Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

O rety, teraz tu zapierdziela wątek jak szalony:)

Łóżko piękne i stoliczki nocne również super. Podobają mi się te Wasze tapicerowane łóżka. Czemuż mój M. się na drewno uparł???

Mozaika tylko i wyłącznie biała moim zdaniem.

Ta kolorowa za pstrokata i ma takie ciepłe odcienie, których nie lubię ;)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co wy z tymi nakastlikami:lol2::lol2: szafki lub stoliki nocne!;)

Też się głowiłam co to za ustrojstwo :lol2:

Co do mozaiki kolorystycznie do płytki bardziej pasuje opcja 1, ale 2 mozaika sama w sobie bardziej mi się podoba - no to pomogłam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Łózko świetne - bardzo podoba mi się jego kolor :yes:

Cześć hazelku ale sie u Ciebie dzieje!!! :)

Po pierwsze mam od kilku miesięcy w kartonach Twoje łóżko do mojej sytpialni ;) :D

Moje będzie białe ale identyczne!!! :)

Jeżeli chodzi o mozaikę, to na szczęśćie obie są bardzo fajne i na którą sie zdecydujesz tak będzie dobrze, ale ja chyba jestem za białą ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Ojeju Ola, jak dużo naklepane.

Nie mam dziś weny a też nie chcę zdawkowo. Zatem w skrócie

Łóżko jak najbardziej "moje" (widzę że startuje era prostokatnych pikowań! I super) Bardzo mi się podoba

Nakastliczki :no:

U mnie taka era się już kończy;) Mam takie łóżko od ponad 4 lat:wiggle: - pora na zmiany;)

Ale fajne SOM:yes:

Ale gdzie to łóżko Hazelka??? Przejrzałam ostatnich 5 stron i się nie natknęłam:(

Mozaika... ta pierwsza uważam - podobnie jak Myszonik - ma sporo ciepłych tonów i bardzo pstrokata jest... może i pasuje, ale przytłoczy wnętrze;) A biała pasuje... względnie... wystarczająco - że tak powiem;) za to bardzo ładna jest:lol:

pokaz swoje łóżko

a tobie na co;) - przecież masz już Swoje Piękne Wymarzone:lol:

kiedyś u siebie na wątku pokazywałam - ale nie namawiam żebyś próbowała sobie odnaleźć:rotfl:

nie ma mnie w domu przez najbliższy tydzień... ale jak znajdę to zdjecie na dysku - to mogę wrzucić:)

jeśli o tym mówimy, to zupełnie nie ta bajka :no:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172466-MagdaZZZ-się-urządza-będzie-eklektycznie-(chyba-)&p=4610895&viewfull=1#post4610895

To sa takie płyciutkie przeszycia i te charakterystyczne wgłębienia jak w popularnych sprzed x lat pikowaniach.

Takiego to i ja bym u siebie nie chciała :no:

To co mm ja i co pokazała Ola to takie jakby zupełnie osobne elementy połaczone ze soba

No inna bajka

To wstaw mi tu jeszcze swoje do porównania:lol2:

Przeszukałaś wątek i znalazłaś wśród tych prawie 500 stron:o Ja to jestem w szoku,ze to na 26 stronie:o Szukałabym raczej gdzieś między 100-200;)

Wkażdym razie - oczywiste, że łóżko sprzed 4-5lat nie będzie takie ładne jak współczesne;) W końcu designerzy cały czas kombinują i idą do przodu. I nie przeczę, że wasze są piękne:yes: Ale dla mnie to jednak design za blisko tego, który oglądam od lat,więc szukam czegoś nowego - to chyba normalne;)

Oluś rewelacyjne to łóżko:yes: Baaardzo mi się podoba:)

Dzieffffczynki, jestescie Wszystkie kochane i dziekuje za kazdy głos. Czyli, ze ...po mojemu bedzie:)

kakusku, to jest mozaika z kamienia i ma takie charakterystyczne zyłki i przebarwienia-ale jest biała:yes:

Ojeju Ola, jak dużo naklepane.

Nie mam dziś weny a też nie chcę zdawkowo. Zatem w skrócie

Łóżko jak najbardziej "moje" (widzę że startuje era prostokatnych pikowań! I super) Bardzo mi się podoba

Nakastliczki :no:

Dzieki Monia:) Nakastliczki niefajne?Bu:lol:

Ola juz wyoglądałam. no, no coraz bliżej do końca!!!

a mozaika znów inna;)

ja bym pierw zrobiła płytki , a na końcu mozaikę. mnie wydaje się ,że biała ładniejsza., ale czy będzie nie za dużo plam kolorystycznych????? i Ola utrzymanie jej w białósci;)

a nr 1 bardzo fajna , ujednolici ci kącik spa. i ściana biała będzie 1 plamą, następną drewno na ścianie i następną płytki.

więć ja głosuje 1

Monia, strasznie fajnie to napisałas i mnie podbudowałas, dziekuje Ci:hug:

hej Ola, ale mam zaległości.... w wekend nadrobie;)

powiedz kochana jaki w końcu model piekarnika wybrałaś, bo zgłupłam;) kakusek tyle linków nawklejała, że już nie wiem o co kaman?

łóżko bardzo ładne - sama na takie choruje (w wydaniu białym;)). Łazienka czarno biała zapowiada się super a o szarej wypowiem się w późniejszym czasie;)

tyle widziałam, ale nie doczytałam :);)

oldzia, dzieki:D wybrałam taki piekarnik:

Siemens HB 33 CB 550

http://images43.fotosik.pl/1390/6cca9034a1500b65.jpg

Ola wróciłaś???? jak było??? co załatwiłaś???

Napisze wszystko potem i foty wkleje:yes:

Cześć hazelku ale sie u Ciebie dzieje!!! :)

Po pierwsze mam od kilku miesięcy w kartonach Twoje łóżko do mojej sytpialni ;) :D

Moje będzie białe ale identyczne!!! :)

Jeżeli chodzi o mozaikę, to na szczęśćie obie są bardzo fajne i na którą sie zdecydujesz tak będzie dobrze, ale ja chyba jestem za białą ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!

Naprawde Karolinko???:hug: ale fajnieeeee:lol2:

Ola co z tym

http://gify.magazynek.org/pictures/Transport/Samochody/Wy%C5%9Bcigowe/016.gif

Czekam na relacje

Karolku, smiesznie, bo ja pojechałam do Krk zobaczyc to łózko a okazało sie, ze niepotrzebnie-bo oni przyjezdzaja do Kielc na targi dzieciece 3-4 marca:lol2: nie zobaczyłam wczoraj, bo nie mieli:no: a ja ... nie zadzwoniłam wczesniej...taka ze mnie blondyna:D ale za to na targi sie wybieramy i jestem umówiona z panem na telefon:D

myszoniku, dzieki.Mój M. był w tym temacie elastyczny:D

Oluś rewelacyjne to łóżko:yes: Baaardzo mi się podoba:)

Dzieki Madziulek a z mozaika...usmiałam sie, po tym co napisałas:lol2: zapomniałam zacytowac, ale poprawiłas mi humor:lol2:

Chciałam sie jeszcze pochwalic, ze znalazłam firme, która mi zrobi moje ukochane literki na sciane:wave:

Potem opisze wczorajszy wypad:stereo:

Edytowane przez hazeleyes1982

Dzieki Madziulek a z mozaika...usmiałam sie, po tym co napisałas:lol2: zapomniałam zacytowac, ale poprawiłas mi humor:lol2:

Ty zapomniałaś zacytować, a ja aż się musiałam cofnać i przypomnieć sobie co tam nawypisywałam;)

Monia - piękne toTwoje łóżko - to fakt:rolleyes: I jak je zestawić razem - to faktycznie z moim niewiele współnego mają oprócz kwadratowych prostych pikowań;) - a nawet i to nie - bo moje jest właśnie pikowane, a Twoje już nawet tak nie można nazwać... to jak łóżko złożone z wielu małuch kwadratowych poduszek, osobnych elementów - boskie:lol:

Co nie zmienia faktu - że dla mnie jednak "za blisko" i muszę szukać czegoś na innym biegunie - dlatego napisałam, że dla mnie ta era się skończyła - rozumiesz;)

To jeszcze ja :)

Głosuję za białą mozaiką!

Mąż sie załamie:lol2: moja mozaika jest na pole position :wave:

Ty zapomniałaś zacytować, a ja aż się musiałam cofnać i przypomnieć sobie co tam nawypisywałam;)

Monia - piękne toTwoje łóżko - to fakt:rolleyes: I jak je zestawić razem - to faktycznie z moim niewiele współnego mają oprócz kwadratowych prostych pikowań;) - a nawet i to nie - bo moje jest właśnie pikowane, a Twoje już nawet tak nie można nazwać... to jak łóżko złożone z wielu małuch kwadratowych poduszek, osobnych elementów - boskie:lol:

Co nie zmienia faktu - że dla mnie jednak "za blisko" i muszę szukać czegoś na innym biegunie - dlatego napisałam, że dla mnie ta era się skończyła - rozumiesz;)

Moje tez!moje tez!:lol2:

Co nawypisywałas? No, ze kremowo-bezowe takie se ale by pasowało a białe zajefajne ale w zestawieniu z płytkami średniawka:rotfl::rotfl:

Mąż sie załamie:lol2: moja mozaika jest na pole position :wave:

Moje tez!moje tez!:lol2:

Co nawypisywałas? No, ze kremowo-bezowe takie se ale by pasowało a białe zajefajne ale w zestawieniu z płytkami średniawka:rotfl::rotfl:

no tak, w skrócie taki był przekaz:lol2: dlatego nie wiem czemu cię to tak bawi:rotfl:

ale ta średniawka nienajgorsza jest:yes: zaryzykowałabym to zestawienie;)