hazeleyes1982 25.02.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) Madziulek dzieki:hug: bedzie ta sredniawka-zdecydowanie:yes: Obiecałam kilka fotek, a wiec nasza kanapa -bedzie jasnoszara:yes: http://images38.fotosik.pl/1382/efc5a9bb9e4a6d32.jpg pokój Synka tez juz zaplanowany-bedzie mało oryginalnie ale jak dla nas-gitara A, no i nie ta kolorystyka, ofkors http://images35.fotosik.pl/1203/24594d93d9c1f624med.jpg Słuchajcie, Kochani-mam dwa pytania, które spedzaja mi sen z powiek-jako, ze jestem dzis po pomiarach z pierwszym panem od kuchni (zobaczymy, czy przy okazji bedzie tez tym ostatnim:)) 1. Czy zabudowa w kuchni do sufitu, jesli ten jest na wysokosci 278, to nie przegięcie? 2. Potrzebuje drzwi przesuwnych do garderoby i te ikeowskie http://images43.fotosik.pl/1392/b825c35b24bbe263.jpg nijak nie pasują wymiarem:(-a mnie sie strrrasznie podoba to grafitowe szkło vel lustro (bo odbija sie w nim, jak w lustrze) a pan meblowy nie wie, co to jest...lacobel? folia naklejona na lustro? Pomozecie zidentyfikować?Monia krk, wiem Kochana-ze Ty jestes posiadaczka tego pieknego cuda-moze bedziesz umiała mi pomóc? Aaaa, zapomnialam Monia jeszcze Ci odpowiedziec w kwestii mozaiki-nie moge poczekac az beda połozone płytki i wtedy zdecydowac, która mozaika, bo na nią sie czeka 4-5 tyg Edytowane 25 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.02.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 złożone z wielu małuch kwadratowych poduszek, osobnych elementów no no, dokładnie o to mi chodziło a że blisko, to się zgadzam i rozumiem Olu, dlaczego za wysoko? Ja mam garderobę zabudowana na 3,20. Nie będziesz z tych wysokich półek korzysta na co dzień, ale lepiej je mieć niż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Hazelku zapytaj Madeleine jaka ma wysokosc w kuchni bo z tego co widzialam na fotkach bylo tam troche tych cm a wysoka zabudowe tez miala do sufitu. Wg mnie najlepiej byloby zrobic jeszcze jakies dodatkowe opuszczenie nad meblami ale sufit masz juz gotowy i pewnie nie chce Ci sie znow przeprowadzac "remontow" Piekna bedziesz miala sofe.Widze ze w tym Krakowie ładne meble mozna znalezc -moze pojde kiedys na wedrowke Twpoimi sladami Z czego bedziesz miala pokrycie-skora naturalna czy eco? Meble z Ikea tez kiedys ogladałama le moje chlopaki juz "za dorosłe" do nich-ja musze sie juz chyba nastawic na wystroj młodziezowy Hazelku zapytasz M czemu wzieliscie akurat kocioł Galmet i jaki dokladnie masz model ?(czy tylko na eko-groszek czy tez na mial ) Ja ciagle nie wiem czy wybra Sasa czy "twojego" a moze zdecydowac sie na Klimosz Ling Duo (moze cos mi podpowie ) Ostatnio jak poczytalam o problemach Balbiny z kotlem to mam strasznego pietra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no no, dokładnie o to mi chodziło a że blisko, to się zgadzam i rozumiem Olu, dlaczego za wysoko? Ja mam garderobę zabudowana na 3,20. Nie będziesz z tych wysokich półek korzysta na co dzień, ale lepiej je mieć niż nie Pytam, bo...do dzis byłam przekonana, ze to super pomysł ale pan meblowy patrzył na mnie, jak na kosmitkę-jak mu powiedziałam, ze bedzie do sufitu....no i jakos straciłam ta pewnosc:D Monia, a kanapa fajna, czy średniawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 of course kupisz drabinę:lol2: m lacobel to barwione szkło. ja mam z tego drzwi do łazienki i gabineciku. a te zwykłe przesuwki to chyba folia naklejona na szkło , tak jak mówi twój pan szklarz. a te z Ikei to barwione szkło( więć droższa wersja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 zapomniałam o kanapie.śliczna z max- fliz???? a miała nie być skórzana:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) kakusku, co sie u Was teraz dzieje na budowie?Nic nie pisałas ostatnio a zatrzymałam sie na etapie obudowy na kominku... M. pracował kiedys w branży hydraulicznej i mówi, ze cytuję: " i Sas i Galmet jest gitara" ale u nas przeważyła kwestia serwisu, który mamy w pobliżu.Rozumiem Cie, bo sama mam cykora z tym kotłem...ja nawet jeszcze nie posiadłam sztuki rozpalania w nim...Dzielna jest ta nasza Balbinka, naprawde:eek: Kakusku, dzieki za info odnosnie Madleine-zaraz sobie zobacze u niej w galerii i Ja zapytam:yes: Fajnie, ze Ci sie podobaja moje wybory-mogę byc Twoim osobistym przewodnikiem-M sie smieje, ze ja to juz jestem zakumplowana ze wszystkimi-jak ostatnio dokupował płytke i podał moje nazwisko, pan az krzyknąl z radosci: "Pani Olga, tak? Znam, znam i pamietam":lol2: Nie wiem, czy to powód do dumy...ale oni tam w wiekszosci super sa. Na oswietleniu tez mam pana-kolege:lol2: i znizke 12% na wszystko, wiec sie polecam:D Edytowane 25 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 zapomniałam o kanapie.śliczna z max- fliz???? a miała nie być skórzana:eek: Monia, nie bedzie skórzana:no: to tylko fotka poglądowa na temat modelu-kolor bedzie jasnoszary-obicie w tkaninie. Podobają mi sie skórzane kanapy -ale wolimy w tkaninie:rolleyes: Monia, czyli to z ikei-to barwione szkło? a nie jakies lustro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.02.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 ola no ale i tak piekna kanapa!!!!może być w tkaninie. to z ikei nie lustro:no: szkło nawet ubrania ciut prześwitują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 To lece szukac na stronie ikei-moze bedzie opis-jaki to kolor:) Monia, oglądasz jakis film?ja z M....ksw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 A mi sofa podoba sie wlasnie taka w skorze (jak zwykle drogie mi sie podoba ) U mnie na budowie nieustajaca cisza bo zaczniemy cos dziubac dopiero jak bedziemy na miejscu czyli w kwietniu.Mam zamiar zaczac gladzie i podwieszane sufity.Potem pewnie znow dlugo nie bedzie nic ale postanowilam ze nie chce juz robic niczego bez naszej obecnosci (zbyt duzo nerwow i kosztow) Pozdrow mezatego i podziekuj W takim razie musze dopytac mojego hydro czy mamy blizej serwis z Galmeta czy Sasa :yes:Kusi mnie ten Klimosz ale jesli mam miec problemy z ustawieniami i serwisem (moj hydraulik ewidentnie zna Sasy ) to chyba dla swietego spokoju sobie podaruje.Ty nic nie piszesz o klopotach z piecem wiec widocznie ma sie dobrze .Oalicie tylko eko-groszkiem czy mieszacie z mialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 mogę byc Twoim osobistym przewodnikiem- Nawet nie wiesz jakbys mi sie przydała Swoja droga byłam przekonana ze jestes Ola a ty OLGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Kakusku, "palimy" (czyt: fachowcy dosypują)-tylko ekogroszek:D Serwis, moim zdaniem jest bardzo wazny-jesli nie najwazniejszy. Koniecznie rozwaz to kakusku, zanim podejmiecie decyzje. Moze hydraulik ma jakies znajomosci w któryms serwisie? Wtedy sie nie zastanawiaj. Dzieki za pozdrowionka:hug: My oczywiscie odpozdrawiamy:yes: kakusku, wygasła mi mozliwosc wejscia na bloga Madeleine:( a Ona ostatnio rzadko bywa u Moni...bu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.02.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Nawet nie wiesz jakbys mi sie przydała Swoja droga byłam przekonana ze jestes Ola a ty OLGA Nie lubię OLGA-jakos tak oficjalnie brzmi...dla wszystkich znajomych jestem Ola. Gdyby ktos zawołałby "Olga", chyba bym nie zareagowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) To lece szukac na stronie ikei-moze bedzie opis-jaki to kolor:) Monia, oglądasz jakis film?ja z M....ksw:D My też musieliśmy dziś wieczór spędzić z ksw:sick: - walczyli brata koledzy i trenerzy z sali;) Obrzydzajacy sport:lol2: Cały czas próbuję go zniechęcić i wytłumaczyć, że wąchanie pachy czy stopy i tulenie się do obcego spoconego gościa - to nie może byćnic fajnego:no: o obrywaniu w mordę nie wspomnę OLGA? a to surprise:lol: Edytowane 25 Lutego 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ola a Ty mi kochana odpisz na mail, bo ja czekam i czekam a Ty nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 olga;) wczoraj w kinie byliśmy , na I że mnie nie opuścisz- coś takiego. takie romansik:) lekki , łatwy i przyjemny. potem wpadłam kolacja - hot-dogi, fm, na ksw włączyłam jak pPolak z czubem na łbie przegrał niezły wynalazek, skąd oni go wytrzasnęli, ja oglądałam jak Piotrowski walczył, a po nim dłuuugo nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dziś chyba na canał + będzie jak zostać królem. nie oglądałam tego jeszcze:) o 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.02.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ola a Ty mi kochana odpisz na mail, bo ja czekam i czekam a Ty nic Venusiku...jakis tydzien temu wysłałam... zaraz sprawdze w wysłanych ale na 100 % poszło... dziś chyba na canał + będzie jak zostać królem. nie oglądałam tego jeszcze:) o 20 Moniaaaaa, jest! Pierwszy raz nie zagiełas mnie z filmem:wiggle: Jak zostac królem oglądałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Kochanieńka sporo masz już wyborów za sobą Mi się podoba:yes: Czyli w salonie będzie narożnik? Krzesła wiem jakie? A o stole wspominałaś ? To w zasadzie w każdym pokoju już coś będzie, ile tak w ogóle masz tych pokoi? Zapłaciłaś już za te krzesła? dostałaś jakiś rabat? Ja jak bym je zamawiała to od tego sprawdzonego sprzedawcy na all. wszystko już się od niego dowiedziałam- fajny kontakt i nawet dobry rabat zaproponował. Pamiętasz ile będziesz płacić za swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts