Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czeeeeeesc:rolleyes:

Nie ma gospodarza, to myszki grasują...czy jakos tak;)

to dla mojej Sekretareczki z wyrazami wdziecznosci i uznania::lol::hug:

http://images39.fotosik.pl/1972/032924c650974e70.jpg

Zaniedbałam Was troszkę:oops: bo Mi dalej w domku a ja z nim i siedze po nocach, bo tylko wtedy mogę popracowac no i sie "odrobinke" nie wysypiam:rolleyes: a co do wyjsc na miasto, czy zalatwieniu czegokolwiek innego mogę na razie zapomniec:bash:

Emilko, dziękuje swoja droga za pamiec:hug:

a Wam Dzieffczynki, ze wpadacie i jeszcze stronki jestescie ciekawe-strasznie mi miło.Dziękuję:hug:

Narendilku, miałam dobre chęci ale nie wyszło...pewnie zasnelam na klawiaturze, zanim do Ciebie dotarłam:lol2:Wybacz kochana:hug: Na naszym zlocie majowym, to Cie wysciskam z nawiązką:lol2:

Pa Kochane, moze jutro sie uda, choc na chwilke do Was wpasc:rolleyes:

Justka, dopiero teraz doczytałam, co Ty napisałas:jawdrop: Kochana, nie czytaj tych moich wypocin na temat budowy:no: To jest najbardziej chaotyczny wątek na forum:rolleyes: wiec lepiej sie nie zagłębiac:D

Co do Twoich ukochanych krzeseł...oj widze ze to milosc a nie zauroczenie:)

Szczerze mowiac myslalam, ze za taka harowe jakas premie dostane;)

Zabieram piekny bukiet i lece dalej:hug:

Emilko, to ja zafunduję Ci te pochwyty, które dla Ciebie znalazłam-pod warunkiem, ze sie wymknę jakos z domu i Mi tego nie zauważy:lol2::hug: