Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Sama pewnie nie odważyłabym się, ale u mnie nie ma problemu ze schodzeniem się ścianek :) Sąsiedzi moi mają wszędzie dechy. Wygląda pięknie, ale mieszkają pół roku. Panele mamy w kuchni w domku letniskowym i... no nie powtórzyłąbym tego drugi raz (ale to była jakaś tanizna straszliwa).

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Temat paneli w kuchni wymaga jednak przemyślenia :rolleyes:

Muszę przeprowadzić dokładną analizę rozrzutu produktów przez mojego męża w trakcie gotowania :rotfl:

Co do mnie, to wiem, że dałabym radę nawet z tapetą na podłodze. Ale moja druga połówka bardziej ekspresywna jest.

Narendilku widziałam fotkę foteli kinowych u Drop jak tam stan techniczny zdobyczy? pamiętam że pisałaś, że planujesz sama je odnawiać i jak po ocenie na żywo, będzie duże wyzwanie? Ja mam chęć na takie fotele ale mąż stwierdza że nie podołamy.

Two, stan techniczny nie jest zły. Nie rozwalają się pod dotknięciem, są stabilne. Dziur, większych ubytków brak. Nie ukrywajmy, one mają swoje lata.

Ale na pewno wymagają czyszczenia. Całe pokolenia białostoczan przylepiały tam swoje gumy do żucia :lol2:

Tapicerkę też przydałoby się wymienić, albo przynajmniej porządnie wyprać. Chociaż przyznam, że siedzi się wygodnie.

Ja swój będę szlifować i malować, bo mi kolorystyka nie pasuje.

No i zielona tapicerka to nie jest to, co lubię najbardziej :p

Czy dacie radę? A dlaczego nie?

Jedyne, co mogłoby sprawiać trudność, to wymiana siedziska. Ale są przecież zakłady tapicerskie ;)

No będzie, będzie...

Na razie robię przymiarki remontem w jednym z pokoi w mieszkaniu teściów... Jak ten temat ogarnę, zostanie mi własne mieszkanie do rozkminki.

Z resztą, jakbyś chciała dorzucić jakiś pomysł to w sygnaturze jest link. :)

Ania, wiesz, że ja dopiero teraz przeczytałam o Waszej wizycie? :bash:

Do wątku zajrzałam, pomyślę :)

Asortyment dopuszczacie tylko lokalny, czy można szwedzki sklep brać pod uwagę?

aga, Ty masz Balterio, prawda?

Tak Aniu:yes: Z tym, że nie w kuchni tylko w salonie, gabinecie i na całej górze. Ciąg kuchenno-jadalniany mam w kamieniu.

Jedyna obawa do paneli w kuchni jest taka, że nie wolno ich zbyt często myć wodą, a w kuchni jednak się brudzi- przynajmniej u mnie. Wiem, że np. Quick-Step ma taką specjalną serię do łazienek (seria LAGUNE), więc może i do kuchni taka byłaby lepsza?:rolleyes:

Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif

O tak!:lol2::lol2:

Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif

najlepiej w piwnicy :rotfl:

mój jak się brał za robienie ciasta to ślady były nawet w salonie :lol2: a on lubi gotować i w sumie było by fajne, gdyby by jeszcze lubił sprzątać ;)

Edytowane przez TwoOfUs

najlepiej w piwnicy :rotfl:

mój jak się brał za robienie ciasta to ślady były nawet w salonie :lol2: a on lubi gotować i w sumie było by fajne, gdyby by jeszcze lubił sprzątać ;)

Ale ja nie mam piwnicy :( Co sądzicie o roboczej kuchni na miejscu parkingowym :rotfl:

Mój po przejściu na dietę odkrył w sobie talenty kulinarne :mad:

Talentów do sprzątania - niestety nie!

Znaczy, sprząta po sobie, ale o jakości lepiej nie mówić...

ojej!!! jak Wam współczuję....ja mam czyściutko!!!!! mój mąż W OGÓLE n i e podchodzi do kuchni :mad:

Mój wchodzi i jeszcze dziecko ze sobą zabiera.

A ja wtedy wychodzę z domu :p

mój czasami wchodzi ... posprzątać :).

I powiedz jeszcze, że po jego sprzątaniu jest czysto a nie "czysto".