bajanadjembe 30.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 A ja myślę, że tu nie o uszczelnianie rur chodzi, ale połączeń. Rura przed zastosowaniem musi być w stanie nie wymagającym uszczelniania. Ja takiej "nieszczelnej" (dziurawej) bym nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 30.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ten mój post poprzedni, to do rebusów był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Pytanie dla zasłużonych : Czy podejmiecie się wykonania tego kominka poza swoją siedzibą ? Jak wygląda sprawa z vatem z 22 na 7 przy usłudze ? Najważniejsze koszt samej robocizny ? (kominek będzie stał na cegłach, podłaczony do komina, wszystkie otwory wykute) czyli zabudowa kominka z g/k bez gipsowania i wykończenia. Najbliżej ma Miszczu . Musisz mu tylko płyty kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts