hazeleyes1982 29.02.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Prawda, Monia? laluś straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jeśli TAAKĄĄ fure fundujesz małolatowi to aż strach pomyśleć co dostanie na 18-stkę Wiesz ja zawsze byłam na TAK za kupnem młodemu mężczyźnie łóżka w takim kształcie wiec popieram całym sercem Twój wybór.Również biały kolor jak dla mnie jest ok.Taki neutrealny a przecież pościel na pewno będziesz mieć kolorową. Mój starszak uwielbia zielony wiec obiecałam mu zielone dodatki :rolleyes:Wypatrzyłam ostatnio w Ikei fajne zielone dywany (taki ładny kolorek groszku ) Ola wiesz że podrązyłam temat i okazuje się że sofy które Ci ostatnio pokazywałam robią równiez w obicuu z materiału .Bardzo sie ciesze że zerknełam bo mam teraz tańszą alternatywę .To jest jakieś specjalny materiał który można czyścic. A w kietniu podjade zobaczyć Towje cacko bo okazuje się że mają sklep prawie pod moim nosem No i zapomniałąm pochwalić tapety.Co prawda wzoru to ja tam dużo nie widzę ale ze jest szara to już mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nie moge z tego zachwytu nad Cristiano. Chyba emerytura za pasem-bo dla mnie on nie jest ani troche przystojny albo moze cos ze mna nie tak Dla kogo przystojny dla tego przystojny, nie lubie "dupków", a z takim mi sie kojarzy, przypomina mi męża mojej kolezanki. Dzisiaj juz łysy(mąż) jest, ale kilka lat temu mial włosy jak Ronaldo kolezanka była nim zachwycona (do czasu jak nie zostal jej męzem). Przyszedl kiedys do nas po swojego syna, siedzielismy w ogrodzie, chyba butelkę perfum na sie wylał na targu kupowanych, ogrodu przez kilka dni nie moglismy wywietrzyć tak śmierdziało. I jak patrze na Kristiano, to mi sie zaraz W przypomina i ten zapach (a ja na zapachy uczulona jestem). Koleżanka Twoja Gdynianką jest?. Gdynianki to bardzo miłe dziewczyny!!!!!!!! (?) Wiesz tak sobie porównuje ludzi, kierowców w szczególności w Milanówku i w Gdyni to tam takiej nieuprzejmości nie było. Pozdrów ode mnie koleżankę, ja baaaaaaaaaaaaardzo za Gdynią tęsknię. A Ty gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 kakusku, super z ta kanapa! Co do bryki, od dnia chrztu Mały ma swinke skarbonke i musze powiedziec, ze "zarobił" sobie na ta bryke i jeszcze nawet na mebelki zostanie dosc sporo, wiec sie nie martwie. Sa inne wydatki...ale same wiecie, jak ciezko sie odmawia takich przyjemnosci naszym dzieciaczkom... kakusku, dla Ciebie troche lepsza fotka: http://images43.fotosik.pl/1400/c8759ae157e4fd66.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dla kogo przystojny dla tego przystojny, nie lubie "dupków", a z takim mi sie kojarzy, przypomina mi męża mojej kolezanki. Dzisiaj juz łysy(mąż) jest, ale kilka lat temu mial włosy jak Ronaldo kolezanka była nim zachwycona (do czasu jak nie zostal jej męzem). Przyszedl kiedys do nas po swojego syna, siedzielismy w ogrodzie, chyba butelkę perfum na sie wylał na targu kupowanych, ogrodu przez kilka dni nie moglismy wywietrzyć tak śmierdziało. I jak patrze na Kristiano, to mi sie zaraz W przypomina i ten zapach (a ja na zapachy uczulona jestem). Koleżanka Twoja Gdynianką jest?. Gdynianki to bardzo miłe dziewczyny!!!!!!!! (?) Wiesz tak sobie porównuje ludzi, kierowców w szczególności w Milanówku i w Gdyni to tam takiej nieuprzejmości nie było. Pozdrów ode mnie koleżankę, ja baaaaaaaaaaaaardzo za Gdynią tęsknię. A Ty gdzie mieszkasz? O matko...to rzeczywiscie dupek A gdynianki super Dziewczynki są, to prawda:wiggle:Ja jestem spod Łysicy-ale poznałysmy sie na studiach w pieknym miescie Bydgoszcz i tak nas trafiła strzała amora na egzaminie wstepnym, ze mieszkalysmy razem 5 lat i do teraz jest tą moją naj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Emiranda czemu przenisłaś się z nad morza???? Pytam bo ja KOCHAM morze i wiele bym dała zeby mieć dom z widokiem na plaże (albo przynajmniej bardzo blisko niej ) Edytowane 29 Lutego 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Sa inne wydatki...ale same wiecie, jak ciezko sie odmawia takich przyjemnosci naszym dzieciaczkom... I niech ktos tu nie mówi, że dzieciom nie nalezy kupowąc za dużo itd. Ja mojego małego rozpieszczałam z kupowaniem do n tej potęgi. Jeden jedyny syn i to urodzony w dość poźnym wieku, taka byla radość, że nie umiałam mówić nie jak cos chciał. Zabawki w domu sie nie mieściły, wiele moich kolezanek pukalo sie po głowie. A co mu kupisz jak będzie starszy? pytały. Dzisiaj Mlody ma 15 lat ma swoje konto i jest niesamowicie oszczedny, patrzy na każdą zlotówkę zanim wyda i praktycznie nie ma potrzeb. Komputer musi mieć, no ale dzisiaj to kazdy komputer ma. Więc kupuj Młodemu jak tylko możesz, ja jestem za rozpieszczaniem dzieci bardzo mocno i konsekwencja w wychowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Eee tam przecież i tak meble jakies musisz kupić wiec wybieraj te ktore będą mu sie podobać a auto na pewno sprawi mu radość Tapeta taka zebrowata -fajna Ja po chrzcinach miałam schowane na pamiatke jedno wino które miałam dać synowi na osiemnastke ale niestety kiedy włamali sie nam do mieszkania i to wino wynieśli (ogołocili nas wtedy doszczętnie łacznie z zabawkami chłopaków wrrrrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Emiranda czemu przenisłaś się znad morza???? Pytam bo ja KOCHAM morze i wiele bym dała zeby mieć dom z widokiem na plaże (albo przynajmniej bardzo blisko niej ) Odpowiedź na moim watku Edytowane 29 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 gdynianka z urodzenia pozdrawia inne gdynianki! tapetka zebrowa - fajna. pochwalam wybór jasniejszej, będzie bardziej elegancko no i większe pole do popisu jeśli chodzi o dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Czyli wszystkie gdyniani fajne som! Dusiu, dzieki-podbudowałas mnie:hug: ja sobie Was podczytuje cichutko, bo jak gadam, to papierów do zrobienia nie ubywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Odpowiedź na moim watku Toś mnie zmusiła do zaglądniecia :pNie to zebym nie chciała ale ja już boje sie wchodzić na kolejne dzienniki (i komenty) bo cały wieczór przesiaduje na czytaniu a potem efekt jest taki że nie mam nic przygotowane/zaplanowane na swojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja sobie Was podczytuje cichutko, bo jak gadam, to papierów do zrobienia nie ubywa.... Walnij tymi papierami-jutro też jest dzień Albo zatrudnij sekretarke co sie będziesz tak męczyć z papierzyskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kakusku, toć ja siedzac w tych papierach robie za sekretare i mi za to zapłaca (oby) i nie moge zatrudnic..."podsekretarki":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ja miałam powalczyć z zelazkiem, ale jutro pójdę jednak w czymś niewyprasowanym w teorii dziś jest dzień, którego zazwyczaj nie ma, więc nie widzę problemu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.02.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) dusiu, ja juz jestem tak zmeczona, ze nie mysle-wiesz, ze czytałam kilka razy to, co napisałas i chyba dopiero za 10-tym sie kapnełam o co Ci chodziło? Wiem, wiem-nie powinnam sie tym chwalic emiranda, przeczytam Mezusiowi, jak wróci-co napisałas o tym rozpieszczaniu:wiggle: to bedzie moja tajna bron-jakby co:rolleyes: Edytowane 29 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.03.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Kakusku, toć ja siedzac w tych papierach robie za sekretare i mi za to zapłaca (oby) Zależy kto płaci ale przypuszczam ze wybrałas dobrego PRACODAWCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.03.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja miałam powalczyć z zelazkiem, ale jutro pójdę jednak w czymś niewyprasowanym w teorii dziś jest dzień, którego zazwyczaj nie ma, więc nie widzę problemu hehe A u mnie mąz zajmuje sie prasowaniem bo ja powiedziałam ze dopoki nie kupi żelazka parowego to ja sie nie bede meczyć -więc męczy sie on skoro taki "skąpy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Jejku zazdroszczę męża. Chyba przełknęła bym to skąpstwo . A Ronaldo ... tragedia , fuj ... Za to UWAGA wiecie kto mi się podobał ? Ronaldo brazylijczyk . To co że miał krzywe zęby - lubię nielalusiowatych facetów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mirela nie:no: kakusku zazdroszczę prasowalnicy:lol2: Moj garaż tylko sprzata i auta myje( zaazwyczaj swoje, moje ląduje na myjni) ola sekretarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts