Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wooow.... fajna będzie ta tapeta.... :yes:

Ja chcę ją szybko zobaczyć na ścianie :D kiedy będzie ?????

Lampa bardzo fajna, ja takie lubię :)

Z planety kupowałam kilka rzeczy i jakość była jaknajbardziej OK :yes: :)

Pozdrawiam i pędzę na budowę, drugi raz dzisiaj.... a tam tyle ludzi ze cieżko mi ogarnąć ;)

Hazelku lampa fajna ale ze ja osttanio strasznie zwracam uwage na praktyczność tzn zeby malo sie narobic a było ładnie :rotfl:to od razu zaswitało mi pytanie: ciekawe czy da sie sciagnac z niej klosz u myc te firdimołki pod prysznicem bonjakby mi przyszlo wycierac sciereczka kurze z tej lampy to mi sie juz tak bardzo nie podoba :lol2:

kakusku zazdroszczę prasowalnicy:lol2: Moj garaż tylko sprzata i auta myje( zaazwyczaj swoje, moje ląduje na myjni):lol2:

:p

Z tym prasowaniem to mi sie udało ale żeby nie było tak kolorowo wyprasowane ciuchy już sama musze porozkładać do szaf (za dużo bym miała tego szczęśćia

:rotfl:)

Sprzątaniem samochodów też faktycznie zajmuje sie ON ale ja bym wolała raz na czas i umyć auto w zamian za wieksze zainteresowanie budową :rolleyes:

Dziewczyny jak to jest z tą farbą para,gdzie się ja kupuje,dlaczego czeka się na wycenę, na jakiej zasadzie to działa.

I jeszcze powiem Wam ,krótką dygresję a propos tapety z buźkami.Moja siostra ją ma i jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie.

taaaaaak:):hug:

pasiulku...zapomniałam:oops::oops::oops: przy najblizszej okazji cykne.

wooow.... fajna będzie ta tapeta.... :yes:

Ja chcę ją szybko zobaczyć na ścianie :D kiedy będzie ?????

Lampa bardzo fajna, ja takie lubię :)

Z planety kupowałam kilka rzeczy i jakość była jak najbardziej OK :yes: :)

Pozdrawiam i pędzę na budowę, drugi raz dzisiaj.... a tam tyle ludzi ze cieżko mi ogarnąć ;)

karolcia, tapeta pewnie przed samą przeprowadzka bedzie przyklejona, wiec pewnie gdzies w maju:rolleyes:

Hazelku lampa fajna ale ze ja osttanio strasznie zwracam uwage na praktyczność tzn zeby malo sie narobic a było ładnie :rotfl:to od razu zaswitało mi pytanie: ciekawe czy da sie sciagnac z niej klosz u myc te firdimołki pod prysznicem bonjakby mi przyszlo wycierac sciereczka kurze z tej lampy to mi sie juz tak bardzo nie podoba :lol2:

kakusku, ...nie mysle o takich rzeczach na tym etapie-zawsze to podkreslam, ze zemsci sie to na mnie jak przyjdzie do sprzatania:lol2:

Hazelku, odpowiedziałam Ci na temat lamp u siebie.

Przepraszam, ale byłam pewna, że już to zrobiłam :hug:

narendilku, dzieki.:hug: Wiem-zaraz wkleje te, które wybrałam.

Zajrzałam --- buziaki zostawiam :hug:

buziaki, Aguś:hug:

Dziewczyny jak to jest z tą farbą para,gdzie się ja kupuje,dlaczego czeka się na wycenę, na jakiej zasadzie to działa.

I jeszcze powiem Wam ,krótką dygresję a propos tapety z buźkami.Moja siostra ją ma i jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie.

Basiu, znajdz sobie, gdzie najblizej Ciebie jest salon Pary i oni "dojezdzaja, doradzaja i prowizji nie pobierają":lol2: ja jestem umówiona z przedstawicielem na przyszły tydzien-podobno "niezobowiązująco" przyjedzie;) i dobierzemy farby pod kolor drzwi i tapet. A Pare chce, bo kazdy, kto miał z tymi farbami stycznosc jest zachwycony-widziałam tez u znajomego architekta w domu i on bardzo te farby wychwalał.

Co do tapety i ksiedza...umarłam:rotfl:

Dziekuje Wam za opinie w kwestii mojej krejzilampy-wiem, ze jest troche ...przegięta ale mnie sie bardzo podoba i wiem, ze sie odnajdzie dziewczyna w wiatrołapie :p Miałam wkleic lampy do gabinetu.Pamietacie, ze bedzie cały biały+ciemna podłoga+czerwony fotel.A wiec-lampa sufitowa:

http://images38.fotosik.pl/1396/e3e31d05bfd412dc.jpg

i takie dwie lampki do oswietlenia mojej biblioteczki-Moniaaaaa, Ty wiesz co...:rolleyes: kupisz mi je, jak bedziesz w Ikei?:hug:

http://images47.fotosik.pl/1406/164780a90aa7c9bb.jpg

Ja chętnie kupię, jak będę w IKEA, a często jestem.

Olu, napisałam dzisiaj do Ciebie bardzo długi post na temat dzieci, ale mam jakis pechowy dzień i wszystko mi wcięło, chyba naciskam cos co wszystko kasuje, niedoszłam jeszcze co. Jak będę miala wenę to może na priva napiszę :)

Pozdrawiam:)

Uściski dla Twojego maluszka, tylko napiszę jedno, ja jak moj Młody miał dwa lata i miesiąc wjechałam z nim sama na Kasprowy Wierch i zeszłam pieszo na dół zahaczając jeszcze o Czarny Staw Gąsienicowy, dzisiaj jak patzre na takie maluszki to myślę, że głupia byłam. Na pocieszenie spotkałam pana, który tez z takim maluchem był.

A może pokaż lampę jaka bedziesz miała w sypialni.

Alu,baaaardzo Ci dziekuje:hug: Zobaczymy, co Monia powie-bo napisała chyba ze w tym tyg moze bedzie a nie chciałabym żadnej z Was fatygowac specjalnie i robic kłopotu.

Alu, usciskałam Małego od wirtualnej cioci:hug: On juz taki mały przedszkolak sie robi:rolleyes: cały czas ma "misje" i mówi: "Mamo, nie bój sie. Ujatuje Ciebie":lol: Moj bohater:wiggle:

Co do lampy do sypialni-pokaże fotki jak zrobie dla pasie,ok? Mam nadzieje, ze nie zapomne w tym tyg:rolleyes:

Dzis zamówilismy "uszko" (łóżko, znaczy sie:D) i stoliczki. Sypialnie mozna uznac za odhaczoną:wiggle:

:rotfl::rotfl:

Alu,baaaardzo Ci dziekuje:hug: Zobaczymy, co Monia powie-bo napisała chyba ze w tym tyg moze bedzie a nie chciałabym żadnej z Was fatygowac specjalnie i robic kłopotu.

Alu, usciskałam Małego od wirtualnej cioci:hug: On juz taki mały przedszkolak sie robi:rolleyes: cały czas ma "misje" i mówi: "Mamo, nie bój sie. Ujatuje Ciebie":lol: Moj bohater:wiggle:

Co do lampy do sypialni-pokaże fotki jak zrobie dla pasie,ok? Mam nadzieje, ze nie zapomne w tym tyg:rolleyes:

Dzis zamówilismy "uszko" (łóżko, znaczy sie:D) i stoliczki. Sypialnie mozna uznac za odhaczoną:wiggle:

jestem!!!:p Ola jest mi obojetne. Podjadę i ci kupię , nie ma sprawy.. a chcesz od razu, czy jak będe jechac do mamy ci podrzucę:p mogę tez przesłać:p

jeszcze nie mam zaplanowanego wyjazdu , ale na pewno w marcu:p przed świętami:p