mirela99 05.03.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Co z łóżkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Olu ja się na siłę nie pcham z tymi lampkami, ale jeżeli są one potrzebne Ci na już, to wsiadam jutro w samochód (mam pretekst do pojechania) ruszam do Ikei i wysyłam (ja lubię dobre uczynki robić), a jeżeli możesz poczekac to faktycznie będzie wygodniej jak Monika Ci kupi, bo rozumię , że jej mama gdzieś koło Ciebie mieszka. Miłego dnia, ja tez jestem ciekawa łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.03.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) malkul, mirelka, Alu-wklejałam juz kiedys łózko i stoliczki ale poszukam i Wam pokaze Malkul, mam wycene stołu-wysle Ci na pw. Jeju....Alu, jestes suuuuuper ale one beda mi potrzebne za 3, 4 tyg, wiec jak Monia kupi, to bedzie akurat-tylko zeby jeszcze były.O to sie tylko boje:rolleyes: Monia jadac do swojej Mamy przejezdza przez Kielce-wiec akurat bedzie pretekst zeby sie spotkac:wiggle: Alu, jestes super kobietka. Chciałam jeszcze ogłosic, ze zamówiłam całe AGD (oprócz pralki i suszarki) i ....po długich naradach (telefonicznych) z M. zmienilam zdanie, co do piekarnika i zamówilam z pyrolizą jednak (kakusku, to info do Ciebie, bo kiedys pytałas) Wyceny kuchni i zabudów dalej nie ma-pan mnie troche irytuje swoim olewactwem,wiec z przyjemnoscia skorzystam z adresów admete i kakuska-jeszcze raz dziekuje Dziewczynki:hug: Stół wyceniony i sie robi:wiggle: gładzie sie koncza i sie skonczyc nie chca-podobnie, jak kładzenie płytek... za duzo poprawiania błedów poprzednich ekip-dlatego tyle schodzi:rolleyes: Edytowane 5 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ola ja podjadę w takim razie jutro albo w środę i ci je kupię tylko je sobie jeszcze obejrzę. one są na dziale lampek , jako kinkiety????? i są ledowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jeju....Alu, jestes suuuuuper ale one beda mi potrzebne za 3, 4 tyg, wiec jak Monia kupi, to bedzie akurat-tylko zeby jeszcze były.O to sie tylko boje:rolleyes: Monia jadac do swojej Mamy przejezdza przez Kielce-wiec akurat bedzie pretekst zeby sie spotkac:wiggle: Alu, jestes super kobietka. Dzięki, tez tak myslałam, że będzie Ci wygodniej, ale gdyby w Krakowie nie było to jestem do dyspozycji, nawet mój mąz może Ci zawieżć jadac do Krakowa, ale jak widzę masz jeszcze czas. Trzymam kciuki, żeby wszystkie zakupy sie udały no i domek jak najszybciej gotowy był. Tradycyjnie całuski dla dwulatka - bohatera, niech broni mamy ile sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 to dam znać , czy u nas są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 to dam znać , czy u nas są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) A jakby nie było w Krakowie i Warszawie to Ci je w Katowicach kupię:)A wogóle to chyba przegięcie że w Kielcach nie ma Ikei? Hazelku ja mam rodzinę w Kielcach i muszę w końcu na cmentarz do dziadków moich się wybrać-w kązdym razie Kielce nie są mi obce. A jak postępy w salonie halogeny zamontowałaś? bo czekam... Dodam,że Ikea jest blisko jak rzut beretem,więc jak chcesz to nie ma problemu Edytowane 5 Marca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Cześć Hazelku Wpadłam życzyć miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 a ja cierpliwie czekam na lampę sypialnainą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 jaka ikeowska grupa wsparcia jakby coś, w trójmieście też jest ikeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam, co slychac u Młodego i Mamy, czyzbys tak bardzo na budowie była zajęta ? Miłego wieczoru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hazelku jutro wyślę ok? o ile nie jest za późno, przepraszam za opóźnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dziewczynki, jutro napisze i fotki lampy wstawie ...i sypialni;) wszystko ok. Aluuuuuu, Monia, dostałas pw o lampach z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Hazelku jeszcze pracuje ale nie wiem ile pociagne Ola gdyby sie okazalo ze wycofali te lampki daj znac to zobacze "w naszej" Ikea Trzymam kciuki za dobra oferte kuchenna a pyroliza w piekarniku na pewno nie bedzie Ci przeszkadzac ;)Mowisz ze zamowilas caly sprzecik czyli niedlugo bedziesz mogla wypic pyszna kawke z bajeranckiej kawiarki siemensa szczesciaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ojjj Ola, jak ja zazdoszczę Ci tej kawki z ekspresu.... gdyby nie napięty budżet, też bym MUSIAŁA JA MIEĆ A tak będe musiała zainwestować w jakiś ekspresik wolnostojący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ola, a ty chyba zabiegana co? Coś mało cię ostatnio:rolleyes: Nas często ktoś odwiedza i tez mam mniej czasu na fm, od jednego sprzątania, do drugiego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Olu, caly dzień mnie nie było przychodzę, a zdjęc nie ma, rozumiem, ze zajmujesz sie Małym. No, ale ja wczoraj cały dzień przeglądałam Twój watek i natrafiłam na Twoja sypialnię, bardzo mi się podoba no ale lamp nie widziałam, więc poproszę o fotki Promyczki slonca z Milanówka przesyłam Edytowane 7 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czuję,że będzie dużo zdjęć....czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts