Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kotły URLICH

Recommended Posts

URLICH miał swoje stoisko na ostatnich targach gazownictwa i ciepłownictwa w Krakowie.Prezentowali tylko kotły kondensacyjne.Na te targi, przysłali chyba mało kompetentny personel bo na bardziej dociekliwe pytania podawali telefon do pryncypałów.

Cena napewno jest ich dużym atutem.Co do jakości oferowanej za nią mam pewne watpliwości.

Na terenie Podkarpacia mieli jakis czas temu zwerbowanych instalatorów którzy ,,żenili '' klijentów na ich produkty.Prawie wszyscy wycofali się ze współpracy z URLICH-em po kłopotach z dostępnościa częsci zamiennych serwisu itp.

Maja montownie swoich wyrobów gdzieś na Słowacji i dlatego cena ( jak narazie) jest atrakcyjna.Nie namawiam jak i nie odradzam.Tylko jedno mnie w tym wszystkim zastanawia: Co ta firma ma wspólnego z Japonią w nazwie????

Co do ostatnich Krakowskich Targów - i pieców Ulrich-a. W istocie "fachowcy niewiele mogli powiedzieć i choć o samych kotłach nic nie mogę powiedzieć - to- o ich dystrybutorze który "wystawiał" te kotły i owszem. Jest też przedstawicielem firmy sprzedającej rekuperatory Koss - na Małopolskę. Pojechaliśmy tam z żonką do niego pewnego jesiennego dnia, przedstawiciel nie miał pojęcia o czym mówi, ale niech tam - zostawiliśmy rzuty, część projektu, telefony, adres e-mail - i cisza [nawet nie pisnęli - już tak z grubsza 5msc.]