Gość 21.05.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 redakcjo, mam pytanie o targi-gdzie moge znaleźć czynna mape ekspozycji. chcielibysmy sie spotkac na targach, ale nie wiemy, gdzie... a w ogole to by sie przydała piaskownica i plac zabaw dla dzieciakow, a obok stolik dla rodzicow i gdzies tuż obok malownicza kawiarenka ale mam wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.05.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Nie planujemy "oficjalnego" spotkania forumowiczów. Na spotkania nieformalne na pewno znajdzie się miejsce i piaskownica (dla dzieci). Informacje o targach na stronie http://www.murator.com.pl.Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.05.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 redakcjo, ale ja myslałam nie tylko o dzieciach forumowych , ale też o ogolnopolskich, ktore przyjada specjalnie na targi poradzimy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts