Venus_m 22.02.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hazelku wpisz na allegro literki, znajdzie mi firmy które zrobią co chcesz P.S. Spirea ja wiem jak wygląda druga strona medalu, stanowisko przyjęłam. Ja mam zdanie jak wyżej Zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiem, wiem-sama zamawiam do pokoju Synka ale one sa z gipsu a ja musze miec w drewnie:) zadzwonilam do kilku agencji reklamowych ale nie dostałam ani jednej wyceny jeszcze...myslisz, ze stolarz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 ups nie doczytałam. A co do pyrolizy. Ostatnio pytałam o to Efilo i polecała. Nie wiem jednak jaka jest różnica w cenie między piekarnikiem z pyrolizą a bez. w przypadku piekarnika Siemens'a prawie 2 tys róznicy (tzn do tego sa jeszcze inne bajery ale na nich mi nie zalezy). Szkoda mi tej pyrolizy ale...niestety-trzeba troche przystopowac. Venusku, szukam-dzieki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 w przypadku piekarnika Siemens'a prawie 2 tys róznicy i już decyzja stała się łatwiejsza... Hazel, zajrzyj tutaj http://www.pakamera.pl/rabose-workshop-0_s12088708.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 i już decyzja stała się łatwiejsza... Hazel, zajrzyj tutaj http://www.pakamera.pl/rabose-workshop-0_s12088708.htm dokładnie:lol: Spirea.....genialna strona! dziekuje! Juz do nich napisałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Spirea, my z kakuskiem odnosimy sie do piekarnika z pyroliza (m.in) a nie designerskich rzeczy:cool: Olka nie udawaj greka , a kto będzie miał inspirowane eamesy? :lol2: i już decyzja stała się łatwiejsza... Hazel, zajrzyj tutaj http://www.pakamera.pl/rabose-workshop-0_s12088708.htm Świetne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Olka nie udawaj greka , a kto będzie miał inspirowane eamesy? :lol2: :lol2: I nie zapominaj o inspirowanym Ghost'cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 eee na pewno widziałam firmy które robią je z drewna a nie gipsu, stolarz to dobry trop, tylko czy któremuś się będzie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 22.02.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cześć hazelku Wieczorem nadrobię u Ciebie zaległości, bo ciekawa jestem co tam słychać a tym czasem życzę miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No własnie Venusek-wpisałam w wujka g. ciecie laserowe drewna i do kilku firm wysłałam maila z prosba o wycene;) w ostatecznosci-stolarza.Tylko tu tez zonk, bo ten moj nie jest najlepszy...przeciez parapety reklamowałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cześć hazelku Wieczorem nadrobię u Ciebie zaległości, bo ciekawa jestem co tam słychać a tym czasem życzę miłego popołudnia Karolinko, ja u Ciebie nadrobiłam...tylko nadal z drżącym serduchem wchodze w dziennik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 :lol2: I nie zapominaj o inspirowanym Ghost'cie Ale pantona masz przynajmniej orginalnego A u mnie wszystkie wymienione wyżej krzeseła przyjechały z Chin Spirea, żeby nie było to nie żadna złośliwość , głupawka mnie złapała po trzech dniach siedzenia w domu:rolleyes: to przyszłam wyżyć się do Olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Uwielbiam Twoje głupawki, bo tez zaraz mi sie włącza:lol2:Ale to prawda-panton oryginalny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Uwielbiam Twoje głupawki, bo tez zaraz mi sie włącza:lol2: Ale to prawda-panton oryginalny:yes: Wiem:rolleyes:, dlatego przyszłam do Ciebie bo Ty mnie zawsze zrozumiesz:lol: Kiedy my Ola zmądrzejemy Dobra uciekam, pewnie wieczorem przylezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiem:rolleyes:, dlatego przyszłam do Ciebie bo Ty mnie zawsze zrozumiesz:lol: Kiedy my Ola zmądrzejemy ;)Dobra uciekam, pewnie wieczorem przylezę Mam nadzieje, ze nigdy-i to jest własnie takie fajne:wiggle: buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.02.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Olu ja znalazłam siemensa z pyrolizą za dobre pienbiądze http://www.piekarniksiemens.videolove.pl/?p=siemens-hb-63as520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 malkul, jestes super:hug: tylko ze ja jestem zdecydowana na kompakt Siemens'a-czyli tak naprawde 3 modele do wyboru. Zdecydowałam, ze bedzie ten najtanszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Aha, rozumiem A ja odwrotnie, zrezygnowałam z kompaktowego, bo jednak dla mnie za mały, potrzebuję mieć min. 2 poziomy w użytku równocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.02.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Hazelku ja tu sobie tak spokojnie czytam a tu masz białe wbudowane aquaformy w salonie.To ja szukam kto je ma bo chciałabym znać opinie o nich ,a Ty masz je w dodatku białe i też w salonie.Ja wczoraj rozmieściłam je po salonie moim suficiarzom( rozmieściłam wirtualnie:)).Mam 8 sztuk ale te po dwa.Mam tzn.będę miała.Powiedz mi bo strasznie masz mało zdjęć, jak one wyglądają i ile ich masz na jakiej powierzchni?Jakie zarówku do tego kupiłaś?i czy masz transformator.Masz już sufit pomalowany to wklej fotki please.Prześledzenie 108 stron to koszmar,dzieci sobie same kolcję zaczynają robić,bo mama w łóżku z laptopem:)A ja leżę i tyję,no ale ile mogę pomysów pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.02.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) malkul, ja sie zakochałam po uszy w kompaktowym, pomimo iz jest to miłosc slepa;)Basiu, nie uwierzysz ale tez miałam sie u Ciebie dzisiaj odezwac, bo przeczytałam u Spirei, ze poszukujesz szarej szafy przesuwnej i ze masz do lazienki przejscie przez garderobe...czyli tak jak ja:lol2: Witam, i oczywiscie zachecam, zebys została:welcome: Moj watek jest bardzo chaotyczny, wiem...ale jestem wlasnie taką osoba i od poczatku wiedziałam, ze nie dla mnie chronologiczne i konsekwentnie pisane dzienniki:no: Co do aquaformów-mam białe, bezramkowe z transformatorami ale...jesli mozesz poczekac do jutra-obfoce Ci wszystko i opisze (jak podpytam fachowców:)).Jutro wrzuce tez fotki jednej z łazienek-prawie gotowa:wiggle:Basiu, spróbuje zaraz wkleic Ci mój pomysł na przejscie z sypialni do garderoby. A z garderoby do łązienki zamówilam białe drzwi z taflą lustrzana na całosci. Edytowane 22 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts