Anula73 14.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Czy scieralnosc PEI 4 płytek ceramicznych do kuchni i wiatrolapu jest wystarczajaca ? Bardzo podobaja mi sie plytki Keraben z nieregularnymi fugami i chcialabym polozyc je jednym ciagiem do hallu, wiatrolapu i kuchni. Ale ta klasa PEI 4 troche budzi moje watpliwosci. Czy mozecie mi poradzic ? Jak twardosc powinny miec plytki do tych pomieszczen ? Pozdrawiam Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iskra 31.03.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Podobno V- to jest max, a do wiatrołapu i generalnie holu trzeba kłaść jak najmniej ścieralne- nosi się piasek itp, moim zdaniem IV jest OK,Jeśli masz ogrzewanie podłogowe to sprawdź wątko odnośnie wielkości płytek.Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts