tomek6401 28.09.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Mieszkam od roku w nowym domu , jeszcze z zewnątrz nie ocieplony ,ale nie oto chodzi , jest pytanko ,nad garażem córka ma pokój i w zimie ciągle marudzi że ma zimną podłogę ,mam strop z teriva , gdzieś wyczytałem że ludzie ocieplają sufit garażu styropianem , czy przy tym stropie ocieplenie rozwiąże mój problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 01.10.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja mam w garażu styropian na suficie, a nad nim sypialnię. Nie wiem tylko czemu piszesz że nie powinno się w garażu styropianu układać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 09.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 poczytaj co dziala jako rozpuszczalnik na styro to sie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts