Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olu ja się na siłę nie pcham z tymi lampkami, ale jeżeli są one potrzebne Ci na już, to wsiadam jutro w samochód (mam pretekst do pojechania) ruszam do Ikei i wysyłam (ja lubię dobre uczynki robić), a jeżeli możesz poczekac to faktycznie będzie wygodniej jak Monika Ci kupi, bo rozumię , że jej mama gdzieś koło Ciebie mieszka. :)

Miłego dnia, :)

ja tez jestem ciekawa łózka :)

malkul, mirelka, Alu-wklejałam juz kiedys łózko i stoliczki ale poszukam i Wam pokaze ;)

Malkul, mam wycene stołu-wysle Ci na pw.

Jeju....Alu, jestes suuuuuper ale one beda mi potrzebne za 3, 4 tyg, wiec jak Monia kupi, to bedzie akurat-tylko zeby jeszcze były.O to sie tylko boje:rolleyes:

Monia jadac do swojej Mamy przejezdza przez Kielce-wiec akurat bedzie pretekst zeby sie spotkac:wiggle:

Alu, :hug: jestes super kobietka.

Chciałam jeszcze ogłosic, ze zamówiłam całe AGD (oprócz pralki i suszarki) i ....po długich naradach (telefonicznych) z M. zmienilam zdanie, co do piekarnika i zamówilam z pyrolizą jednak (kakusku, to info do Ciebie, bo kiedys pytałas):wave:

Wyceny kuchni i zabudów dalej nie ma-pan mnie troche irytuje swoim olewactwem,wiec z przyjemnoscia skorzystam z adresów admete i kakuska-jeszcze raz dziekuje Dziewczynki:hug:

Stół wyceniony i sie robi:wiggle:

gładzie sie koncza i sie skonczyc nie chca-podobnie, jak kładzenie płytek...:rolleyes: za duzo poprawiania błedów poprzednich ekip-dlatego tyle schodzi:rolleyes:

Edytowane przez hazeleyes1982

Jeju....Alu, jestes suuuuuper ale one beda mi potrzebne za 3, 4 tyg, wiec jak Monia kupi, to bedzie akurat-tylko zeby jeszcze były.O to sie tylko boje:rolleyes:

Monia jadac do swojej Mamy przejezdza przez Kielce-wiec akurat bedzie pretekst zeby sie spotkac:wiggle:

Alu, :hug: jestes super kobietka.

Dzięki, tez tak myslałam, że będzie Ci wygodniej, ale gdyby w Krakowie nie było to jestem do dyspozycji, nawet mój mąz może Ci zawieżć jadac do Krakowa, ale jak widzę masz jeszcze czas. Trzymam kciuki, żeby wszystkie zakupy sie udały no i domek jak najszybciej gotowy był. :)

Tradycyjnie całuski dla dwulatka - bohatera, niech broni mamy ile sił :)

A jakby nie było w Krakowie i Warszawie to Ci je w Katowicach kupię:)A wogóle to chyba przegięcie że w Kielcach nie ma Ikei?

Hazelku ja mam rodzinę w Kielcach i muszę w końcu na cmentarz do dziadków moich się wybrać-w kązdym razie Kielce nie są mi obce.

A jak postępy w salonie halogeny zamontowałaś? bo czekam...:)

Dodam,że Ikea jest blisko jak rzut beretem,więc jak chcesz to nie ma problemu

Edytowane przez Barbara74

Hazelku jeszcze pracuje ale nie wiem ile pociagne ;) Ola gdyby sie okazalo ze wycofali te lampki daj znac to zobacze "w naszej" Ikea :yes: Trzymam kciuki za dobra oferte kuchenna a pyroliza w piekarniku na pewno nie bedzie Ci przeszkadzac ;)Mowisz ze zamowilas caly sprzecik czyli niedlugo bedziesz mogla wypic pyszna kawke z bajeranckiej kawiarki siemensa szczesciaro :p

Olu, caly dzień mnie nie było przychodzę, a zdjęc nie ma, rozumiem, ze zajmujesz sie Małym.

No, ale ja wczoraj cały dzień przeglądałam Twój watek i natrafiłam na Twoja sypialnię, bardzo mi się podoba no ale lamp nie widziałam, więc poproszę o fotki :)

Promyczki slonca z Milanówka przesyłam :)

Edytowane przez emiranda