Michal_Kamilka 29.09.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam Wszystkich.Lada dzień będę zakładał do swojego domku system alarmowy Satel Integra 64 z powiadamianiem GSM.Pytanie kieruje do wszystkich którzy już takie zestawy posiadają lub podobne. Od jakiego operatora sieci komórkowej wybraliście ofertę? Abonament czy może coś na kartę? 90% domowników posiada telefony w sieci Orange.Proszę o porady.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anape9 29.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 My mamy z ORANGE na kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 29.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Sprawdź który jaki ma zasięg. Ale nie na mapie u operatora tylko w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 29.09.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Raczej z zasięgiem nie będzie problemu bo dom znajduje się blisko miasta. Chodzi mi tylko który operator daje najlepsze warunki za najniższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 29.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 kolega wziął na firmę z plusa za 15 zł na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 29.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 J mam w Orange ( było najtaniej ) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebus504 18.11.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam u siebie robiłem system na integrze 128 i jako moduł gsm wybrałem firmę ropam. Co do operatora to postawiłem na play ponieważ sam posiadam nr. w play i po doładowaniu karty prepaidowej za 30 zł miałem aktywną przez cały rok. Dziś się pewnie trochę pozmieniało i pewnie inne sieci w tej chwili też oferują takie warunki. Najlepiej bierz taką sieć jaką masz w telefonie (w jednej sieci taniej) Wszystko zależy ile tych sms bądź połączeń telefonicznych będziesz wykonywać. U siebie mam tak zrobione że każda komenda sms bądź dtmf jest potwierdzona sms zwrotnym z centrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 18.11.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 WitamAlarm już założony. Wybrałem ofertę Play na kartę, ponieważ po doładowaniu nawet za 5 złoty konto ważne jest przez rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 05.02.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Witam ponownie.Mam zapytanie do znawców tematu. Jak było napisane wyżej. Alarm Satel Integra 64 z nadajnikiem GSM LT-2. Panowie czy jest opcja połączenia się poprzez internet do mojej centrali i sprawdzenie stanu alarmu np. poprzez program GUARDX. Czy w tym wypadku moja centrala musi być podłączona do internetu?Jeżeli jest taka opcja to proszę o info jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teleconnections 07.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Fizycznie - nie musi.. Możesz się z nią łączyć po GPRS-ie. Edytowane 7 Lutego 2013 przez Teleconnections Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts