Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Która taryfa korzystniejsza? g12 czy g12W

Recommended Posts

Karoka jak i kazdy odbiorca na terenie Tauronu ma mozliwosc skorzystania z G13. Nie ma przymusu wybory tej czy innej taryfy. Karoka pytał o g12w bo nie wiedział ze G13 jest korzystniejsza.

na pewno każdy? Kiedyś ta taryfa(G13) nie była dostępna dla wszystkich odbiorców, nie było jej we wszystkich regionach (była dla obszaru bielskiego, będzińskiego, częstochowskiego, krakowskiego i tarnowskiego)

I wydaje mi się, że to się nie zmieniło, bo na stronie dla mojego regionu dalej nie widzę taryfy G13.

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Arturo72
Przeleciałem to kiedyś po łebkach ale nie dokładnie jak to wygląda.

Żona przychodzi z pracy, coś zje i bierze się za prace domowe, w tym tez prasowanie.

Co mam jej powiedzieć? kochanie nie prasuj teraz bo jest prąd drogi?

U kuźwa, żelazko odbite na czole :)

Takie numery nie przejdą i ja sam czegoś takie nie akceptuję.

A w czym widzisz problem ? Moja żona oprócz tego gotuje jak przyjdzie z pracy,o praniu nie wspomnę chociaż najwięcej prania jest w sobotę.

Żyjesz cały czas w jakimś głupim przeświadczeniu że ktoś kto ma taryfę G12W to musi patrzeć na zegarek ale to bardzo głupie przeświadczenie a i nie prawdziwe.

Matematyka karoka,matematyka się kłania.

Z ciekawości sprawdź tylko zużycie swojej lodówki w godzinach tańszej taryfy i zużycie calego prądu u siebie w weekendy bo nie sądzę,że wyłączasz lodówkę jak robią to "niewolnicy taryf" ;)

Może wtedy się opamiętasz ze swoim twierdzeniem ile ciągnie zwykła lodówka przez ten czas. ;)

Edytowane przez Arturo72