1976pinacolada 10.06.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam Literki - bomba auto - rewelka stół ładnie posprzatany zadanie zaliczone gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne ) sypialni nie widze a chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374675 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.06.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hazel, pieknie Ci to wszystko wyszło. A na wpis o bliskiej przeprowadzce, to zzieleniałam z zazdrości Napisz mi proszę, czy regały w gabinecie robiłaś na zamówienie czy to jakiś kupowany gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ola [/bpięknie:jawdrop: dla mnie auto rewalacyjne super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!! ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;) Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!! jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne??????? pieknie, pięknie, pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 11.06.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa wszystko wygląda rewelacyjnie :yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... łóżko- samochód full wypas tak wypasionego jeszcze nie widziałam i małego pomocnika nie widziałam ale domyślam się, że jest rozkoszny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie zobaczyłam wszystkiego, ale wybaczam skoro to burdello bum bum. Czekam więc na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374864 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.06.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ola bum bym wymiata Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara?????? Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone - sorki że tak tu głośno myśłę Powiem Ci że metamorfoza łazienki A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam - a ciekawa jestem bardzo - na kiedy mają zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam sie po raz pierwszy ale musze sie przyznać do podglądactwa Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie! Wszystko mi sie podoba...WSZYSTKO! Ale numer 1 dla łazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hazeleyes napisz proszę skąd te literki! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.06.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5374923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olu pieniążki doszły dziękuję, jak na mój gust za dużo 1zł20gr (nie wiem czy dobrze wyliczyłam?)ale przy najbliższej okazji oddam , będe miała pretekst, żeby Cie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 agalind ja zdecydowałam sie na białe, drewniane żaluzje...ale dopiero w przyszłym tyg bede mogła powiedziec, czy to był dobry pomysł W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję. PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olu, jak u Was to wszystko szybko pięknieje Świetny jasny hol, świetne eamesy, świetne łóżko-autko. Najświetniejsza jednak moim zdaniem ściana literkowa (na wannę ciągle jeszcze nie mogę się napatrzeć) - naprawdę bardzo apetyczna (to pewnie głównie przez tę czekoladę). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 11.06.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hazel,no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!!Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!!Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!!A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!! A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny?(Podałabyś mi cenę za metr na priv?) A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!!Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.06.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 WOW Hazelku dawno mnie nie było a tu takie zmiany, łazienka zajebista- jak zobaczyłam zdjęcie i te litery to myślałam ze to z gazety, noo zajebiście wszystko wychodzi, a te czarne pasy na suficie i lampy w nich - zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.06.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Ależ my o tym doskonale wiemy i jaka wesoła Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 domek śliczności... stoł rewelacja, w łazience bym chetnie zanurzyła się w bąbelkach a potem skuliła do tego samochodzikowego lóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375674 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.06.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 11.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 hej Oluś, ale mnie dłuuuugo nie było u Ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: - kobieto coś Ty za wnętrza stworzyłaś - CUDOWNE!!!! wszystko bardzo mi się podoba...... brak mi słów:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5375944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.06.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kochane,baaaaardzo dziekuje:hug: i ...odpisze jutro, bo M jest w domku i mi kaze mecz ogladac a poza tym, to "ten laptop strrrasznie promieniuje" Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5376048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!![/i] No ja na zdjęciach tylko mogłam podziwiac ale juz w czwartek pomacam ją sobie na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5376200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.06.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Kochani, baaaardzo dziekuje za tyle pozytywnych opinii na temat tych moich wypocin...bardzo sie podbudowałam i uwierzyłam,ze te moje wnetrza nie som złe a błędy, które popełniłam nie przysłaniają atutów:oops: dobra ,ochłonęłam ;)mogę napisać coś więcej dzięki za fotkę gabinetu ,utwierdziła mnie w przekonaniu,że biała zabudowa na białej ścianie będzie strzałem w 10 Olcia powiedz mi ,czemu Ty się nie budowałaś przede mną ,ha ??? mogłabym bezczelnie zgapiać Oluś, dziekuje Kochana i super,ze Twoj gabinecik tez bedzie biały:wiggle: A jakie dodatki planujesz? Sypialnia z tapeta cudowna, lampa w łazience tez mi się podoba No i po c Ty ztrudniałaś ekipę do kładzenia kostki, kiedy Mlody sam by to wszystk chetnie zrobił Dziekuje Alu Powiem Ci,ze nie mogłam go stamtąd odciągnąć-taki pracuś Suuuper! Kupuję tą wannę Sliczna jest. I sciane być może też spapugujemy po Tobie jeśli nie masz nic przeciwko Kurcze płytki też mi się bardzo podobają....Tylko widze ze one sa w matfizie a ja z Warszawy jestem wiec ciezko bedzie zeby je poogladac. Mezowi za to spodobal sie Twoj stoł a czytałam ze zdolny stolarz zrobil Ci go za fajna cene. Czy ten stolarz jest moze gdzies z okolic stolicy?? Jesli tak to moge prosic o namiar? Pięękna sypialnia. Zazdroszcze ze masz juz to wszystko za soba...!!! Dziekuję bardzo i pewnie,ze nie mam nic przeciwko:wiggle: Namiar na stolarza oczywiscie podesle:) Byłam u Ciebie w dzienniku ale w ogóle sie nie mogłam odnalezc...-jak zawsze w ten formule.Nie myslałas o przeniesieniu dziennika tutaj do nas? Tu zagląda wiecej osób i to wszystko jest bardziej czytelne...a i oczywiscie dziekuje za wiadomosc, wizualkę widziałam tylko nie miałam czasu skrobnac. Zrobie to, jak odpisze-czyli za godzinę P.S tak skrycie, to sie ciesze, ze jestem na finiszu;) Olu normalnie ręce ,nogi ,majtki opadają :jawdrop: auto bajera ciekawam ceny Szał ciał literki mistrzostwo A ja sypialni nie widzę no to pojechałas, karolku:lol2:dzieki:hug: Sypialnia bedzie, juz niebawem ale teraz mam same fotki, na których jest burdello bum-bum cene autka podam na pw;) a ja przystojnego pracusia widziałam:wiggle: wyściskaj słodziaka od ciotki:hug: dzieki Ciociuuuuuu:hug: Ja pisze dopiero teraz bo dopiero teraz mowe odzyskałam Literki - bomba auto - rewelka stół ładnie posprzatany zadanie zaliczone gabinet śliczny i chyba nawet biurko "pogłębione" czy na nim po prostu cos leży i wystaje ?? Fotel bedzie odlotowy ale jednak nie ten , który planowałaś .... (białe krzesło trochę pokraczne ) sypialni nie widze a chciałabym dziekówa, tesciuuuffffko biurko poszerzone ale tez leża na nim ramy do plakatów;) sypialnia bedzie-ale ona jest nie w Twoim stajlu-tak mysle:rolleyes: buziaki i do czwartku:hug: Hazel, pieknie Ci to wszystko wyszło. A na wpis o bliskiej przeprowadzce, to zzieleniałam z zazdrości Napisz mi proszę, czy regały w gabinecie robiłaś na zamówienie czy to jakiś kupowany gotowiec? Spireo, dziekuje Ci jeszcze raz:hug: Przeciez Ty tez jestes na ostatniej prostej, wiec nie ma czego zazdroscic;) Regał w gabinecie robiony był na zamówienie-a inspiracją była fotka w gazecie;) ola [/bpięknie:jawdrop: dla mnie auto rewalacyjne super, aż swojemu pełnoletniemu bym kupiła, n=bo mam zazdrość!!!! ale myślę , ze popatrzyłby na mnie jak waryjatkę. Czeka nas niestety wydatek na prawdziwe;) Literki super i cała łazienka spa fajowa!!!!wyszła bardzo oryginalnie!!!! literki piekne!!!! jadalnia piękna ja choruje na te krrzesłamoże się pokuszę o 1 do biurka. wygodne??????? pieknie, pięknie, pięknie:) Monia, Co do łózka,to załuj ze nie widziałas mojego M.-On sie nawet tak z mebli w kuchni, czy blatów nie cieszył i stwierdził,ze takie auto, to Jego marzenie z dziecinstwa. Bawi sie cały czas pilotem (tak, do tego łózka jest pilot, który wyglada, jak kluczyk:lol:) Monia, Ty myslalas o tych krzesłąch do jadalni kiedys, to nadal aktualne? ale Olu masz fajnie... już za momencik będziesz mieszkać o mój etap nie pytaj bo mnie krew zalewa wszystko wygląda rewelacyjnie :yes: łazienka z literkami ( świetne !!!!! ), gabinet, stół z krzesłami, hol z galeryjką...... łóżko- samochód full wypas tak wypasionego jeszcze nie widziałam i małego pomocnika nie widziałam ale domyślam się, że jest rozkoszny oj zdradz proszę.... zaraz Cie naprostujemy,ze na pewno nie jest tak zle, jak myslisz;) Nie zobaczyłam wszystkiego, ale wybaczam skoro to burdello bum bum. Czekam więc na fotki Venusku, na jakie fotki Ty czekasz? Przeca dopiero wkleiłam:lol: Ola bum bym wymiata Ty, a może i ja jeszcze zaszaleję dla Oskara?????? Kiedyś takie planowałam, ale ostatnimi czasy pomyślałam ze już duży - ale przecież mogę dla Igiego później dać - i 2 chłopoki będą zadowolone - sorki że tak tu głośno myśłę Powiem Ci że metamorfoza łazienki A powiedz mi wspominałaś na jaki kolor masz obić tą ławeczkę do wiatrołapu - bo nie pamiętam - a ciekawa jestem bardzo - na kiedy mają zrobić Dzieki Kochana Łozko w kazdej chwili mozesz zobaczyc na zywo i wtedy sobie zdecydujesz na spokojnie ale mysle, ze Oskarek byłby wniebowzięty niemniej niz Twój Mąż Kolor....no...szary oczywiscie:rolleyes: Pan tapicer dotarł wreszcie-po kilku odwołanych wizytach:rolleyes: Mam wrazenie, ze bedzie dobrze ale, jak kazdy fachowiec słowny, to on nie jest:rolleyes: i podał mi kilka wersji na kiedy zrobi...no i sama nie wiem, na czym stanęło:rolleyes: Witam sie po raz pierwszy ale musze sie przyznać do podglądactwa Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęknie! Wszystko mi sie podoba...WSZYSTKO! Ale numer 1 dla łazienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hazeleyes napisz proszę skąd te literki! Agi, dziekuje i zapraszam czesciej:welcome: Literki zamawiałam tu: http://www.opifex.pl/pl jak miło wrócić,wyjazd był mi potrzebny ,ale co mnie czekało po powrocie...brak słów...pięknie ,literki fantastycznie wyglądają w łazience- czyje to dzieło?Twojego stolarza?ramki na ścianie bardzo łądnie rozmieszczone,stół jak z Manufaktury drewna,łóżko odjazdowe.Powiedz mi Hazelku blat w łazience z jakiego drewna i czym zabezpieczony? Basiu, ale mi miło....jeju, dzieki:oops: Link do pana od literek podałam wyzej. Basiu, w wc blat jest z teaku a w spa z ...parkietu dębowego zapezpieczonego jakims specjalnym olejem Bona-ale takim, który sciagali mi z Niemiec-czekałam dwa tyg.Podobno jest rewelacyjny ale jeszcze nie mogę tego potwierdzic.Wyjdzie w praniu:rolleyes: Olu pieniążki doszły dziękuję, jak na mój gust za dużo 1zł20gr (nie wiem czy dobrze wyliczyłam?)ale przy najbliższej okazji oddam , będe miała pretekst, żeby Cie odwiedzić Ufff, super ze pomyliłam sie na Twoją korzysc:wiggle: jeszcze raz dziekuje Alu i daj znac, jak tylko bedziesz wiedziała kiedy, co i jak:wiggle: W sumie od początku skłaniam się ku żaluzjom drewnianym, ale wolałam zapytac czy jest jeszcze jakieś rozwiazanie, o którym może nie wiem. Dziękuję. PS. Śliczny dom, każde pomieszczenie ładniejsze od poprzedniego. dziekuje:wiggle: w pon lub wtorek mam montaz, wiec wtedy zobaczymy czy to dobry pomysł w naszym przypadku;) byłam z rewizytą ale nie pamietam, czy cos pisałam:rolleyes: Olu, jak u Was to wszystko szybko pięknieje Świetny jasny hol, świetne eamesy, świetne łóżko-autko. Najświetniejsza jednak moim zdaniem ściana literkowa (na wannę ciągle jeszcze nie mogę się napatrzeć) - naprawdę bardzo apetyczna (to pewnie głównie przez tę czekoladę). Matko, ale niezałuzone te komplementy...Dropku....sie rozczerwieniłam normalnie:oops:....dzieki Kochana.....:hug: Hazel, no cudniaście i wyjątkowo u Ciebie się robi!!! Przepiękna jadalnia, krzesła i stół - jedne z najpiękniejszych!!!!! Wanny Ci zazdroszczę ja okrutnie!!! A ile Ty masz łazienek????????? Skoro pokazałaś jeszcze jedną mocno czarną przy sypialni??? Pokażże ją w całej okazałości, by the way!! A jaki masz konkretnie granit? Star Galaxy, Nero Assoluto, czy jeszcze inny? (Podałabyś mi cenę za metr na priv?) A w ogóle, moje panie, Hazel to jest pięęęęęękna dziewczyna ogromnie. I zgrabna i jaka młoda!!!!!!!!! Wygląda na dwudziestkę!!!!!!!!!!!!!! Sharlotko...jeszcze płonę po poprzednich komplementach ale Ty mnie zabiłaś....Kochana....rozbawiłas mnie tym ostatnim komplementem, bo przypomniałam sobie, co powiedziała na moj temat Madziazzz, jak mnie zobaczyła u Ali-ze wyglądam tak, ze do Zary mnie na bank nie wpuszczają, tylko wyganiają do ...Bershki. No tak, ja z tych małych czarnych (choc ostatnio rudawych i ...no wiadomo z jaka fryzurą) ale te góóópie kurze łapki zdradzają moj podeszły wiek:lol2: Łazienka przy sypialni jest biało-czarna. Ciezko zrobic sensowne zdjecie-ale obiecuje, ze sie postaram zrobic ladne fotki po montazu zaluzji (w pon lub wtorek) Blat to Jet Black (tanszy odpowiednik Nero Assoluto). WOW Hazelku dawno mnie nie było a tu takie zmiany, łazienka zajebista- jak zobaczyłam zdjęcie i te litery to myślałam ze to z gazety, noo zajebiście wszystko wychodzi, a te czarne pasy na suficie i lampy w nich - zajefajne Reni, dzieki kochana:oops: az mi głupio...bo jak Ty Twoj domek pokazałas, to ja miałam blade pojecie ...o czymkolwiek...i uczyłam sie przede wszystkim na Twoich i MarJelkowych wnetrzach:hug: Ależ my o tym doskonale wiemy i jaka wesoła domek śliczności... stoł rewelacja, w łazience bym chetnie zanurzyła się w bąbelkach a potem skuliła do tego samochodzikowego lóżeczka Pieknie to napisałaś dziekuje:hug: Hazel, ale tu ochów i achów. Będę nudna, też wzdycham. Niestety nie widziałam wszystkiego, ale to co udało mi się podlądnąć wygląda rewelacyjnie. Łazienka czekoladowa mniam, kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, no i ten stół z moimi ulubionymi krzesełkami, ach. Cudnie się u Ciebie robi! rere, super ze wpadłaś i dziekuje za kumplimenty.:hug:Pozwól, ze Ci pogratuluje tego, o czym doczytałam u reni:wiggle: super wiadomosc:wiggle: Kochana, ja niedługo sie ewakuuje chyba do galerii, tak jak Ola wiec bedziesz moze czesciej wpadac:) No ja na zdjęciach tylko mogłam podziwiac ale juz w czwartek pomacam ją sobie na żywca mua, mua,mua.Ja Ciebie tez se...no wiesz.... hej Oluś, ale mnie dłuuuugo nie było u Ciebie i jestem pod wielkim wrażeniem:jawdrop::jawdrop: - kobieto coś Ty za wnętrza stworzyłaś - CUDOWNE!!!! wszystko bardzo mi się podoba...... brak mi słów:eek: Dziekuje oldzia-wpadaj czesciej kochana:wiggle: Edytowane 12 Czerwca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/161307-od-wizualizacji-do-realizacjiczyli-pogaduchy-u-hazel/page/178/#findComment-5377528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts