duś1719506024 28.02.2012 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 wow, szalona ty!jak czytam o tych waszych regalach do sufitu, to żałuje, ze nie mam billyego jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Fornasetti cofnął firmie Cole&Son licencje i tapeta z twarzami juz jest wycofana mnie sie udało kupic ostatnia rolke.) no coś Ty , a ja myślałam o nawiązaniu tapeta w jadalni do moich płytek - a tu kurde trzeba by szybko zamawiać Olu a są jeszcze?gdzie kupiłaś? ale kurcze pisałaś że ostatnią rolkę wzięłaś http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Daj mi znać czy je gdzieś jeszcze znalazłaś i za ile kupiłaś swoją rolkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.02.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Drzwi przesuwane moga byc troche większe niz wymiary miedzy scianami, najwyzej beda wiecej na siebie nachodziły, tak mowił moj stolarz. a tak przy okazji Witam sie w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Póki co znalazłam takie zdjęcie kuchenne, Venus wklejała u mnie fajną inspirację - ale nie mam teraz czasu jej zanależć http://i1.fmix.pl/fmi839/428ab60b000ad0bc4f4c75c9 Może się przyda??? Sama dziś będę szukać bo jeśli chcę ją mieć muszę się w takim razie szybko decydowac gdzie ją położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kanapa fajna (podobna do mojej). A te buźki na ostatniej fotce ... cudne. Kurcze, że ja u mnie w kuchni nie wymyśliłam czegoś zamiast szyby . Nie nadążam za takim szybkim zwrotem akcji. A Billy ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Wow, myślałam, że jestem na bieżąco (mniej więcej), tylko czasu braknie na pisanie. A tu taki siuprajz Będzie intrygująco! Tapety nie kładłabym od ściany do ściany, tylko zostawiła margines, tak jak piszesz. Co do wysokich szafek. Mój sufit będzie na wysokości 272 cm, więc prawie jak u Ciebie. I też planuję szafki do samego sufitu. Wiesz, przestrzeni magazynowej nigdy za dużo Przynajmniej dla mnie. Wrzucę tam zapasy przypraw, serwis wyjmowany dwa razy do roku i będzie git! Poza tym, podoba mi się taka zabudowa. Wąskie i wysokie szafki - pianinko Inspiracja gabinetowa bardzo w moim stylu Tylko u mnie będzie tak w pokoju dziennym - regały od podłogi do sufitu. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.02.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hazelku baaardzo podoba mi sie nowa koncepcja kuchenna Tapeta jest boska!!!! Mam nadzije,ze admete też uda się ja kupić U mnie będą w salonie dwie duże sofy, też w tkaninie jasnoszarej Skóra mi sie podoba ale u kogoś... u siebie lubię ciepłą i miękką tkaninkę Pozdrawiam serdecznie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 olu ja juz czekam na efekt koncowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 olu ja juz czekam na efekt koncowy:) Ojej! Ja też!!! Chwilę mnie nie było, a tu takie cuda! Ale fajnie się u Ciebie robi:yes: Ja bym wybrała pierwszą - brązową mozaikę, a szkło w szafie ikeowskiej jest grafitowe, barwione w masie i faktycznie leciusieńko prześwituje (zamówiłam właśnie takie drzwi do jednej z szaf). A kuchnię kiedy będziesz miała? Bo już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ale numer stulecia, co? Sama jestem zaskoczona:D chyba z takim marginesem to lepszy koncept:yes: bo właśnie się zastanawiałam jak to sprytnie rozegrać... wejście tapetą nad okno wyjdzie niekorzystnie:roll: dzieki, Madziulek wow, szalona ty! jak czytam o tych waszych regalach do sufitu, to żałuje, ze nie mam billyego jednak... dusienku, ale, ze jak Billy'ego? Te półki nie sa z "aikija":) byłam ostatnio u Ciebie i czaiłam sie na Twoja lampe-mysle o takiej w gabinecie...ale jeszcze nie podejmuje decyzji-bedzie spontan. Jak zawsze:D no coś Ty , a ja myślałam o nawiązaniu tapeta w jadalni do moich płytek - a tu kurde trzeba by szybko zamawiać Olu a są jeszcze?gdzie kupiłaś? ale kurcze pisałaś że ostatnią rolkę wzięłaś http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Daj mi znać czy je gdzieś jeszcze znalazłaś i za ile kupiłaś swoją rolkę??? admete, juz wysłałam Ci pw. Jest problem z ta tapeta nie tylko w Polsce-na ebayu znalazłam tylko u jednego sprzedawcy i jeszcze w sklepie merlin. Tak jak pisałam-ona juz jest wycofana.Dzwon szybciutko do tego sklepu:cool: Drzwi przesuwane moga byc troche większe niz wymiary miedzy scianami, najwyzej beda wiecej na siebie nachodziły, tak mowił moj stolarz. a tak przy okazji Witam sie w Twoim wątku emiranda . Dziekuje Ci za info-zobaczymy, jak wyceni ja stolarz... Kanapa fajna (podobna do mojej). A te buźki na ostatniej fotce ... cudne. Kurcze, że ja u mnie w kuchni nie wymyśliłam czegoś zamiast szyby . Nie nadążam za takim szybkim zwrotem akcji. A Billy ... . mirelko, dzieki:wiggle: ale, ze jak Billy...kurcze-musiałam gdzies napisac o tym Billy'm...wytłumaczcie mi drukowanymi literami-bo półki sa gazetowe ale nie ikeowskie:lol2: Wow, myślałam, że jestem na bieżąco (mniej więcej), tylko czasu braknie na pisanie. A tu taki siuprajz Będzie intrygująco! Tapety nie kładłabym od ściany do ściany, tylko zostawiła margines, tak jak piszesz. Co do wysokich szafek. Mój sufit będzie na wysokości 272 cm, więc prawie jak u Ciebie. I też planuję szafki do samego sufitu. Wiesz, przestrzeni magazynowej nigdy za dużo Przynajmniej dla mnie. Wrzucę tam zapasy przypraw, serwis wyjmowany dwa razy do roku i będzie git! Poza tym, podoba mi się taka zabudowa. Wąskie i wysokie szafki - pianinko nspiracja gabinetowa bardzo w moim stylu Tylko u mnie będzie tak w pokoju dziennym - regały od podłogi do sufitu. Mniam Narendilku, dzieeeeeeki-Ty wiesz, jak mnie podbudowac:hug: a planujesz jakies dodatkowe oswietlenie regałunp z sufitu? Hazelku baaardzo podoba mi sie nowa koncepcja kuchenna Tapeta jest boska!!!! Mam nadzije,ze admete też uda się ja kupić U mnie będą w salonie dwie duże sofy, też w tkaninie jasnoszarej Skóra mi sie podoba ale u kogoś... u siebie lubię ciepłą i miękką tkaninkę Pozdrawiam serdecznie!!!!! karolinko, dziekuje Kochana:hug: mam tak samo ze skóra-na zdjeciach jest piekna i włąsciwie deklasuje materiałowe obicie-ale do siedzenia-nie lubie:no: olu ja juz czekam na efekt koncowy:) Ojej! Ja też!!! Chwilę mnie nie było, a tu takie cuda! Ale fajnie się u Ciebie robi:yes: Ja bym wybrała pierwszą - brązową mozaikę, a szkło w szafie ikeowskiej jest grafitowe, barwione w masie i faktycznie leciusieńko prześwituje (zamówiłam właśnie takie drzwi do jednej z szaf). A kuchnię kiedy będziesz miała? Bo już nie mogę się doczekać Balbinko, biała mozaika juz zamówiona-ale pocieszam sie, ze co bym nie wybrała-wydawałoby mi sie, ze to drugie jest na pewno lepsze, wiec sie juz nie zastanawiam;) W tej szafie jestem zakochana-ale juz za pózno-do ikeai sie na razie nie wybieram. Zobaczymy, co zaproponuje stolarz:rolleyes: Kuchnia sie wycenia własnie... Co, do szafy-na koncu holu, o tutaj http://images46.fotosik.pl/1354/ba21af474293deaamed.jpg bedzie wnekowa i juz mnie pan stolarz poinformował, ze nie ma takich wysokich profili-zeby dac do sufitu:rolleyes: wiec sa jednak minusy wysokich pomieszczen:rolleyes: Wklejam jeden z typów tapety do sypialni- http://images50.fotosik.pl/1406/5c7198034ec5126f.jpg (Out of Africa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.02.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ależ tu rewolucje Kuchenne rewolucje:) Czekam z zapartym tchem na rezultaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 (edytowane) Hazelku - ja za Billym zawsze wzdycham i poszłam za falą A te widziałyście: http://www.ikea.com/ms/pl_PL/img/local_store_info/katowice/billy_lim.jpg i tytuł: Wszystkie kochają BILLEGO! To chyba o nas ? Edytowane 28 Lutego 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 out of Africa mam 2 rodzaje krokodyla chyba:confused: Ola a szafa wnekowa . niech szklarz zrobi ci szprosy, to będzie kilka kawałków szkła i może zabudujesz do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hazelku - ja za Billym zawsze wzdycham i poszłam za falą A te widziałyście: http://www.ikea.com/ms/pl_PL/img/local_store_info/katowice/billy_lim.jpg i tytuł: Wszystkie kochają BILLEGO! To chyba o nas ? Ach ten Billy-rzeczywiscie cos w sobie ma:yes: tylko on chyba nie moze byc do sufitu,prawda? out of Africa mam 2 rodzaje krokodyla chyba:confused: Ola a szafa wnekowa . niech szklarz zrobi ci szprosy, to będzie kilka kawałków szkła i może zabudujesz do góry Monia, szukałam z Out of Africa czegos jasno-szarego i zebra chyba jest najlepsza.Krokodyl jest piekny, ale nie widziałam jasno-szarego:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 I chyba ja tez nie widziałam popielatego krokodyla:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.02.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Moniaaaaa, I nie smiejcie sie, ale takie cudo planujemy dla Synka (coby sie nauczył spac sam w nowym domku:rolleyes: ) http://images50.fotosik.pl/1407/76929d163f2968ba.jpg -dostalam własnie maila z fotkami od sprzedawcy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Moniaaaaa, I nie smiejcie sie, ale takie cudo planujemy dla Synka (coby sie nauczył spac sam w nowym domku:rolleyes: ) http://images50.fotosik.pl/1407/76929d163f2968ba.jpg -dostalam własnie maila z fotkami od sprzedawcy:wiggle:SUUUUUPER!!! SAMA BYM SPAŁA W TAKIM ŁÓŻKU:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Olu dziękuję za informacje - cały dzień mi zeszło nad kombinowaniem nad ta tapetą ile mi jej tak naprawdę potrzeba i żeby w razie czego jej nie zabrakło - jutro zamawiam. Poprosiłam panie żeby mi ją zaklepały na jeden dzień - wezmę raczej 1 rolkę . Możesz do mnie zajrzeć zobaczyć jakie Two mi piękności zrobiłą na mojej ściance z ta tapetą Buziaki wieczorową porą i dobrej nocy dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.02.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Samochód super i za jakis czas tez będziesz pisać jak MarJel "Noc spędziłam w samochodzie" (nie od razu to zrozumiałam, a później smiałam sie z siebie pól wieczora) Synkowi tez pewno się spodoba Ja tez uważam, że białe biblioteczki do samego sufitu nawet 3m są ok, beda super wyglądać. Miałam tak w poprzednim domu i zupełnie fajnie wyglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 28.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja wczoraj też miałam pomiary szafy wnękowej i też mi coś wspominali, że nie da się po całości zrobić.Zobaczymy co wymyślą, to się wymienimy pomysłami:)A Billy jest niestety tylko ograniczonej wysokości.Jutro jadę go domówić to sprawdzę dokładnie ile ma.I napisz mi jeszcze co to za model kanapy zamówiłaś i może być na priva ile takie cudo kosztuje, bo fajne jest bardzo:yes:A! I tapet poproszę sporo do sypialni, bo sama myślę coby tam zrobić i mnie inspirujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts