agusiakq 27.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Czy ktoś byłby tak miły i wykonał wizualizacje fotoralistyczna mojej łazienki Pobrałam rozne programy do aranzacji niestety zaden jakos mnie nie powalil i wszystko wygladalo jakby narysowalo to dziecko... Najbardziej spodobal mi sie Pro100 lecz moj komputer ma za slaba karte graficza i nie wlaczyc trybu fotorealistycznego a wlasnie o to mi chodzi... lazienka ma ok 190 na 230 po srodu na dluzszej scianie drzwi 80 troche wytycznych jak wymyslilam sobie lazienke z pomoca innych forumek: -wc na wprost wejscia podwieszane - na scianie i podlodze pas - jak na zdjeciu - sufit jak na zdjeciu podwieszany - takze w formie pasa przes srodek - na scianie w calosci prysznic szklany - na drugiej pralka schowana pod blatem - umywalka nablatowa - duze lustro dolaczam pogladowe foto o co mi chodzi myslalam o bialych plytkach i drewnie lub elementach fioletu..... Jesliktos ma inn wizje to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 12.10.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 czyli konkretnych płytek nie masz wybranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiakq 12.10.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 nie jeszcze nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts