Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Aniu ja to straszna gadżeciara jestem, marzy mi sie iPhone, ale Mlody i mój brat mówia, że szkoda pieniędzy i żeby kupic samsunga galaxy, który jest podobno lepszy niż iPhone. Jest jeszcze nowy Sony Xperia, w kazdym razie chciałabym korzystac z internetu w komórce, bo z moją stara nokia n97 nawet mój Młody sobie nie poradził, trzeba miec duzo cierpliwości :)

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu ja to straszna gadżeciara jestem, marzy mi sie iPhone, ale Mlody i mój brat mówia, że szkoda pieniędzy i żeby kupic samsunga galaxy, który jest podobno lepszy niż iPhone. Jest jeszcze nowy Sony Xperia, w kazdym razie chciałabym korzystac z internetu w komórce, bo z moją stara nokia n97 nawet mój Młody sobie nie poradził, trzeba miec duzo cierpliwości :)

Ja mam dokładnie odwrotne wrażenia - z samsunga galaxy bardzo chętnie bym wróciła do iphona (chociaż siostrzenica uświadomiła mnie, że ich najnowszy model jest niefajny, bo ma kanciastą obudowę, która jest bardzo podatna na uszkodzenia :lol2:). w iphonie jest wygodniejszy ten ekran dotykowy (większe ikony) i podstawowe funkcje są łatwiej dostępne :yes:

Ja mam dokładnie odwrotne wrażenia - z samsunga galaxy bardzo chętnie bym wróciła do iphona (chociaż siostrzenica uświadomiła mnie, że ich najnowszy model jest niefajny, bo ma kanciastą obudowę, która jest bardzo podatna na uszkodzenia :lol2:). w iphonie jest wygodniejszy ten ekran dotykowy (większe ikony) i podstawowe funkcje są łatwiej dostępne :yes:

No mi sie tez tak wydaje że iPhone lepszy, musze sie jeszcze zastanowić, mam czas do maja, kiedy konczy misie umowa :)

Boże o czym wy tu dyskutujecie ? Ja nie mam pojęcia o co kaman ... dla mnie ważne, zeby telefon spełniał funkcję ... walkmana i telefono i nic poza tym. Czyli żeby ino pamięć i słuchawki były oki :).

ciekawe po ile fotel druciak będzie - pięęęęękmny jest.

narendil, do milano Ci bliżej, niż do jasienicy ???? zanim zabierzesz się*za meblowanie, pewnie kolekcja będzie już dostępna :yes:!!!!

a znasz tę firmę ? http://profap.com/Katalog/Meble/Komody.html

wiem, ze to inne nóżki :rolleyes:, ale tys pikne !!!!

Mam nadzieję, że będzie dostępna! Chociaż droga od konceptu do wypuszczenia na rynek jest dłuuuga.

A na te targi to bym chętnie pojechała. Popatrzeć, poszwędać się znowu po Mediolanie... Ech...

Profab znam. Wyobraź sobie, że można ich meble u mnie obejrzeć. Zdziwiłam się jak weszłam do takiego małego sklepiku, a tam stoją :jawdrop:

Design na prowincję dotarł :rotfl:

no to jak widać są dwie frakcje : makintoszowa i antyaplowska ;)

A ja skoro nie jestem wielbicielką Apple'a, to chyba do tej drugiej należę :p

Aaaa bo śmieszka jestem Aniu:lol2::lol2: A w to, że mało jesz to jestem w stanie akurat uwierzyć- figurę masz idealną:rolleyes:

Dobra, dobra. Na zdjęciach moich nóżek nie było widać. Na szczęście :rotfl:

Wściekłam się lekko.

Chciałam zamówić do sypialni szablon i poziomnicę:

http://www.cuttingedgestencils.com/images/big/stencils-diamond-harlequin.jpg

Wysyłka 35$ :mad:

Czy ktoś je widział po naszej stronie Wielkiej Wody?

ano takie ceny mają, nie tylko w tej firmie:(

może to jakieś super-duper-kosmiczne tworzywo, żeby nie przeciekało i dawało się zginać w rogach? :confused:

a może u nas można by zlecić wycięcie takiego wzoru w jakimś ploterze? ktoś się orientował co do możliwości?

Narendil - jeśli ta opcja by nie wypaliła, to ja u siebie mam DOKŁADNIE ten sam wzór zapisany w zakładkach, więc jakbyś chciała, to mogłabym od Ciebie odkupić ten szablon za połowę ceny:)

emi, nawet nie trać czasu na zastanawianie się....ja już od kilku lat nawet nie podglądam nowości na rynku telefonów komórkowych..zawsze czekam tylko na nowy model ajfooonaaaaa!!!!!!! :lol

No to sa różne poglądy musze koniecznie zobaczyc Sony Xperię zupelnie nową, ale telefon moze sie w wielu funkcjach przydać i taki chcę :)

Pozwole sobie zacytowąc jedna z forumowiczek:

"a komóra...tja... iphone to najcudowniejsza zabawka jaką w życiu posiadałam - muzyczka, internecik, kalendarz skontaktowany z mailem, aparat, bibioteka do pdfow, angry birds.."

Aniu ispiracja tej sypialni jest cudowna :), ale cena przesyłki be :(

a nie możesz zrobić sobie projekt wzoru, pójść do punktu, gdzie są usługi na ploter i tam zamówić sobie szablon ?a poziomicę możesz nakleić taką malutką, albo popytać, może ktoś ma pożyczyć laserową poziomicę?

albo sobie taką fundnij ;) pewnie cenowo wszystko i tak wyjdzie mniej, niż zaoceaniczny zakup :rolleyes:

http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?products_id=29478

a nie możesz zrobić sobie projekt wzoru, pójść do punktu, gdzie są usługi na ploter i tam zamówić sobie szablon ?a poziomicę możesz nakleić taką malutką, albo popytać, może ktoś ma pożyczyć laserową poziomicę?

Niby mogę :lol2:

Ale jakoś tak się nastawiłam na kupno szablonu, że nawet o tym nie pomyślałam.

Dopiero cena wysyłki mnie otrzeźwiła.

vesi, cena jak na szablon, moim zdaniem, jest jeszcze w miarę do przyjęcia. Tylko 35$ za transport to już zdecydowane przegięcie.

Poszukam czegoś na miejscu.

A ta poziomniczka to taki słodki bajer :)

Lubię takie zabawki!

nihiru, jak już sobie zmajstruję, to się oczywiście podzielę!

Dropku, jeśli namierzę firmę od wycinania, to dam Ci znać. W końcu ekipa musi się trzymać razem :lol2: