admete 18.02.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Olu mogę Ci polecić kogoś od kuchni, robili kuchnię u moich znajomych i wszystkie zabudowy i są bardzo zadowoleni, dowiem się o nr to Ci wyślę na priv, zapytam czy zdjęcie mi dadzą swojej kuchni to sobie zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.02.2012 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Olu mogę Ci polecić kogoś od kuchni, robili kuchnię u moich znajomych i wszystkie zabudowy i są bardzo zadowoleni, dowiem się o nr to Ci wyślę na priv, zapytam czy zdjęcie mi dadzą swojej kuchni to sobie zobaczysz Och, czy ja też mogę się uśmiechnąć o namiary na tego stolarza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.02.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Och, czy ja też mogę się uśmiechnąć o namiary na tego stolarza:D Dzięki raz jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oluś napisz mi coś więcej o tych eamesach , ile płacisz za te z podłokietnikiem i bez? Cos kiedys wspominałaś że są w tej chwili nigdzie nie dostępne? Oraz że różnią się kolorem nóżek, mogą być jaśniejsze i ciemniejsze Tak? Podobno jest jakiś sprawdzony sklep? jeden, czy wiele? i jaki to sklep... Mi chodzi o te z jasnymi nogami:) No to teraz mi odpowiadaj , sama chciałaś żebym wreszcie zajrzała, to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ola jeszcze nie pojechałam;) przełozone na wtorek rano. M ma kupę załatwień. dla wielbicielek eamsów. ostatnio na sponsoringu tzn w w filmie było piękne paryskie mieszkanie i tam stół jadalniany z eamsami- białymi i czarnymi zrobionymi jakby z pajęczyny!!!!! to między innymi podobało mi się w filmie- mieszkanie i Juliette Binoche;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Olu gdzie się podziałaś? Mam nadzieję że dzieciaczki zdrowe - bo pogoda znowu sprzyja wirusom - my mamy kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 dla wielbicielek eamsów. ostatnio na sponsoringu tzn w w filmie było piękne paryskie mieszkanie i tam stół jadalniany z eamsami- białymi i czarnymi zrobionymi jakby z pajęczyny!!!!! eames wire? wyglądają fajnie, tylko oczami wyobraźni widzę "kratkę" na pupie jakby się zdarzyło śniadanie na gatkach konsumować czy nawet latem posadzić się na takim w szortach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 dusiu nie takie , z takiej pajęczyny jak lampy mooi;) Ola gdzie przepadłas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Przywitać się chciałam, a tu gospodyni nie ma! Ściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.02.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Admete, Monia-dziekuje za troske:hug: Wszystko w porządku, tylko chyba mam chwilowy spadek weny budowlanej vel. wykonczeniowej...cały czas kładą sie płytki, parapety zamontowane...czyli, troche, jak nasza reprezentacja: "Cały czas do przodu"...tylko efektów brak:rolleyes: :)Mały w porzadku-jestesmy po chorobie, wiec moze wirusy dadza nam troche odetchnac. W weekend wyjezdzamy do Wisły naładowac baterie... Wczoraj bardzo pozno poszłam spac-odkryłam kolejny wspaniały blog i kolejny, który uczy mnie pokory i dystansu do wielu spraw. Zajrzyjcie, poczucie humoru Mamy Frania, pomimo choroby Chłopca, jest niesamowite. A sam Franio...Przystojniak nie z tej ziemi. http://mojsynfranek.pl/ A tymczasem, juz nadrabiam i odpowiadam: Oluś napisz mi coś więcej o tych eamesach , ile płacisz za te z podłokietnikiem i bez? Cos kiedys wspominałaś że są w tej chwili nigdzie nie dostępne? Oraz że różnią się kolorem nóżek, mogą być jaśniejsze i ciemniejsze Tak? Podobno jest jakiś sprawdzony sklep? jeden, czy wiele? i jaki to sklep... Mi chodzi o te z jasnymi nogami:) No to teraz mi odpowiadaj , sama chciałaś żebym wreszcie zajrzała, to masz Martusia, podam Ci linka tutaj, bo wiekszosc Dziewuszek, które zamawiały eams'y, zrobiły to włąsnie w tym sklepie i od nich wiem, ze wyglądają super: http://www.dkwadrat.pl/index3.php?id_kategorii=46&kategoria=Krzes%B3a&id_produktu=581&nazwa=Krzes%B3o%20inspirowane%20projektem%20DAW&producent= Tam masz cene i wszystkie informacje. Niestety,jak sie okazało-cała Polska zaopatruje sie u tego samego producenta w Chinach i trzeba poczekac, az wyprodukuje kolejna partie. Ja mam dostac swoje na poczatku kwietnia. Zamówilam 8 z podłokietnikami-ale chyba zostane przy 6 a do półwyspu wezme 2 bez podłokietników. Co do innych sklepów-polecałam jakis Moni krk, bo miałam w nim najpierw zamówic, ale było kilka opinii, ze nóżki drewniane sa pomalowane okrrrropna, pomaranczowa bejca....brrrr, wiec zrezygnowałam.Wolę sprawdzony sklep. Zamawiałam juz u nich Ghost'a. Namiar miałam od Venuska. dusiu nie takie , z takiej pajęczyny jak lampy mooi;) Ola gdzie przepadłas???? Olu gdzie się podziałaś? Mam nadzieję że dzieciaczki zdrowe - bo pogoda znowu sprzyja wirusom - my mamy kolejnego Napisałam juz wczesniej wszystko, Dziewczynki. Jeszcze raz dziekuje za pamiec. Jestescie kochane. Admete, trzymam kciuki, zeby wirusy dały Wam w koncu spokój...dziekuje za namiary-w tym tyg mam spotkanie z panem od kuchni i dopiero wtedy skontaktuje sie z podanymi przez Ciebie firmami. Co do Twojego pytanka z pw-napisze wieczorkiem, bo musze odszukac ta wycene. Tam było wszystko wyszczególnione, kazdy etap prac-wiec bedziesz miała w miare obszerna informacje. Spadam Dziewczynki, bo dzis mam misje załatwienia przedszkola Małemu-z panstwowego jednak nici (Mały bedzie miał we wrzesniu 2,5 roku i to jest niestety problem)...a tak mi zależało.... Edytowane 21 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.02.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Olu a Ty mi miałaś te wymiary podesłać a ja nic nie dostałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Olu a byliście na wycieczce w sprawie auta dla synka? ciekawa jestem co wynalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Venusku,poszło wczoraj:wiggle:karolku, przesunęłam na pon moj wyjazd, bo (i tu info dla kakuska)-jednak nic nie wyszło z tego ciecia mozaiki. Moi wykonawcy musieliby ułożyc 2 m2 dwucentymetrowych kwadracikow...jakos nie mam sumienia...Ta mozaika w zaden sposób nie byłaby podklejona-fachowiec powoli zaczal sie wycofywac ze swojej spontanicznej propozycji-i wcale mu sie nie dziwie;) W Fenikcie licza sobie 30 zł netto za plaster-niemało ale i tak niezle. U mnie, w K. pan zaproponował...15 zł/mb ciecia:jawdrop: Co w koncu zrobiłam? Kupiłam biała, kamienna mozaike-bo ta łazienka bedzie w takim własnie klimacie-biało, piaskowanym i zapłaciłam połowe tego, co musiałbym zapłacic baiwac sie w ciecie...stwierdziłam, ze chyba czasem trzeba odpuscic:rolleyes: a mozaika wyglada tak: http://images47.fotosik.pl/1383/a3366a8850edd27cmed.jpgjest z kamienia i trzeba bedzie ja odpowiednio zaimpregnowac.Chciałam jeszcze uroczyscie ogłosic, ze jedna z łazienek jest skonczona (w sensie wypłytkowana).Fotki jutro:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Fotki jutro:wiggle: Dlaczego dopiero jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Myszoniku, bo dzis mam dzien "mamowy"-znaczy sie, zadnych wyjsc-siedze z Małym w domu;) Pytanko: czy Wszyscy tu obecni mieli malowanie swoich domków przed ułozeniem podłóg? Gdzies przeczytałam, ze powinno sie malowac przed...naprostujcie mnie, prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.02.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Oooooooooooo to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ja malowałam po (ale w mojej rodzinie po pomalowaniu ścian ... dźwignęło podłogę z desek - ale nie wiadomo czy wina wilgoci czy źle zrobionej podłogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Martusia, podam Ci linka tutaj, bo wiekszosc Dziewuszek, które zamawiały eams'y, zrobiły to włąsnie w tym sklepie i od nich wiem, ze wyglądają super: http://www.dkwadrat.pl/index3.php?id_kategorii=46&kategoria=Krzes%B3a&id_produktu=581&nazwa=Krzes%B3o%20inspirowane%20projektem%20DAW&producent= Tam masz cene i wszystkie informacje. Niestety,jak sie okazało-cała Polska zaopatruje sie u tego samego producenta w Chinach i trzeba poczekac, az wyprodukuje kolejna partie. Ja mam dostac swoje na poczatku kwietnia. Zamówilam 8 z podłokietnikami-ale chyba zostane przy 6 a do półwyspu wezme 2 bez podłokietników. Co do innych sklepów-polecałam jakis Moni krk, bo miałam w nim najpierw zamówic, ale było kilka opinii, ze nóżki drewniane sa pomalowane okrrrropna, pomaranczowa bejca....brrrr, wiec zrezygnowałam.Wolę sprawdzony sklep. Zamawiałam juz u nich Ghost'a. Namiar miałam od Venuska. Ale to drobnym jasnoszarym drukiem na dole strony czytacie? "Produkty prezentowane przez firmę D2 Sp. z o.o. są reprodukcjami. Czerpią jedynie inspirację z innych wzorów, różnią się jednak wymiarami, materiałem, z którego są wykonane oraz kształtem. Zgodnie z art. 2 ust. 4 Ustawy z dnia 04.02.1994r o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2000r, nr 80, poz.904) - za opracowanie nie uważa się utworu, który powstał w wyniku inspiracji cudzym utworem. Nie bierzemy odpowiedzialności za odsprzedawanie, oferowanie czy pokazywanie produktów z naszej oferty jako oryginalnych dzieł." I dla zainteresowanych do poczytania http://dynamiko.pl/component/tag/podróbki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hazelku fajna ta mozaika-taka prostoa nie przekombinowana Moze faktycznie lepiej wziasc gotowca i miec swiety spokoj.Myslalam ze chcesz ciac plytke bo nie mozesz dobrac pasujacej mozaiki. Mi strasznie podobaja sie biale plytki ale dalej nie wiem co zrobic z podloga.Wszedzie czytam ze biala fuga na podlodze to koszmar a nie jestem z tych co beda ja szorowac szczoteczka do zebow (zreszta to ponoc tez nie pomaga na dluzsza mete ) Z niecierpliwoscia czekam na foty lazienki (to chyba ta grafitowa?) i zycze milego dnia z synkiem:) Wybralas wkoncy piekarnik z pyroliza czy bez (czyt u Efi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ale to drobnym jasnoszarym drukiem na dole strony czytacie? "Produkty prezentowane przez firmę D2 Sp. z o.o. są reprodukcjami. Czerpią jedynie inspirację z innych wzorów, różnią się jednak wymiarami, materiałem, z którego są wykonane oraz kształtem. Zgodnie z art. 2 ust. 4 Ustawy z dnia 04.02.1994r o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2000r, nr 80, poz.904) - za opracowanie nie uważa się utworu, który powstał w wyniku inspiracji cudzym utworem. Nie bierzemy odpowiedzialności za odsprzedawanie, oferowanie czy pokazywanie produktów z naszej oferty jako oryginalnych dzieł." I dla zainteresowanych do poczytania http://dynamiko.pl/component/tag/podróbki.html To się nazywa mebel inspirowany teraz heyzelku ja miałam raz malowane przed podłogami i raz po podłogach, schodach, na sam koniec przed przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts