Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola zdjątka super :D Jadalnia jest rewelacja...a ja mam takie pytanko o odległośc stołu od sciany ..tzn wiemz e są jakies normy ze tyle i tyle centymetrow byc powinno zeby było wygodnie ale ciekawa jestem jak z tymi krzesełkami i ich wygoda odsuwania jest przy ścianie szarej ???

Ola,

pięknie i coraz piękniej - weźże no tych zdjęć więcej wrzuć!!!!!!!

Eamsy bardzo fajne są, stół boski, żaluzje świetne!!!

Cudna galeria będzie - ramki to Ikea????

Bezczelna typiara :p:P:P

Nic nie piszę bo nie mam się czego doczepić ;)

Swoje już nawzdychałam nad Twoim domem i Ci starczy :cool: dla mojego coś zostawię - nie ?

Mam !!! znalazłam .... czepnę się żółtego światła w lampie :p. A co :).

Ola,jest po prostu booooooooosko :cool:I powiem Ci -bardzo dobrze ,że pociągło Cię trochę w stronę glamour :yes:.Uwielbiam takie mieszanki :cool: i takie domki podobają mi się najbardziej :yes:.Te ,które sztywno trzymają sie jednego stylu ,jakoś do końca ,do mnie nie trafiają :no:

:hug::hug:

Kochane, skrzynka wyczyszczona, fotki gotowe do wklejenia ale musze Małego odpulic spac najpierw:D

Dobre z Was duszyczki-bardzo dziekuje za komplimenty, nawet jesli chciałyscie mnie tylko podniesc na duchu:lol::hug:

Kochane, skrzynka wyczyszczona,

No widzisz, raz powiedzxiałaś że krzynka pusta i juz żubrówka jest :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jeszcze czekamy na sok jabłkowy i impra gotowa :D

Trza było tak od razu-to juz winko odstawiam:rotfl:

a na powaznie, to biore sie za posta giganta-dosyc obijania sie po ludzkich wątkach:rotfl: