emiranda 15.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Aniu ja to straszna gadżeciara jestem, marzy mi sie iPhone, ale Mlody i mój brat mówia, że szkoda pieniędzy i żeby kupic samsunga galaxy, który jest podobno lepszy niż iPhone. Jest jeszcze nowy Sony Xperia, w kazdym razie chciałabym korzystac z internetu w komórce, bo z moją stara nokia n97 nawet mój Młody sobie nie poradził, trzeba miec duzo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Aga, co Cię tak śmieszy? Toż szczerą prawdę napisałam Jak na spowiedzi! Aaaa bo śmieszka jestem Aniu:lol2: A w to, że mało jesz to jestem w stanie akurat uwierzyć- figurę masz idealną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aniu ja to straszna gadżeciara jestem, marzy mi sie iPhone, ale Mlody i mój brat mówia, że szkoda pieniędzy i żeby kupic samsunga galaxy, który jest podobno lepszy niż iPhone. Jest jeszcze nowy Sony Xperia, w kazdym razie chciałabym korzystac z internetu w komórce, bo z moją stara nokia n97 nawet mój Młody sobie nie poradził, trzeba miec duzo cierpliwości Ja mam dokładnie odwrotne wrażenia - z samsunga galaxy bardzo chętnie bym wróciła do iphona (chociaż siostrzenica uświadomiła mnie, że ich najnowszy model jest niefajny, bo ma kanciastą obudowę, która jest bardzo podatna na uszkodzenia ). w iphonie jest wygodniejszy ten ekran dotykowy (większe ikony) i podstawowe funkcje są łatwiej dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja mam dokładnie odwrotne wrażenia - z samsunga galaxy bardzo chętnie bym wróciła do iphona (chociaż siostrzenica uświadomiła mnie, że ich najnowszy model jest niefajny, bo ma kanciastą obudowę, która jest bardzo podatna na uszkodzenia ). w iphonie jest wygodniejszy ten ekran dotykowy (większe ikony) i podstawowe funkcje są łatwiej dostępne No mi sie tez tak wydaje że iPhone lepszy, musze sie jeszcze zastanowić, mam czas do maja, kiedy konczy misie umowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 16.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Świetna jest ta nowa kolekcja z Ikei To u nas będzie dopiero pod koniec roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 emi, nawet nie trać czasu na zastanawianie się....ja już od kilku lat nawet nie podglądam nowości na rynku telefonów komórkowych..zawsze czekam tylko na nowy model ajfooonaaaaa!!!!!!! bocian, ja też już przebieram nóżkami !!!!!! parę rzeczy bym z chęcią przygarnęła !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) narendil, do milano Ci bliżej, niż do jasienicy ???? zanim zabierzesz się*za meblowanie, pewnie kolekcja będzie już dostępna !!!! a znasz tę firmę ? http://profap.com/Katalog/Meble/Komody.html wiem, ze to inne nóżki , ale tys pikne !!!! Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Fajna ta nowa kolekcje Ikei tez bym coś dla siebie upatrzyła. Ajfona miałam przez dwa lata i już nigdy więcej ukradli mi go w Rzymie razem z całą torebką i to była jedyna rzecz z torebki po której nie płakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 no to jak widać są dwie frakcje : makintoszowa i antyaplowska ja zdecydowanie należę do tej pierwszej ...już nie mogę się doczekać telewizora, który mają wypuścić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.04.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Boże o czym wy tu dyskutujecie ? Ja nie mam pojęcia o co kaman ... dla mnie ważne, zeby telefon spełniał funkcję ... walkmana i telefono i nic poza tym. Czyli żeby ino pamięć i słuchawki były oki . ciekawe po ile fotel druciak będzie - pięęęęękmny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 narendil, do milano Ci bliżej, niż do jasienicy ???? zanim zabierzesz się*za meblowanie, pewnie kolekcja będzie już dostępna !!!! a znasz tę firmę ? http://profap.com/Katalog/Meble/Komody.html wiem, ze to inne nóżki , ale tys pikne !!!! Mam nadzieję, że będzie dostępna! Chociaż droga od konceptu do wypuszczenia na rynek jest dłuuuga. A na te targi to bym chętnie pojechała. Popatrzeć, poszwędać się znowu po Mediolanie... Ech... Profab znam. Wyobraź sobie, że można ich meble u mnie obejrzeć. Zdziwiłam się jak weszłam do takiego małego sklepiku, a tam stoją Design na prowincję dotarł no to jak widać są dwie frakcje : makintoszowa i antyaplowska A ja skoro nie jestem wielbicielką Apple'a, to chyba do tej drugiej należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aaaa bo śmieszka jestem Aniu:lol2: A w to, że mało jesz to jestem w stanie akurat uwierzyć- figurę masz idealną Dobra, dobra. Na zdjęciach moich nóżek nie było widać. Na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Wściekłam się lekko. Chciałam zamówić do sypialni szablon i poziomnicę: http://www.cuttingedgestencils.com/images/big/stencils-diamond-harlequin.jpg Wysyłka 35$ Czy ktoś je widział po naszej stronie Wielkiej Wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Fantastyczne te szablony i filmiki nawet mają jak malować, przygarnęłabym tez jakiś szablon ale ceny są kosmiczne, 40$ za kawałek sztywnej folii ???http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a085.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 16.04.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ano takie ceny mają, nie tylko w tej firmie:( może to jakieś super-duper-kosmiczne tworzywo, żeby nie przeciekało i dawało się zginać w rogach? a może u nas można by zlecić wycięcie takiego wzoru w jakimś ploterze? ktoś się orientował co do możliwości? Narendil - jeśli ta opcja by nie wypaliła, to ja u siebie mam DOKŁADNIE ten sam wzór zapisany w zakładkach, więc jakbyś chciała, to mogłabym od Ciebie odkupić ten szablon za połowę ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 emi, nawet nie trać czasu na zastanawianie się....ja już od kilku lat nawet nie podglądam nowości na rynku telefonów komórkowych..zawsze czekam tylko na nowy model ajfooonaaaaa!!!!!!! :lol No to sa różne poglądy musze koniecznie zobaczyc Sony Xperię zupelnie nową, ale telefon moze sie w wielu funkcjach przydać i taki chcę Pozwole sobie zacytowąc jedna z forumowiczek: "a komóra...tja... iphone to najcudowniejsza zabawka jaką w życiu posiadałam - muzyczka, internecik, kalendarz skontaktowany z mailem, aparat, bibioteka do pdfow, angry birds.." Aniu ispiracja tej sypialni jest cudowna , ale cena przesyłki be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.04.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a nie możesz zrobić sobie projekt wzoru, pójść do punktu, gdzie są usługi na ploter i tam zamówić sobie szablon ?a poziomicę możesz nakleić taką malutką, albo popytać, może ktoś ma pożyczyć laserową poziomicę? albo sobie taką fundnij pewnie cenowo wszystko i tak wyjdzie mniej, niż zaoceaniczny zakup http://www.narzedziowy.pl/product_info.php?products_id=29478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja mój koniczynkowy szablon chciałam właśnie na ploterze wycinać, ale jeszcze nie zdążyłam nigdzie zapytać czy ktoś się podejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.04.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 a nie możesz zrobić sobie projekt wzoru, pójść do punktu, gdzie są usługi na ploter i tam zamówić sobie szablon ?a poziomicę możesz nakleić taką malutką, albo popytać, może ktoś ma pożyczyć laserową poziomicę? Niby mogę Ale jakoś tak się nastawiłam na kupno szablonu, że nawet o tym nie pomyślałam. Dopiero cena wysyłki mnie otrzeźwiła. vesi, cena jak na szablon, moim zdaniem, jest jeszcze w miarę do przyjęcia. Tylko 35$ za transport to już zdecydowane przegięcie. Poszukam czegoś na miejscu. A ta poziomniczka to taki słodki bajer Lubię takie zabawki! nihiru, jak już sobie zmajstruję, to się oczywiście podzielę! Dropku, jeśli namierzę firmę od wycinania, to dam Ci znać. W końcu ekipa musi się trzymać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 16.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dropku, jeśli namierzę firmę od wycinania, to dam Ci znać. W końcu ekipa musi się trzymać razem To ja też sie pisze na szablon, o taki, wieksze zamówienie = niższa cena za sztuke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts