monika996 02.03.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 O wilku mowa: http://images43.fotosik.pl/1403/183d5dc6dc2f4023med.jpg szał tapetowy, po prostu:lol2:Fajna!!!! no, no Moni nie pobijesz. Bo ona jak K nie ma to chyba cały czas śpi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.03.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Kochana Olu, w tym właśnie sęk, że ja nawet typów nie mam. Alu,ja zaczynałam zawsze poszukiwania na ceneo-okreslałam styl, kolor i rodzaj i potem juz masz zaweżone pole działania i jakosc idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ja jestem w poszukiwaniach lampowych daaaleko - na nic kompletnie się nie mogę zdecydować tam z palnety też mam przynajmniej z 5 upatrzonych ale bałam się jak z ich jakością- podobna do Twojej tylko kółeczkową chciałam do wiatrołapu.... a ta Twoja za ile przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pasiulku, ja ta kółeczkową mam własnie kupioną do sypialni... uważam ze jest super-mogę Ci ją obfocić-jutro bede na budowie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 pasiulku, ja ta kółeczkową mam własnie kupioną do sypialni... uważam ze jest super-mogę Ci ją obfocić-jutro bede na budowie:wiggle: taaaaaak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ola fajna ta lampa - ale jestem ciekawa jak będzie wyglądać w realu Szallleństwo tapetowe trwa - sypialnia też wyjdzie unikatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 wooow.... fajna będzie ta tapeta.... Ja chcę ją szybko zobaczyć na ścianie kiedy będzie ????? Lampa bardzo fajna, ja takie lubię Z planety kupowałam kilka rzeczy i jakość była jaknajbardziej OK Pozdrawiam i pędzę na budowę, drugi raz dzisiaj.... a tam tyle ludzi ze cieżko mi ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Lampa niezła I cena przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Hazelku lampa fajna ale ze ja osttanio strasznie zwracam uwage na praktyczność tzn zeby malo sie narobic a było ładnie :rotfl:to od razu zaswitało mi pytanie: ciekawe czy da sie sciagnac z niej klosz u myc te firdimołki pod prysznicem bonjakby mi przyszlo wycierac sciereczka kurze z tej lampy to mi sie juz tak bardzo nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 kakusku zazdroszczę prasowalnicy:lol2: Moj garaż tylko sprzata i auta myje( zaazwyczaj swoje, moje ląduje na myjni) Z tym prasowaniem to mi sie udało ale żeby nie było tak kolorowo wyprasowane ciuchy już sama musze porozkładać do szaf (za dużo bym miała tego szczęśćia ) Sprzątaniem samochodów też faktycznie zajmuje sie ON ale ja bym wolała raz na czas i umyć auto w zamian za wieksze zainteresowanie budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Hazelku, odpowiedziałam Ci na temat lamp u siebie. Przepraszam, ale byłam pewna, że już to zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Zajrzałam --- buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dziewczyny jak to jest z tą farbą para,gdzie się ja kupuje,dlaczego czeka się na wycenę, na jakiej zasadzie to działa.I jeszcze powiem Wam ,krótką dygresję a propos tapety z buźkami.Moja siostra ją ma i jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie. http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 no ale rzeczywiście podobieństwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 taaaaaak:) pasiulku...zapomniałam:oops::oops: przy najblizszej okazji cykne. wooow.... fajna będzie ta tapeta.... Ja chcę ją szybko zobaczyć na ścianie kiedy będzie ????? Lampa bardzo fajna, ja takie lubię Z planety kupowałam kilka rzeczy i jakość była jak najbardziej OK Pozdrawiam i pędzę na budowę, drugi raz dzisiaj.... a tam tyle ludzi ze cieżko mi ogarnąć karolcia, tapeta pewnie przed samą przeprowadzka bedzie przyklejona, wiec pewnie gdzies w maju:rolleyes: Hazelku lampa fajna ale ze ja osttanio strasznie zwracam uwage na praktyczność tzn zeby malo sie narobic a było ładnie :rotfl:to od razu zaswitało mi pytanie: ciekawe czy da sie sciagnac z niej klosz u myc te firdimołki pod prysznicem bonjakby mi przyszlo wycierac sciereczka kurze z tej lampy to mi sie juz tak bardzo nie podoba kakusku, ...nie mysle o takich rzeczach na tym etapie-zawsze to podkreslam, ze