_MYCHA__ 14.03.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 W przyszłym tygodniu dostaje pozwolenie na budowe i zaczynam razem z mezem budowe Naszego wymarzonego domu w Grodziszczu k/Świebodzina:) cieszy mnie to ale i zarazem przeraza:) zreszta nie musze o tym pisac bo kazdy z Was który jest juz PO wie z czym sie wiąze budowa:) chciałam sie przywitac ze wszystkimi forumowiczami:) i trzymajcie za mnie i mojego meza ( który notabene jest bardziej przerazony ode mnie ) KCIUKI!!!!!! pozdrawiam _MYCHA__ z_lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 14.03.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Hej witamy i oczywiście trzymamy kciuki- WSZYSTKO CO ZA NAMI PRZED WAMI -ale jakoś żyjemy - tylko nie szalejcie z wielkoscią domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 16.03.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witam wśród "obłąkanych" i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 16.03.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Trzymamy kciuki i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.03.2004 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 qrcze sami wariaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 18.03.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 Matko! Gdzie ja jestem? Tworki???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Mycha. trzymam kciuki, aty trzymaj się za kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 05.04.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 świr (budowlany) świrowi (budowlanemu) budowy z głowy nie wybije Trzymaj się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 05.04.2004 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 ale dobrze być świrem który dązy do celu:) obym tylko nie ześwirowała do końca bziaki i dziekuje za słowne wsparcie _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts