nihiru 02.04.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 uff, już zaczęłam się zastanawiać, jak Ty chcesz oszczędzać kupując w Refre (bo ceny tam to takie niezbyt przyjazne:/) ale doczytałam....życzę powodzenia w poszukiwaniach:yes: Ps.: ja już mam nawyk wyrobiony - u siebie w pracy nieustannie rozglądam się, czy różne starocie które się tu jeszcze zdarzają mają jakiś potencjał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No, fajna ta Twoja miłość A co do śmietników, mój mąż od czasu do czasu bywa w interesach we Francji i ciągle go męczę żeby się rozglądał na wystawkach za krzesłami do kuchni Niestety krzeseł nadal nie mam, bo jakoś pechowo zawsze brakuje mu czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 jak to jutro fotele ??? buuu ...a moje ....chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Lasche, nie płakaj! Przecież powiedziałam, że się tym zajmę Pod warunkiem, że jutro dojdzie do skutku, bo dziewczyna strasznie zakręcona jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ależ pikne to krzesełko:eek: I jeszcze w pepitkę Jak znalazłaś podobne na uczelni, to je wykradnij nocą Aniu:lol2: Warte są tego:yes: Trzymam kciuki za pana Janka, żeby tanio wszystko liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.04.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam sie u Ciebie Narendil Przebrnęłam przez wątek, ależ ja Ci zazdroszczę tych przyszłych regałów i takiej ilości książek, ja też swego czasu mol książkowy byłam, ale taki biblioteczny więc mało mam własnych książek, ostatnio to bardziej mol forumowy sie zrobiłam Wizualki takie wypasione, wszystko przemyślane masz, a ja takie błędy z płytkami popełniłam, że wstyd... ale ściankę prysznicową grubością właśnie do płytek dopasowywaliśmy, mam na 20 cm i po środku w ściance mogła zmieścić sie półka na kosmetyki, prysznic i wanna to jedyne rzeczy w łazience, z których jestem zadowolona. Od teraz subskrybuję sobie Twój wątek i bede regularnie podczytywać. Te okrągłe krzesełka sa zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Narendilku, jesli w najbliższym czasie bede u mojego Brata w szkole i zobacze te Twoje krzesła, to Ci je ...podprowadzę, promise:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Vesi, witam Cię serdecznie Miło mi, że przebrnęłaś przez tylko stron rozważań na sucho. Rety, 44 strony paplania o niczym* Dobre jesteśmy! *o niczym, czyli jeszcze bez wnętrza. Bo wiedzy to tu sporo zgromadziłyśmy. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jak wygląda ... fotel kinowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 uff, już zaczęłam się zastanawiać, jak Ty chcesz oszczędzać kupując w Refre (bo ceny tam to takie niezbyt przyjazne:/) ale doczytałam.... życzę powodzenia w poszukiwaniach:yes: Ps.: ja już mam nawyk wyrobiony - u siebie w pracy nieustannie rozglądam się, czy różne starocie które się tu jeszcze zdarzają mają jakiś potencjał... No nie, w Refre to bym raczej nie zaoszczędziła Ja też się rozglądam cały czas. Tylko, że u mnie w pracy już niewiele zostało! Ale idąc co tydzień na angielski w centrum miasta zawsze delikatnie zapuszczam żurawia do śmietników, czy aby ktoś się nie remontuje i nie wystawia jakiś skarbów Niestety, jak na razie, nic mi nie podpasowało. Przeważnie wystawiają duże meble. A co do śmietników, mój mąż od czasu do czasu bywa w interesach we Francji i ciągle go męczę żeby się rozglądał na wystawkach za krzesłami do kuchni Niestety krzeseł nadal nie mam, bo jakoś pechowo zawsze brakuje mu czasu... A mój nigdzie nie wyjeżdża. Chociaż, podejrzewam, że nawet gdyby, to by zapomniał o upodobaniach żony Ależ pikne to krzesełko:eek: I jeszcze w pepitkę Jak znalazłaś podobne na uczelni, to je wykradnij nocą Aniu:lol2: Warte są tego:yes: Trzymam kciuki za pana Janka, żeby tanio wszystko liczył Ja je chciałam odkupić, wymienić. Ale pani jest twarda Może się do administratora budynku przejdę Może coś jeszcze się gdzieś zachomikowało? Narendilku, jesli w najbliższym czasie bede u mojego Brata w szkole i zobacze te Twoje krzesła, to Ci je ...podprowadzę, promise:lol2: hazelku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jak wygląda ... fotel kinowy ?? Tylko u mnie będzie pojedynczy. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ba/qa/hrr3/a1lV8B3Wyp0h7TU1UB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ba/qa/hrr3/STSbvGcqZ32xyuIKcB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.04.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 te kinowe też fajne parę lat temu widziałam na forum gazetowym któraś forumowiczka pokazywała swoje mieszkanie: w przedpokoju stał cały rządek takich foteli - super to wyglądało:yes: szkoda tylko że nie pamiętam nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie mówisz przypadkiem o kim.chi?http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,58703932,58861583,0.html?v=2 A to chyba jego kino-klub:http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1093021,2,10,XT2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jesteś bezbłędna! masz tak wszystko opracowane, że normalnie wstyd się odezwać, bo za każdym razem wyprzedzasz człowieka o kilka długości:) tak, oczywiście że chodziło mi o kim.chi - fajne ma to mieszkanie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Żebym jeszcze tak w pracy była A mieszkanie, fakt, rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.04.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Widziałam kiedyś chyba na tablicy takie fotele. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 03.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ja tez przebrnęłam przez wątek:P a serio to nie było przebrnięcie tylko bardzo pouczająca lektura (już kiedyś czytała część, ale zatrzymałam sie gdzieś w połowie. Teraz postanowiłam się nie poddać Wizualki super - to nadal w SH3D? Czy masz jakiś bardziej zaawansowany program? Kiedy (według planu) doczekamy się prawdziwych wnętrz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 03.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wow, fotele kinowe są świetle! Sama je odnawiasz czy masz jakieś sprawdzone miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Domi, hej hej :bye: Super, że przebrnęłaś do końca! Tak, to cały czas SH3D. Ma ogromną zaletę - jest darmowy Wieczorkiem wpadnę z rewizytą! Wnętrza na żywo zaczną się wykańczać od lipca. Nie czytałaś dokładnie Bocianku, tapicerkę pewnie powierzę w profesjonalne ręce. Mam niezłego fachowca. Tylko materiał będę musiała wyszperać, bo pan starszej daty i jego wzory nie w moim guście, delikatnie mówiąc Ale elementy drewniane poprawię sama Fotel będzie dopiero po Świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A materiał na obicie jaki planujesz? Mnie się od zawsze fotele kinowe z aksamitem kojarzyły Głównie bordo. Co nie znaczy, że w innym będą wyglądały gorzej. Jestem bardzo, bardzo ciekawa efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts