Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

uff, już zaczęłam się zastanawiać, jak Ty chcesz oszczędzać kupując w Refre (bo ceny tam to takie niezbyt przyjazne:/) ale doczytałam....

życzę powodzenia w poszukiwaniach:yes:

Ps.: ja już mam nawyk wyrobiony - u siebie w pracy nieustannie rozglądam się, czy różne starocie które się tu jeszcze zdarzają mają jakiś potencjał...

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam sie u Ciebie Narendil :D

Przebrnęłam przez wątek, ależ ja Ci zazdroszczę tych przyszłych regałów i takiej ilości książek, ja też swego czasu mol książkowy byłam, ale taki biblioteczny więc mało mam własnych książek, ostatnio to bardziej mol forumowy sie zrobiłam :oops:

Wizualki takie wypasione, wszystko przemyślane masz, a ja takie błędy z płytkami popełniłam, że wstyd... ale ściankę prysznicową grubością właśnie do płytek dopasowywaliśmy, mam na 20 cm i po środku w ściance mogła zmieścić sie półka na kosmetyki, prysznic i wanna to jedyne rzeczy w łazience, z których jestem zadowolona.

Od teraz subskrybuję sobie Twój wątek i bede regularnie podczytywać.

Te okrągłe krzesełka sa zarąbiste :lol:

Vesi, witam Cię serdecznie :welcome:

Miło mi, że przebrnęłaś przez tylko stron rozważań na sucho.

Rety, 44 strony paplania o niczym* :lol2: Dobre jesteśmy!

*o niczym, czyli jeszcze bez wnętrza. Bo wiedzy to tu sporo zgromadziłyśmy. Dziękuję :hug:

uff, już zaczęłam się zastanawiać, jak Ty chcesz oszczędzać kupując w Refre (bo ceny tam to takie niezbyt przyjazne:/) ale doczytałam....

życzę powodzenia w poszukiwaniach:yes:

Ps.: ja już mam nawyk wyrobiony - u siebie w pracy nieustannie rozglądam się, czy różne starocie które się tu jeszcze zdarzają mają jakiś potencjał...

No nie, w Refre to bym raczej nie zaoszczędziła :lol2:

Ja też się rozglądam cały czas. Tylko, że u mnie w pracy już niewiele zostało!

Ale idąc co tydzień na angielski w centrum miasta zawsze delikatnie zapuszczam żurawia do śmietników, czy aby ktoś się nie remontuje i nie wystawia jakiś skarbów :rotfl:

Niestety, jak na razie, nic mi nie podpasowało. Przeważnie wystawiają duże meble.

A co do śmietników, mój mąż od czasu do czasu bywa w interesach we Francji i ciągle go męczę żeby się rozglądał na wystawkach za krzesłami do kuchni :lol2:

Niestety krzeseł nadal nie mam, bo jakoś pechowo zawsze brakuje mu czasu...

A mój nigdzie nie wyjeżdża. Chociaż, podejrzewam, że nawet gdyby, to by zapomniał o upodobaniach żony :p

Ależ pikne to krzesełko:eek: I jeszcze w pepitkę:D Jak znalazłaś podobne na uczelni, to je wykradnij nocą Aniu:lol2: Warte są tego:yes:

Trzymam kciuki za pana Janka, żeby tanio wszystko liczył:lol2:

Ja je chciałam odkupić, wymienić. Ale pani jest twarda :bash:

Może się do administratora budynku przejdę :rolleyes:

Może coś jeszcze się gdzieś zachomikowało?

Narendilku, jesli w najbliższym czasie bede u mojego Brata w szkole i zobacze te Twoje krzesła, to Ci je ...podprowadzę, promise:lol2::hug:

hazelku, :hug:

Jak wygląda ... fotel kinowy ??

Tylko u mnie będzie pojedynczy.

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ba/qa/hrr3/a1lV8B3Wyp0h7TU1UB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ba/qa/hrr3/STSbvGcqZ32xyuIKcB.jpg

ja tez przebrnęłam przez wątek:P

a serio to nie było przebrnięcie tylko bardzo pouczająca lektura (już kiedyś czytała część, ale zatrzymałam sie gdzieś w połowie. Teraz postanowiłam się nie poddać:p

Wizualki super - to nadal w SH3D? Czy masz jakiś bardziej zaawansowany program? Kiedy (według planu) doczekamy się prawdziwych wnętrz?:p

Pozdrawiam

Domi, hej hej :bye: :bye:

Super, że przebrnęłaś do końca!

Tak, to cały czas SH3D. Ma ogromną zaletę - jest darmowy :)

Wieczorkiem wpadnę z rewizytą!

Wnętrza na żywo zaczną się wykańczać od lipca. Nie czytałaś dokładnie :p

Bocianku, tapicerkę pewnie powierzę w profesjonalne ręce. Mam niezłego fachowca. Tylko materiał będę musiała wyszperać, bo pan starszej daty i jego wzory nie w moim guście, delikatnie mówiąc :p

Ale elementy drewniane poprawię sama :)

Fotel będzie dopiero po Świętach...