seniorus 17.06.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Odświeżam temat.Co sądzicie o DEDRA PANSAM A142210 ? Do tego kupiłbym odkurzacz tej samej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seniorus 17.06.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 19.06.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Odkurzacz przemysłowy (bo sądząc z nazwy działu) wziąłbym raczej od karchera, nie są drogie, ale sporo jest akcesoriów dodatkowo cenowo nie wychodzi tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seniorus 01.07.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 żyrafę potrzebuje do mieszkania w bloku ..oczywiście na jednym się nie skończy, aczkolwiek nie chciałbym całkowicie wtopić...w cenie do 800 zł z odkurzaczem ...Czym się kierować podczas wyboru takiej żyrafy ?Wiadoma jest żywotność urządzenia aczkolwiek też i masa na co jeszcze zwrócilibyście uwagę?Mieszkanie 66 m2 nastepne około 41 m2... Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 01.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 W moim dzienniku budowy jest zdjęcie żyrafy, którą sobie sprawiłem do szlifowania ocieplenia i ścianek gk, post nr67. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205064-quot-Bursztyn-quot-energooszczędnie-i-mam-nadzieję-tanio-)/page4 Przed zakupem zrobiłem wycieczkę po marketach, pooglądałem wszystkie dostępne szlifierki i kupiłem moim zdaniem najodpowiedniejszą. Są dwa rodaje napędów tarczy szlifującej. Pierwszy z silnikiem w korpusie uchwytu, napęd przekazywany jest wałkiem giętkim, drugi z silnikiem bezpośrednio za tarczą szlifującą. W pierwszym przypadku wałek giętki usztywnia zawieszenie tarczy i trochę ogranicza jej swobodne ruchy, w drugiej opcji cała tarcza luźno i bez oporów dopasowuje się do ściany czy sufitu i to mnie przekonało do zakupu. Widziałem też taką szlifierkę w akcji i co by nie mówić dawała sobie radę. Cena maszynki 650zł. Co do odkurzacza za małe pieniądze, pył gipsowy szybko zapycha filtr i worek. Droższe modele przeznaczone do prac z gipsem mają funkcję automatycznego oczyszczania worka ale to już nie na naszą kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 24.07.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Mam zyrafe flexa od miesiaca. Przetarlem nia jedno poddasze. Trafila mi sie jednak robota za granica na dluzej i chetnie bym ja sprzedal. Zestaw z odkurzaczem kupilem za 7100zl. Jakby ktos byl zainteresowany,to prosze o kontakt 506 498 596jest to zestaw vario plus z dodatkowa trojkatna glowica do narozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJa08 08.11.2019 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 (edytowane) Mam pytanie czy taką żyrafą np. Dedra 7765 z papierem 40 lub taką specjalną tarczą do betonu jak jest da się zeszlifować starą farbę kredową, olejną, silikonową że ściany by przygotować ją do cekolowania??? Czy to musi być inna specjalna maszynka ? Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez SJa08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SJa08 01.04.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Witam i przepraszam ale chciałbym odświeżyć pytanie. Dopiero teraz będę się zabierał za remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts