeśli metamorfoza będzie odważniejsza, można zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.03.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Narendilku, dzisiaj mam dzień tapet i na taką trafiłam: http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/10204m.jpg http://www.udekorujdom.pl/tapety/home-interiors/cow-parade/home-interiors-cow-parade-10204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 31.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Albo taką: http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/30-207m.jpg http://www.udekorujdom.pl/tapety/pozostale-kolekcje/robot/wallswork-robot-30-207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.03.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To mój głos pierwszy Krzesło z okrągłym siedzeniem podoba mi się BARDZO!!!! Mój drugi:D Jest super:yes: U nas na zmianę dzisiaj padał dreszcz, śnieg i grad:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wnioski po wczorajszej rozmowie z panem Jankiem: Pani Aniu, wszystko da się zrobić Nie przeraziła go moja szczegółowa lista. Rozbawił mnie już na początku. Wziął plan mieszkania, popatrzył i spytał: Które ścianki burzymy? Zburzy, przesunie, dostawi - jest super! Bardzo się ucieszył płytkami układanymi na mijankę. Serio! Powiedział, że w końcu się takiego ładnego układania wraca. Na 99% będzie tak jak Dropek zaproponowała. Cztery tygodnie im wystarczą (to chyba nie tak dużo?). Cena już znacznie mniej miła mi się wydaje ale po przeliczeniu na osobę i godziny pracy, nie jest taka straszna. Oby tylko oddali budynek w terminie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Hej Aniu w ten piękny zimowy dzień To super że pan Janek jest konkretny i najważniejsze że na Tobie wywarł dobre wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.04.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, wrażenia nie musiał wywierać Robi w naszej rodzinie remonty od 7 lat. Bardzo mi na nim zależało, bo go znam. Jest pracowity, dokładny. I co ważne słucha tego, co się do niego mówi. Z tym, że jest oblegany i niełatwo u niego z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAACHA no to wszystko jasne biurka już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Narendil widzę że i u Ciebie postępy i pan płytkowy już dogadany Z kwadratowym lusterkiem przeżywam podobny problem. Strasznie trudno takie znaleźć a jak już jest to koszmarnie drogie a ja muszem mieć takie do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aniu fajnie że widać już światełko w tunelu. Jaśki to fajne chłopaki A co powiesz na to lusterko ?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20166706/ Widziałam, kupiłam przymierzyłam i oddałam ponieważ mi nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 A według mnie te krzesła nieco dziwnie razem wyglądają, ale może mam za małą wyobraźnię, bo przewidzieć, na czym polega Twoja "odjechana" zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dzięki za opinie, ale krzesła okrągłego nie będzie Z dwóch powodów. Po pierwsze, po rozmowie z panem Jankiem i przeliczeniu budżetu zaczynam ciąć wydatki i kupować obecnie tylko to, co niezbędne. Po drugie, zakochałam się w tym krześle z REFRE: http://www.refre.pl/files/gimgs/7_pepitka.jpg Jeśli ktokolwiek znajdzie na śmietniku lub w podobnych lokalizacjach dwa takie krzesła - chętnie przygarnę! Znalazłam u siebie na uczelni, ale pani, w której pokoju stoją, nie chce oddać W sumie, to może być więcej niż dwa. Z rzeczy niezbędnych, to najprawdopodobniej jutro jadę po fotel kinowy do przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.04.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ooo będzie fotel kinowy A krzesełko bardzo fajne a w tym obiciu szczególnie może pani pójdzie na jakąś wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 NArendilku a ja chyba będę mieć dla Ciebie krzeseło, ale to obfocę za 2 tygodnie Bo to na strychu zachomikowane, a ja już na bank wiem, że nie chcę Inna niż twoja miłość, ale też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venusku, byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 02.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jeśli ktokolwiek znajdzie na śmietniku lub w podobnych lokalizacjach dwa takie krzesła - chętnie przygarnę! Znalazłam u siebie na uczelni, ale pani, w której pokoju stoją, nie chce oddać W sumie, to może być więcej niż dwa. O, mój skoczek! Chyba swego czasu umeblowali nimi większość dziekanatów, bo w moim też takie stały przed remontem. Teraz dziekanat dostał nowe lokum i nowe krzesła. Zapytam przy okazji, czy gdzieś je zachomikowali, czy poszły do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Twój, Twój Tak się wpatrywałam w te zdjęcie po wysłaniu Tobie, że aż się w końcu zakochałam! Popytaj, a nuż coś się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts