Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a niech cię gęś kopnie z tymi miniaturami:P

:p

Dzień dobry, pozdrawiam ze slonecznego Milanówka :)

Lampa fajna, a podałabys mi namiary gdzie kupiłas?

Alu ,:bye: jak to słonecznego?ale fajnieeeee-u nas ciemno, szaro i smutno za oknem:(

mało widzę, ale chyba ....FAJNA

:hug:

hazelku, wklej normalne zdjęcie, bo na tym pypciu prawie nic nie widać :mad:

Chmurkę kupiłaś?

narendilku, próbowałam wkleic wieksze-ale akurat tego zdjecia sie nie da sie (czyt: nie umiem:rolleyes:)

No wiec, Dziewczynki-ta lampa jest tutaj:

http://www.planetadesign.pl/?lampy-wiszace,43,1

Kupowałam juz u nich lampe do sypialni-dobra jakosc,ciekawt design i przystepne ceny. Po szalenstwie z tapeta- przyszedł czas na cięcia kosztów:lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

http://www.planetadesign.pl/?lampy-wiszace,43,1

Kupowałam juz u nich lampe do sypialni-dobra jakosc,ciekawt design i przystepne ceny.

Olu weszłam na w/w stronę, lampy super, tylko dlaczego mi sie te drogie podobaja najbardziej? Ja mieszkam juz wiecej niż rok a lamp dalej nie mamy. Nie mam koncepcji (czyt. nie wiem co chce) jak coś mi sie podoba to jest to cena powyżej naszych możliwości. :(

Na pól godziny niebo sie rozchmurzyło, promienie słonca pieknie oświetlały nasze wnetrza, ale za nim zdążyłam wziąc aparat i zrobic kilka fajnych zdjęć, słońce zniknęło za chmurami i teraz jest tez szro-buro brrrrrrrrrrr :(

Edytowane przez emiranda

Alu, wrzuc u siebie swoje typy i fotke pomieszczenie-na 100% wybierzesz raz dwa-z takimi doradcami, jak my:D

pasiulku, ominełam Twoje dwa wpisy-jednak byłam na bieżąco...ale z komentarzami chyba:lol2: Tapeta bardzo mi sie podoba-ale ja potrzebowałam jasnoszarej-mamy ciemne łózko i stoliczki. Zamówiłam out of Africa-dzis ma przyjechac:wiggle:

Monia, mirelka,dzieki Dziewczyny. Obfoce, pewnie, ze obfoce. Chciałam cos ...innego, bo u mnie te korytka i te Aquaformy sa takie bardzo powazne, minimalistyczne, neutralne...a ta lampa-jest taka jajcarska troche, inna po prostu. Do sypialni lampe tez mam z tego sklepu.

Słuchajcie, dzis z moim Synkiem pobilismy nasz rekord-obudzilismy sie ...o 9.30:wiggle: Wiem, ze rekordu Moni i Lil nie pobije, ale i tak jestem w szoku.:D