zemsci sie to na mnie jak przyjdzie do sprzatania:lol2: Hazelku, odpowiedziałam Ci na temat lamp u siebie. Przepraszam, ale byłam pewna, że już to zrobiłam narendilku, dzieki. Wiem-zaraz wkleje te, które wybrałam. Zajrzałam --- buziaki zostawiam buziaki, Aguś Dziewczyny jak to jest z tą farbą para,gdzie się ja kupuje,dlaczego czeka się na wycenę, na jakiej zasadzie to działa. I jeszcze powiem Wam ,krótką dygresję a propos tapety z buźkami.Moja siostra ją ma i jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie. Basiu, znajdz sobie, gdzie najblizej Ciebie jest salon Pary i oni "dojezdzaja, doradzaja i prowizji nie pobierają":lol2: ja jestem umówiona z przedstawicielem na przyszły tydzien-podobno "niezobowiązująco" przyjedzie;) i dobierzemy farby pod kolor drzwi i tapet. A Pare chce, bo kazdy, kto miał z tymi farbami stycznosc jest zachwycony-widziałam tez u znajomego architekta w domu i on bardzo te farby wychwalał. Co do tapety i ksiedza...umarłam:rotfl: Dziekuje Wam za opinie w kwestii mojej krejzilampy-wiem, ze jest troche ...przegięta ale mnie sie bardzo podoba i wiem, ze sie odnajdzie dziewczyna w wiatrołapie Miałam wkleic lampy do gabinetu.Pamietacie, ze bedzie cały biały+ciemna podłoga+czerwony fotel.A wiec-lampa sufitowa: http://images38.fotosik.pl/1396/e3e31d05bfd412dc.jpg i takie dwie lampki do oswietlenia mojej biblioteczki-Moniaaaaa, Ty wiesz co... kupisz mi je, jak bedziesz w Ikei? http://images47.fotosik.pl/1406/164780a90aa7c9bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja chętnie kupię, jak będę w IKEA, a często jestem. Olu, napisałam dzisiaj do Ciebie bardzo długi post na temat dzieci, ale mam jakis pechowy dzień i wszystko mi wcięło, chyba naciskam cos co wszystko kasuje, niedoszłam jeszcze co. Jak będę miala wenę to może na priva napiszę Pozdrawiam:) Uściski dla Twojego maluszka, tylko napiszę jedno, ja jak moj Młody miał dwa lata i miesiąc wjechałam z nim sama na Kasprowy Wierch i zeszłam pieszo na dół zahaczając jeszcze o Czarny Staw Gąsienicowy, dzisiaj jak patzre na takie maluszki to myślę, że głupia byłam. Na pocieszenie spotkałam pana, który tez z takim maluchem był. A może pokaż lampę jaka bedziesz miała w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.03.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Alu,baaaardzo Ci dziekuje:hug: Zobaczymy, co Monia powie-bo napisała chyba ze w tym tyg moze bedzie a nie chciałabym żadnej z Was fatygowac specjalnie i robic kłopotu. Alu, usciskałam Małego od wirtualnej cioci:hug: On juz taki mały przedszkolak sie robi:rolleyes: cały czas ma "misje" i mówi: "Mamo, nie bój sie. Ujatuje Ciebie":lol: Moj bohater:wiggle: Co do lampy do sypialni-pokaże fotki jak zrobie dla pasie,ok? Mam nadzieje, ze nie zapomne w tym tyg:rolleyes: Dzis zamówilismy "uszko" (łóżko, znaczy sie:D) i stoliczki. Sypialnie mozna uznac za odhaczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dziewczyny jak to jest z tą farbą para,gdzie się ja kupuje,dlaczego czeka się na wycenę, na jakiej zasadzie to działa. I jeszcze powiem Wam ,krótką dygresję a propos tapety z buźkami.Moja siostra ją ma i jak przyszedł ksiądz po kolędzie, to powiedział o widzę ,że Panią mąż bardzo kocha ,bo tyle jej zdjęć na ścianie.:rotfl: Alu,baaaardzo Ci dziekuje:hug: Zobaczymy, co Monia powie-bo napisała chyba ze w tym tyg moze bedzie a nie chciałabym żadnej z Was fatygowac specjalnie i robic kłopotu. Alu, usciskałam Małego od wirtualnej cioci:hug: On juz taki mały przedszkolak sie robi:rolleyes: cały czas ma "misje" i mówi: "Mamo, nie bój sie. Ujatuje Ciebie":lol: Moj bohater:wiggle: Co do lampy do sypialni-pokaże fotki jak zrobie dla pasie,ok? Mam nadzieje, ze nie zapomne w tym tyg:rolleyes: Dzis zamówilismy "uszko" (łóżko, znaczy sie:D) i stoliczki. Sypialnie mozna uznac za odhaczonąjestem!!! Ola jest mi obojetne. Podjadę i ci kupię , nie ma sprawy.. a chcesz od razu, czy jak będe jechac do mamy ci podrzucę mogę tez przesłać jeszcze nie mam zaplanowanego wyjazdu , ale na pewno w marcu:p przed świętami:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ola jakie łóżko będzie w sypialnii? I jakie szafki? zdrzadź proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts