didl 26.09.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Jeszcze tylko do 6 października można wziąć udział w konkursie Paclan, w którym można wygrać:- profesjonalną sesję zdjęciową i zostać jedną z twarzy kalendarza "Polka w kuchni 2012"- aparaty fotograficzne- fartuszki-upominki od Paclana Wystarczy kliknąć w link podany poniżej i rozpocząć zabawę! - Pospieszcie się, czas szybko leci - Zapraszamy! Powodzenia !!!http://apps.facebook.com/polkawkuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 A ja liczyłam na jakiś nowy koniec świata ..... zawiedziona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.09.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W d*pie mamy konkursy . My chcemy się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 można wygrać: - profesjonalną sesję zdjęciową i zostać jedną z twarzy kalendarza "Polka w kuchni 2012" Ło matulu... gdybym wygrał, to byście się najedli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 29.09.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No tez sie dalem nabrac, wszedlem zeby sie dowiedziec o nowej wojnie albo zblizajacej sie ku Ziemi asteroidzie a tu..... kawior dla ubogich z chlebem i kapusta trza by bylo upichcic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts