Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Który kominek do sporadycznego rozpalania, który da jednak ciepło w pokoju?

kkasperc

Recommended Posts

Jak widzę Nikt masz słabą wyobraźnie i nikłe pojęcie o prowadzeniu poważniejszej firmy.

Może Masz skojarzenia tylko i obraz firm działających w szarej strefie, czyli poza systemem.

Pisząc prywatny folwark, miałeś na myśli fermę? a może gospodarstwo agroturystyczne.

Jak zwykle ni z gruszki ni z pietruszki :D .Ale to w twoim stylu już ci mówiłem.Człowiek wchodzi na FM, poświęca swój czas, chce się wypowiedzieć,bo już niedługo będzie wymieniał KZPŁW,każdemu wpisowi poświęca uwagę ale nie........... zawsze znajdzie się jakiś bohusz , który autorytatywnie stwierdzi.:(:(:(

......masz słabą wyobraźnie i nikłe pojęcie o prowadzeniu poważniejszej firmy.............. Masz skojarzenia tylko i obraz firm działających w szarej strefie, czyli poza systemem.
.Człowieku po co to mi piszesz??? Myślisz ,że nie mogę zwrócić uwagi "prowadzącemu firmę???Prywatny folwark to w jego wydaniu nic innego jak tylko decydowanie po za kręgiem zainteresowanych.Do prowadzenia firmy -szkoły trzeba mieć predyspozycje.Jeśli ich nie ma cały czas będzie spotykał się z krytyka ogółu.Tyle z mojej strony dla ciebie.