Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Dzięki bardzo za fotki,te 9 halogenków masz na jaką powierzchnię.Przestraszyłam się,że moich 8 sztuk podwójnych będzie w takim razie za mocne,mam załączanie po 4 sztuki na każdą połówkę salonu.

A dreewno w któ®ej łazience będziesz miała i jakie klepki teakowe?Ja uwielbiam drewno w łazience, kiedy planowany jej koniec bo zapowiada się super

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja tez zawsze robie na funkcji automat-myslalam ze tak jest NAJ :oops:

Ola czarno-biała łazienka widac ze bedzie bardzo elegancka .Podobaja mi sie te Twoje plyteczki-tez kupowalas w Max-Flizie?

W szarej na razie mało co widac wiec sie nie wypowiadam .Moze jestem czepialska albo mi sie wydaje ale przycisk od geberitu nie znajduje sie na srodku plytki?

Dzięki bardzo za fotki,te 9 halogenków masz na jaką powierzchnię.Przestraszyłam się,że moich 8 sztuk podwójnych będzie w takim razie za mocne,mam załączanie po 4 sztuki na każdą połówkę salonu.

A dreewno w któ®ej łazience będziesz miała i jakie klepki teakowe?Ja uwielbiam drewno w łazience, kiedy planowany jej koniec bo zapowiada się super

Basiu, dzieki.;) Salon ma 34 m2. Drewno bedzie w lazience ogólnodostepnej-z sauna. Miały byc klepki debowe takie, jak w całym domu na podłodze ale dzis...zamieniałam je na debowe deski, które beda olejowane. Surowe wygladają na razie tak:

http://images39.fotosik.pl/1333/980cc42b3b1f4810med.jpg

A ja tez zawsze robie na funkcji automat-myslalam ze tak jest NAJ :oops:

Ola czarno-biała łazienka widac ze bedzie bardzo elegancka .Podobaja mi sie te Twoje plyteczki-tez kupowalas w Max-Flizie?

W szarej na razie mało co widac wiec sie nie wypowiadam .Moze jestem czepialska albo mi sie wydaje ale przycisk od geberitu nie znajduje sie na srodku plytki?

kakusku, wiedziałam, ze nie umknie to Waszej uwadze:lol2::lol2::lol2:

Powiem tak: to jest jedyny przycisk w domu, który nie został zaplanowany na srodku (co do mm, jak w przypadku pozostałych dwóch:p)- ale zapewniam, ze bedzie symetrycznie-w stosunku do czegos innego ale...zobaczycie potem:cool:

Edytowane przez hazeleyes1982

kakusku, nie pamietam...arcticacośtam-sprawdze jutro:)

Hmmm-hmm-hmm-hmmm...ogłaszam casting na wybór mozaiki (tak, tak-jeszcze do wczoraj miała byc biała ale M. mi dzis namieszał:lol:)

Mozaika bedzie potrzebna na to oto, przecudnej urody siedzisko:lol: :

http://images45.fotosik.pl/1389/7044f4457bf55614med.jpg

a płytkę, do której pomożecie mi (mam nadzieje-pliiiiis:rolleyes:) dobrac mozaikę-dzierży w łapce mój M.:)

NUMBER ONE:

http://images38.fotosik.pl/1378/9e65c79e61eb3896med.jpg

NUMBER TWO:

http://images49.fotosik.pl/1341/080d25c542864963med.jpg

Casting uważam za otwarty;)

czy ta mozaika będzie do tej łazienki z drewnem?kolorystycznie lepiej wygląda pierwsza mozajka,ale ta druga sama w sobie jest ładniejsza.Czy zdjęcia wiernie oddają kolory?Jezu ja mam z wyborem zawsze problem.Druga mozajka bardziej mi się podoba,ale czy bardziej pasuje, nie wiem.

A to siedzisko to jak było robione bo też planuję .Jaką ono będzie mieć głębokość?

Mozajkę dajesz tylko na siedzisko?

Kaka ma sokole oko:lol2:

Fajne będą łazieneczki bo kolory mi się w nich podobają i znając twój gust będzie git:)

Na fotkach juz coś widać, ale bardziej wyobrazić sobie musiałam :rolleyes::D

Oluś na siedzisko mi się chyba ta biała bardziej widzi, ale ta ciemniejsza też by źle nie wyglądała, no to zagłosowałam :rolleyes::lol2:

Może jutro rano świeżym umysłem spojrzę raz jeszcze i będę bardziej konkretna .

1 - wyjdzie kamienno, jednolicie

2 - sciany będą inne niż podłoga.

na blistrze bardziej podoba mi sie chyba ta smietankowa mozaiczka, ale brałabym 1 - efekt kamiennej jaskini bardzo na tak

dusienku, jedna cała sciana (ta z drewnianymi literkami) bedzie biała-bez płytek, zabudowa nad sauna tez biała bez płytek, biała wanna wolnostojaca....troche bedzie tych bieli, dlatego myslalam o 2....ale dobra, siedze cicho i czekam na Wasze głosy.:oops:

dusienku, jedna cała sciana (ta z drewnianymi literkami) bedzie biała-bez płytek, zabudowa nad sauna tez biała bez płytek, biała wanna wolnostojaca....troche bedzie tych bieli, dlatego myslalam o 2....ale dobra, siedze cicho i czekam na Wasze głosy.:oops:

Po tym co przeczytałam stawiam na białą:cool:

Po za tym tak się przyjrzałam tej pierwszej i mi ten melanż jakoś nie leży :rolleyes:

to dobrze,że dziewczyny głosują na białą,bo ona ładniejsza

Hazelku obudziłam się właśnie ,myśląc nad światłami i dziękuję Ci,ale bym wtopę mogła zaliczyć kupując te podwójna aquaformy.Chyba też muszę tak jak Ty pojedyńcze...a myślałam,że to takie proste. Mogłoby być aż za gorąco od halogenów w pokoju jak bym dała podwójne....sprawa do przemyślenia.Chyba,że są żaró∑ki o mniejszej mocy.

Ola juz wyoglądałam. no, no coraz bliżej do końca!!!

a mozaika znów inna;)

ja bym pierw zrobiła płytki , a na końcu mozaikę. mnie wydaje się ,że biała ładniejsza., ale czy będzie nie za dużo plam kolorystycznych????? i Ola utrzymanie jej w białósci;)

a nr 1 bardzo fajna , ujednolici ci kącik spa. i ściana biała będzie 1 plamą, następną drewno na ścianie i następną płytki.

więć ja głósuje 1

hej Ola, ale mam zaległości.... w wekend nadrobie;)

powiedz kochana jaki wkońcu model piekarnika wybrałaś, bo zgłupłam;) kakusek tyle linków nawklejała, że już nie wiem o co kaman?

łóżko bardzo ładne - sama na takie choruje (w wydaniu białym;)). Łazienka czarno biała zapowiada się super a o szarej wypowiem się w późniejszym czasie;)

tyle widziałam, ale nie doczytałam :);)