Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zacytuję Balbinkę.Mam nadzieję, ze nie zastrzegła sobie praw do tej wypowiedzi i ze sie nie pogniewa:

" (...)budowy, gdzie wszystko idzie bez żadnych problemów to chyba nie ma

To, że się pojawiają jest wkalkulowane w działanie, ważne, żeby efektywnie je rozwiązywać."

Dzis sie o tym przekonalam. Wczoraj w pralni plytki sie kladly a dzis sie zdejmują. Dlaczego?wkleje fotke wieczorem-i ciekawa jestem Waszej opinii.

Edytowane przez hazeleyes1982
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj w pralni plytki sie kladly a dzis sie zdejmują. Dlaczego?wkleje fotke wieczorem-i ciekawa jestem Waszej opinii.

ups ups ups, co się*stało?

rury od pompy ciepla-do zabudowania.:bash: Hydraulicy w pt przyjda i beda poprawiac. Czy Wy tez macie wszystkie rury w kotlowni na wierzchu???hydraulik mnie przekonywal, ze tak sie robi...to moze my z mezem wymyslamy:-? Edytowane przez hazeleyes1982

Mamy rury wychodzące końcówkami ze ściany.

Też*nasz hydraulik ze 2 chciał zostawić na wierzchu. Skończyło się*na tym, że miał podwójną*robotę bo, i i tak musiał je wkuć

hydraulik mi powiedzial, ze tych rur bedzie 3x tyle:jawdrop: i wszystkie na wierzchu...masakra jakas.

dzien pelen emocji...ide lulu-juz TapMadl ostatkiem sil obejrzalam:D

Moj na to nie pojdzie:roll:a masz gdzies w galerii fotki kotlowni?znaczy sie tych rur? pokazalabym mezusiowi, zeby wiedzial, co ma mowic na sobotnim spotkaniu.
:goodnight: ja dziś drinkuje przy Forum

:lol2: :lol2: :lol2: nooooo, i wszystko jasne

Hazel, zaraz poszukam :yes:

Jak nie mam ja, to może mieć*mąż, ale on już obok chrapie

Oj tam, oj tam-zaraz spiaca:cool: tapmadl mnie nie obudzil, tylko Twoje wyznanie:lol2: a poza tym , z krajanka sie nie napije?Monia....

Zaraz zawita MarJel!!!Jupi!!!!Venusek, Ty tez tu???? Driny serwujemy z monika:D

EDIT: ktora chyba zasnela przy kieliszku:lol2:

ale impra:D

to i ja sie witam no i na imprezke trafilam - choc raz sie zalapie:lol2:

u nas w kotlowni sporo rur na wierzchu - tzn od gazowki bo tego podobno zabudowac nie wolno. na poczatku mnie ten widok dobijal - wszyscy mowili, ze mi przejdzie i faktycznie, teraz te rury wogole mi nie przeszkadzaja, w koncu to tylko kotlownia:lol2: