myszonik 24.02.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 O rety, teraz tu zapierdziela wątek jak szalony:) Łóżko piękne i stoliczki nocne również super. Podobają mi się te Wasze tapicerowane łóżka. Czemuż mój M. się na drewno uparł??? Mozaika tylko i wyłącznie biała moim zdaniem. Ta kolorowa za pstrokata i ma takie ciepłe odcienie, których nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Co wy z tymi nakastlikami:lol2: szafki lub stoliki nocne! Też się głowiłam co to za ustrojstwo Co do mozaiki kolorystycznie do płytki bardziej pasuje opcja 1, ale 2 mozaika sama w sobie bardziej mi się podoba - no to pomogłam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Łózko świetne - bardzo podoba mi się jego kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ola wróciłaś???? jak było??? co załatwiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cześć hazelku ale sie u Ciebie dzieje!!! Po pierwsze mam od kilku miesięcy w kartonach Twoje łóżko do mojej sytpialni Moje będzie białe ale identyczne!!! Jeżeli chodzi o mozaikę, to na szczęśćie obie są bardzo fajne i na którą sie zdecydujesz tak będzie dobrze, ale ja chyba jestem za białą Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.02.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Odpisze jutro Dziewczynki, bo dzis mam bana na internet:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ola co z tym http://gify.magazynek.org/pictures/Transport/Samochody/Wy%C5%9Bcigowe/016.gif Czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.02.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ojeju Ola, jak dużo naklepane. Nie mam dziś weny a też nie chcę zdawkowo. Zatem w skrócie Łóżko jak najbardziej "moje" (widzę że startuje era prostokatnych pikowań! I super) Bardzo mi się podoba Nakastliczki U mnie taka era się już kończy;) Mam takie łóżko od ponad 4 lat:wiggle: - pora na zmiany;) Ale fajne SOM:yes: Ale gdzie to łóżko Hazelka??? Przejrzałam ostatnich 5 stron i się nie natknęłam:( Mozaika... ta pierwsza uważam - podobnie jak Myszonik - ma sporo ciepłych tonów i bardzo pstrokata jest... może i pasuje, ale przytłoczy wnętrze;) A biała pasuje... względnie... wystarczająco - że tak powiem;) za to bardzo ładna jest:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 U mnie taka era się już kończy;) Mam takie łóżko od ponad 4 lat:wiggle: - pora na zmiany;) Ale fajne SOM:yes: Ale gdzie to łóżko Hazelka??? Przejrzałam ostatnich 5 stron i się nie natknęłam:( pokaz swoje łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 pokaz swoje łóżko a tobie na co;) - przecież masz już Swoje Piękne Wymarzone:lol: kiedyś u siebie na wątku pokazywałam - ale nie namawiam żebyś próbowała sobie odnaleźć nie ma mnie w domu przez najbliższy tydzień... ale jak znajdę to zdjecie na dysku - to mogę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 a tobie na co;) - przecież masz już Swoje Piękne Wymarzone:lol: jak na co, z ciekawości jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 jeśli o tym mówimy, to zupełnie nie ta bajka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172466-MagdaZZZ-się-urządza-będzie-eklektycznie-(chyba-)&p=4610895&viewfull=1#post4610895 To sa takie płyciutkie przeszycia i te charakterystyczne wgłębienia jak w popularnych sprzed x lat pikowaniach. Takiego to i ja bym u siebie nie chciała To co mm ja i co pokazała Ola to takie jakby zupełnie osobne elementy połaczone ze soba No inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Ale gdzie to łóżko Hazelka??? Przejrzałam ostatnich 5 stron i się nie natknęłam:( tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?187479-Od-wizualizacji-do-realizacji...czyli-pogaduchy-u-hazel&p=5223159&viewfull=1#post5223159 3 strony temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To wstaw mi tu jeszcze swoje do porównania:lol2: Przeszukałaś wątek i znalazłaś wśród tych prawie 500 stron:o Ja to jestem w szoku,ze to na 26 stronie:o Szukałabym raczej gdzieś między 100-200;) Wkażdym razie - oczywiste, że łóżko sprzed 4-5lat nie będzie takie ładne jak współczesne;) W końcu designerzy cały czas kombinują i idą do przodu. I nie przeczę, że wasze są piękne:yes: Ale dla mnie to jednak design za blisko tego, który oglądam od lat,więc szukam czegoś nowego - to chyba normalne;) Oluś rewelacyjne to łóżko:yes: Baaardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Przeszukałaś wątek i znalazłaś wśród tych prawie 500 stron No żartujesz chyba Google grafika- magda zzz+łóżko+forum murator (20 sek szukania) Nie znasz moich możliwości Edytowane 25 Lutego 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Dzieffffczynki, jestescie Wszystkie kochane i dziekuje za kazdy głos. Czyli, ze ...po mojemu bedzie:) kakusku, to jest mozaika z kamienia i ma takie charakterystyczne zyłki i przebarwienia-ale jest biała:yes: Ojeju Ola, jak dużo naklepane. Nie mam dziś weny a też nie chcę zdawkowo. Zatem w skrócie Łóżko jak najbardziej "moje" (widzę że startuje era prostokatnych pikowań! I super) Bardzo mi się podoba Nakastliczki Dzieki Monia Nakastliczki niefajne?Bu:lol: Ola juz wyoglądałam. no, no coraz bliżej do końca!!! a mozaika znów inna;) ja bym pierw zrobiła płytki , a na końcu mozaikę. mnie wydaje się ,że biała ładniejsza., ale czy będzie nie za dużo plam kolorystycznych????? i Ola utrzymanie jej w białósci;) a nr 1 bardzo fajna , ujednolici ci kącik spa. i ściana biała będzie 1 plamą, następną drewno na ścianie i następną płytki. więć ja głosuje 1 Monia, strasznie fajnie to napisałas i mnie podbudowałas, dziekuje Ci:hug: hej Ola, ale mam zaległości.... w wekend nadrobie;) powiedz kochana jaki w końcu model piekarnika wybrałaś, bo zgłupłam;) kakusek tyle linków nawklejała, że już nie wiem o co kaman? łóżko bardzo ładne - sama na takie choruje (w wydaniu białym;)). Łazienka czarno biała zapowiada się super a o szarej wypowiem się w późniejszym czasie;) tyle widziałam, ale nie doczytałam oldzia, dzieki:D wybrałam taki piekarnik: Siemens HB 33 CB 550 http://images43.fotosik.pl/1390/6cca9034a1500b65.jpg Ola wróciłaś???? jak było??? co załatwiłaś??? Napisze wszystko potem i foty wkleje:yes: Cześć hazelku ale sie u Ciebie dzieje!!! Po pierwsze mam od kilku miesięcy w kartonach Twoje łóżko do mojej sytpialni Moje będzie białe ale identyczne!!! Jeżeli chodzi o mozaikę, to na szczęśćie obie są bardzo fajne i na którą sie zdecydujesz tak będzie dobrze, ale ja chyba jestem za białą Pozdrawiam serdecznie!!! Naprawde Karolinko??? ale fajnieeeee:lol2: Ola co z tym http://gify.magazynek.org/pictures/Transport/Samochody/Wy%C5%9Bcigowe/016.gif Czekam na relacje Karolku, smiesznie, bo ja pojechałam do Krk zobaczyc to łózko a okazało sie, ze niepotrzebnie-bo oni przyjezdzaja do Kielc na targi dzieciece 3-4 marca:lol2: nie zobaczyłam wczoraj, bo nie mieli:no: a ja ... nie zadzwoniłam wczesniej...taka ze mnie blondyna:D ale za to na targi sie wybieramy i jestem umówiona z panem na telefon:D myszoniku, dzieki.Mój M. był w tym temacie elastyczny:D Oluś rewelacyjne to łóżko:yes: Baaardzo mi się podoba:) Dzieki Madziulek a z mozaika...usmiałam sie, po tym co napisałas:lol2: zapomniałam zacytowac, ale poprawiłas mi humor:lol2: Chciałam sie jeszcze pochwalic, ze znalazłam firme, która mi zrobi moje ukochane literki na sciane:wave: Potem opisze wczorajszy wypad:stereo: Edytowane 25 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To jeszcze ja Głosuję za białą mozaiką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dzieki Madziulek a z mozaika...usmiałam sie, po tym co napisałas:lol2: zapomniałam zacytowac, ale poprawiłas mi humor:lol2: Ty zapomniałaś zacytować, a ja aż się musiałam cofnać i przypomnieć sobie co tam nawypisywałam;) Monia - piękne toTwoje łóżko - to fakt:rolleyes: I jak je zestawić razem - to faktycznie z moim niewiele współnego mają oprócz kwadratowych prostych pikowań - a nawet i to nie - bo moje jest właśnie pikowane, a Twoje już nawet tak nie można nazwać... to jak łóżko złożone z wielu małuch kwadratowych poduszek, osobnych elementów - boskie:lol: Co nie zmienia faktu - że dla mnie jednak "za blisko" i muszę szukać czegoś na innym biegunie - dlatego napisałam, że dla mnie ta era się skończyła - rozumiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To jeszcze ja Głosuję za białą mozaiką! Mąż sie załamie:lol2: moja mozaika jest na pole position Ty zapomniałaś zacytować, a ja aż się musiałam cofnać i przypomnieć sobie co tam nawypisywałam;) Monia - piękne toTwoje łóżko - to fakt:rolleyes: I jak je zestawić razem - to faktycznie z moim niewiele współnego mają oprócz kwadratowych prostych pikowań - a nawet i to nie - bo moje jest właśnie pikowane, a Twoje już nawet tak nie można nazwać... to jak łóżko złożone z wielu małuch kwadratowych poduszek, osobnych elementów - boskie Co nie zmienia faktu - że dla mnie jednak "za blisko" i muszę szukać czegoś na innym biegunie - dlatego napisałam, że dla mnie ta era się skończyła - rozumiesz;) Moje tez!moje tez! Co nawypisywałas? No, ze kremowo-bezowe takie se ale by pasowało a białe zajefajne ale w zestawieniu z płytkami średniawka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Mąż sie załamie:lol2: moja mozaika jest na pole position Moje tez!moje tez! Co nawypisywałas? No, ze kremowo-bezowe takie se ale by pasowało a białe zajefajne ale w zestawieniu z płytkami średniawka:rotfl: no tak, w skrócie taki był przekaz:lol2: dlatego nie wiem czemu cię to tak bawi:rotfl: ale ta średniawka nienajgorsza jest:yes: zaryzykowałabym to zestawienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Magda nic nie rozumiem z twojej powyższej wypowiedzi:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts