Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczynki, wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet-nie wiem, czy obchodzicie, czy nie-ale na wszelki wypadek...:rolleyes:

Bardzo Wam dziękuję za pamięći za pomoc w "ikea gate":hug: Monia, Ala, duś, Basia, jestescie nieocenione:hug:

Ola, Karolcia,pasie, MarJelka, kakusek, narendilek, Venusek i Admete Wam dziękuję ze zaglądacie i jestescie:hug: Jesli kogos pominęłam.....:oops:

kakusku, Ty Łobuzie jeden:lol2:

Beda fotki w ramach rekompensaty, ze mnie tak długo w swoim wątku nie było-bo po innych to ja sie bardzo chętnie włóczyłam:rolleyes::lol2:

Oj, bo Troche jestem zła o to opóznienie i jeszcze...wykonawca kuchni (niedoszły, juz na dzień dzisiejszy) miał zrobić wycenę...na zeszłą sobotę:sick:

Więc jestem, niestety trochę zdołowana. ADG odbieramy w tym tyg a kuchni jak nie było, tak nie ma. Czekam teraz na jedną wycenę, z którą wiążę duże nadzieje-zobaczymy, co z tego wyjdzie:rolleyes: A poza tym-pan od parkietów przesunięty na 26 marca...a miał być pod koniec lutego:o

Wszystko się ślimaczy...i trochę przez to straciłam wenę do pisania.Ile można pisać, ze cały czas gładzie i płytki...:sick:

Aaaa, chciałam powiedziec, a propos lamp-ze ta massive-do gabinetu jest pieeeeeekna i super wykonana-jestem w niej zakochana. Prosta, wręcz minimalistyczna-nie mogę sie na nią napatrzec.

A ten krzak z wiatrołapu....zamierzam zwrócić:rolleyes: Czy wyobrażacie sobie, ze stelaż jest osobno z tymi krzakami i ...wg sprzedawcy ja mam sobie sama ...ta lampe zrobić:o:rotfl: No way:no: W kartonie było 345 papierków i w nich 784 papierowe wycinanki (z Łowicza) i ja ...mam sama....padłam, po prostu:lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

A ten krzak z wiatrołapu....zamierzam zwrócić Czy wyobrażacie sobie, ze stelaż jest osobno z tymi krzakami i ...wg sprzedawcy ja mam sobie sama ...ta lampe zrobić No way W kartonie było 345 papierków i w nich 784 papierowe wycinanki (z Łowicza) i ja ...mam sama....padłam, po prostu

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif

wiem że nie powinnam bo lampka piękna i szkoda i w ogóle........ ale popłakałam się ze śmiechu :lol:

Olu jak tam po rozmowach ogrodowych???

Panowie powiedzieli że robią też ogród w domu który stoi najbliżej nas;)

Alu:hug:

Dusiu, rozładowałas mi baterie:rotfl: dzieki:hug:

Aga, ciesze sie, ze Ci poprawiłam humor:D co do ogrodu-obejdzie sie bez odwodnienia na szczescie. :wiggle: Bedzie nawodnienie za to. W kazdym razie, Agus, ja jakoś nie obudziłam w sobie jeszcze takiej pasji do ogrodu, jak Ty-wiec...zupełnie nie zgłębiam tematu i polegam na tym, co zaproponuje nam Pan.Buziaki.

Musze sie jeszcze usprawiedliwic-nie byłam na budowie, wiec na fotki musicie poczekac do soboty ...:oops: ale bedzie za to drewniana sciana w łazience, która dzis juz była prawie skonczona:wiggle: i pasiowa lampa-o ile sie znajdzie w tym burdello-bum-bum:lol2:

jak to było z tą drewnianą scianą w łazience, przyklejali ja do płyt osb?klepki,sklejak ,co tam dałaś?.Ja chcę dać do dolnej łazienki pas drewna na gebericie i zastanawiam się właśnie co tam się daje

Basiu, my kładziemy dwuwarstwową deskę dębową zaimpregnowaną jakims "cudem" (jak sie pan wyraził), na który czekam drugi tydzien-podobno z Niemiec go sciągają.

i tak, jak napisałas-deski są kładzione na płycie osb.

ale numer z tą lampa:rotfl:

thanks god - za 10 dniowy termin zwrotów zakupów internetowych:rotfl:

dokładnie:lol2:

Witam, miłego dnia zyczę na dobry humor kilka wiosennych kwiatów :)

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNV5Ee-EzBfewB5L358Wgx27NgfoNQrHLhP5ApIuMoUuVZvpHP

Kochana jak meżowi o tej lampie powiedziałam, to miał przynajmniej powód do smiechu (a rzadko się śmieje). Mi przykro, ale chyba musisz to oddac, ja bym sie nie podjęła składania tych puzzli. :(

Alu, skoro Maz rzadko sie smieje, baaaardzo sie ciesze, ze sie przyczyniłam tym razem do tego:wiggle:

Dziekuje za fotke...:hug:od razu poczułam wiosnę-tylko nie mogę zerkac za okno, bo tam szaro i buro:rolleyes:

Mirelka, wiesz co, nie wkurzyłam sie tylko....jak otworzyłam paczke, zrobiłam to:

:jawdrop:

i ...juz wiedziałam, ze oddam:lol2:

Zyrandol z Italuxa, czy moje 2 lampy nad stół mają jakies tam pierdółki czy sople szklane do załozenia ale to nie jest to patchwork:lol2:

U mnie wszystkie lampy składali chłopaki od wykończeniówki, też wszystkie przychodziły w częściach. Wieszali te koraliki, kryształki wedle swojej fantazji, czasami konałam, takie dziwolągi powstawały:lol2: potem musiałam oczywiście po nich poprawiać.

Ale ta twoja, to już jakiś żart:jawdrop::lol2:

ja chciałam lampę kupić do komputerowego, ale na aukcji przeczytałam że jest ponad 800 elementów do samodzielnego złożenia i odpuściłam :) Też swoje plafony miałam w częściach i sama je składałam, ale nie ma co porównywać zawieszenia kilku girland z kryształkami do składania każdego elementu pojedynczo :no: