Kwitko 26.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A powie mi ktoś ile kosztował go sam materiał na instalację elektryczną w domku?Złupełnie nie mam pojęcia ile to może kosztować, chciałabym w tym roku ją zrobić ale nie wiem ile pieniędzy może pochłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dendrytus 26.09.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 3 tys lub 100 tys, zależy co będziesz robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 26.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Przyłączam się do pytania o koszty materiału, interesuje mnie rząd wielkości, wiadomo że to są sprawy indywidualne.Dom 218m2 powierzchni całkowitej, pietrowy, parter: salon, kuchnia, łazienka, pokój, kotłownia, garaż 2 stanowiska, Piętro: 3 sypialnie, 2 garderoby, łazienka i pralnia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 26.09.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 8 - 10 tys. złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacław 26.09.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Należy jeszcze uściślić o jaki zakres materiału chodzi - czy tylko kable i puszki, czy rozdzielnia, zabezpieczenia, gniazdka, łączniki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 26.09.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 W zasadzie to nawet nie wiem dokładnie co jest potrzebne i na jakim etapie. Na razie chcę się zorientować czy mogę zacząć w tym roku czy muszę jeszcze dozbierać Dlatego pytam osób które już przez to przeszły i wiedzą ile zapłaciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 26.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 za materiał koło 6 k dasz pewnie jak chcesz coś lepszego razem z wlz potem jeszcze dojdzie osprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts