Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ups :confused: nie doczytałam.

A co do pyrolizy. Ostatnio pytałam o to Efilo i polecała. Nie wiem jednak jaka jest różnica w cenie między piekarnikiem z pyrolizą a bez.

w przypadku piekarnika Siemens'a prawie 2 tys róznicy (tzn do tego sa jeszcze inne bajery ale na nich mi nie zalezy). Szkoda mi tej pyrolizy ale...niestety-trzeba troche przystopowac.;)

Venusku, szukam-dzieki:wiggle:

Spirea, my z kakuskiem odnosimy sie do piekarnika z pyroliza (m.in) a nie designerskich rzeczy:cool:

Olka nie udawaj greka ;), a kto będzie miał inspirowane eamesy? :lol::lol2::lol2:

i już decyzja stała się łatwiejsza...

Hazel, zajrzyj tutaj http://www.pakamera.pl/rabose-workshop-0_s12088708.htm

Świetne!!!!!

:p:lol2:

I nie zapominaj o inspirowanym Ghost'cie:rolleyes:

:rotfl:

Ale pantona masz przynajmniej orginalnego :lol:

A u mnie wszystkie wymienione wyżej krzeseła przyjechały z Chin :eek:

Spirea, żeby nie było to nie żadna złośliwość , głupawka mnie złapała po trzech dniach siedzenia w domu:rolleyes: to przyszłam wyżyć się do Olki ;)

Hazelku ja tu sobie tak spokojnie czytam a tu :wave: masz białe wbudowane aquaformy w salonie.To ja szukam kto je ma bo chciałabym znać opinie o nich ,a Ty masz je w dodatku białe i też w salonie.Ja wczoraj rozmieściłam je po salonie moim suficiarzom( rozmieściłam wirtualnie:)).Mam 8 sztuk ale te po dwa.Mam tzn.będę miała.Powiedz mi bo strasznie masz mało zdjęć, jak one wyglądają i ile ich masz na jakiej powierzchni?Jakie zarówku do tego kupiłaś?i czy masz transformator.Masz już sufit pomalowany to wklej fotki please.Prześledzenie 108 stron to koszmar,dzieci sobie same kolcję zaczynają robić,bo mama w łóżku z laptopem:)A ja leżę i tyję,no ale ile mogę pomysów pooglądać:)

malkul, ja sie zakochałam po uszy w kompaktowym, pomimo iz jest to miłosc slepa;)

Basiu, nie uwierzysz ale tez miałam sie u Ciebie dzisiaj odezwac, bo przeczytałam u Spirei, ze poszukujesz szarej szafy przesuwnej i ze masz do lazienki przejscie przez garderobe...czyli tak jak ja:lol2: Witam, i oczywiscie zachecam, zebys została:welcome:

Moj watek jest bardzo chaotyczny, wiem...ale jestem wlasnie taką osoba i od poczatku wiedziałam, ze nie dla mnie chronologiczne i konsekwentnie pisane dzienniki:no: Co do aquaformów-mam białe, bezramkowe z transformatorami ale...jesli mozesz poczekac do jutra-obfoce Ci wszystko i opisze (jak podpytam fachowców:)).Jutro wrzuce tez fotki jednej z łazienek-prawie gotowa:wiggle:

Basiu, spróbuje zaraz wkleic Ci mój pomysł na przejscie z sypialni do garderoby. A z garderoby do łązienki zamówilam białe drzwi z taflą lustrzana na całosci.

Edytowane przez hazeleyes1982