AniaS79 11.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Sama pewnie nie odważyłabym się, ale u mnie nie ma problemu ze schodzeniem się ścianek Sąsiedzi moi mają wszędzie dechy. Wygląda pięknie, ale mieszkają pół roku. Panele mamy w kuchni w domku letniskowym i... no nie powtórzyłąbym tego drugi raz (ale to była jakaś tanizna straszliwa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Narendilku widziałam fotkę foteli kinowych u Drop jak tam stan techniczny zdobyczy? pamiętam że pisałaś, że planujesz sama je odnawiać i jak po ocenie na żywo, będzie duże wyzwanie? Ja mam chęć na takie fotele ale mąż stwierdza że nie podołamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ania, to kiedy ten wątek? No będzie, będzie... Na razie robię przymiarki remontem w jednym z pokoi w mieszkaniu teściów... Jak ten temat ogarnę, zostanie mi własne mieszkanie do rozkminki. Z resztą, jakbyś chciała dorzucić jakiś pomysł to w sygnaturze jest link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Temat paneli w kuchni wymaga jednak przemyślenia Muszę przeprowadzić dokładną analizę rozrzutu produktów przez mojego męża w trakcie gotowania Co do mnie, to wiem, że dałabym radę nawet z tapetą na podłodze. Ale moja druga połówka bardziej ekspresywna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.04.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Licz razy dwa - bo Jakub rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Narendilku widziałam fotkę foteli kinowych u Drop jak tam stan techniczny zdobyczy? pamiętam że pisałaś, że planujesz sama je odnawiać i jak po ocenie na żywo, będzie duże wyzwanie? Ja mam chęć na takie fotele ale mąż stwierdza że nie podołamy. Two, stan techniczny nie jest zły. Nie rozwalają się pod dotknięciem, są stabilne. Dziur, większych ubytków brak. Nie ukrywajmy, one mają swoje lata. Ale na pewno wymagają czyszczenia. Całe pokolenia białostoczan przylepiały tam swoje gumy do żucia Tapicerkę też przydałoby się wymienić, albo przynajmniej porządnie wyprać. Chociaż przyznam, że siedzi się wygodnie. Ja swój będę szlifować i malować, bo mi kolorystyka nie pasuje. No i zielona tapicerka to nie jest to, co lubię najbardziej Czy dacie radę? A dlaczego nie? Jedyne, co mogłoby sprawiać trudność, to wymiana siedziska. Ale są przecież zakłady tapicerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 No będzie, będzie... Na razie robię przymiarki remontem w jednym z pokoi w mieszkaniu teściów... Jak ten temat ogarnę, zostanie mi własne mieszkanie do rozkminki. Z resztą, jakbyś chciała dorzucić jakiś pomysł to w sygnaturze jest link. Ania, wiesz, że ja dopiero teraz przeczytałam o Waszej wizycie? Do wątku zajrzałam, pomyślę Asortyment dopuszczacie tylko lokalny, czy można szwedzki sklep brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.04.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Licz razy dwa - bo Jakub rośnie Tiaaaa... I jest wypisz wymaluj jak swój tatuś. Dobrali się! Następnym razem poproszę o córeczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 11.04.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Licz razy dwa - bo Jakub rośnie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Aniu oj się dzieję u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Pęknięcie wężyka pod zlewem nie zdarza się często ale ekspansywnego męża to chyba każda z nas ma na wyposażeniu u mnie płytki czy panele i tak bez różnicy najlepiej sprawdziło by się zafoliowanie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 aga, Ty masz Balterio, prawda? Tak Aniu:yes: Z tym, że nie w kuchni tylko w salonie, gabinecie i na całej górze. Ciąg kuchenno-jadalniany mam w kamieniu. Jedyna obawa do paneli w kuchni jest taka, że nie wolno ich zbyt często myć wodą, a w kuchni jednak się brudzi- przynajmniej u mnie. Wiem, że np. Quick-Step ma taką specjalną serię do łazienek (seria LAGUNE), więc może i do kuchni taka byłaby lepsza? Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif O tak!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif najlepiej w piwnicy mój jak się brał za robienie ciasta to ślady były nawet w salonie a on lubi gotować i w sumie było by fajne, gdyby by jeszcze lubił sprzątać Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ojej!!! jak Wam współczuję....ja mam czyściutko!!!!! mój mąż W OGÓLE n i e podchodzi do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.04.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ojej!!! jak Wam współczuję....ja mam czyściutko!!!!! mój mąż W OGÓLE n i e podchodzi do kuchni aricia możemy sobie rękę podać, mój tylko wodę gotuje narendil co nowego w apartamencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.04.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ojej!!! jak Wam współczuję....ja mam czyściutko!!!!! mój mąż W OGÓLE n i e podchodzi do kuchni mój czasami wchodzi ... posprzątać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 oj się dzieję u Ciebie Wiesz, Karolka, Wy się urządzacie a mnie nosi, to sobie wynajduję problemy Ale przynajmniej nie jest nudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Hehe najlepiej to byłoby mieć dwie kuchnie jedną pokazową a drugą roboczo- mężową http://emoty.blox.pl/resource/dokuczacz.gif najlepiej w piwnicy mój jak się brał za robienie ciasta to ślady były nawet w salonie a on lubi gotować i w sumie było by fajne, gdyby by jeszcze lubił sprzątać Ale ja nie mam piwnicy Co sądzicie o roboczej kuchni na miejscu parkingowym Mój po przejściu na dietę odkrył w sobie talenty kulinarne Talentów do sprzątania - niestety nie! Znaczy, sprząta po sobie, ale o jakości lepiej nie mówić... ojej!!! jak Wam współczuję....ja mam czyściutko!!!!! mój mąż W OGÓLE n i e podchodzi do kuchni Mój wchodzi i jeszcze dziecko ze sobą zabiera. A ja wtedy wychodzę z domu mój czasami wchodzi ... posprzątać . I powiedz jeszcze, że po jego sprzątaniu jest czysto a nie "czysto". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.04.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 narendil co nowego w apartamencie? A szukam sobie nowych dylematów Coś wymyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts