kakusek 07.03.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 zajmujesz sie Małym[/b]. Teraz to Ola pewnie Duzym sie zajmuje a my tu nadal czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Teraz to Ola pewnie Duzym sie zajmuje a my tu nadal czekamy Ja dyskretna chcialam być, Olenko witam się z raniutka i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Dziewczynki, wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet-nie wiem, czy obchodzicie, czy nie-ale na wszelki wypadek... Bardzo Wam dziękuję za pamięći za pomoc w "ikea gate":hug: Monia, Ala, duś, Basia, jestescie nieocenione:hug: Ola, Karolcia,pasie, MarJelka, kakusek, narendilek, Venusek i Admete Wam dziękuję ze zaglądacie i jestescie:hug: Jesli kogos pominęłam..... kakusku, Ty Łobuzie jeden:lol2: Beda fotki w ramach rekompensaty, ze mnie tak długo w swoim wątku nie było-bo po innych to ja sie bardzo chętnie włóczyłam:rolleyes: Oj, bo Troche jestem zła o to opóznienie i jeszcze...wykonawca kuchni (niedoszły, juz na dzień dzisiejszy) miał zrobić wycenę...na zeszłą sobotę Więc jestem, niestety trochę zdołowana. ADG odbieramy w tym tyg a kuchni jak nie było, tak nie ma. Czekam teraz na jedną wycenę, z którą wiążę duże nadzieje-zobaczymy, co z tego wyjdzie:rolleyes: A poza tym-pan od parkietów przesunięty na 26 marca...a miał być pod koniec lutego:o Wszystko się ślimaczy...i trochę przez to straciłam wenę do pisania.Ile można pisać, ze cały czas gładzie i płytki... Aaaa, chciałam powiedziec, a propos lamp-ze ta massive-do gabinetu jest pieeeeeekna i super wykonana-jestem w niej zakochana. Prosta, wręcz minimalistyczna-nie mogę sie na nią napatrzec. A ten krzak z wiatrołapu....zamierzam zwrócić Czy wyobrażacie sobie, ze stelaż jest osobno z tymi krzakami i ...wg sprzedawcy ja mam sobie sama ...ta lampe zrobić:rotfl: No way:no: W kartonie było 345 papierków i w nich 784 papierowe wycinanki (z Łowicza) i ja ...mam sama....padłam, po prostu:lol2: Edytowane 8 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Oluś ja chetnie zyczenia przyjmuję, tobie tez zycze najlepszego Przyjmij życzenia Babko kochana od drugiej baby z samego rana Niech dzien Twój cały będzie radosny Trzymaj się Babko aby do Wiosny Edytowane 8 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.03.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 hejzel, kochana, zarzuce wierszykiem, który mnie dziś ubawil. z najlepszymi życzeniami dla Ciebie i wszystkich babeczek: dzisiaj dzien kobiet wiec cycki w gore i odrzuc z twarzy gradowa chmure, niech zyje celulit i kurze lapki, bo i tak jestesmy fajowe babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ten krzak z wiatrołapu....zamierzam zwrócić Czy wyobrażacie sobie, ze stelaż jest osobno z tymi krzakami i ...wg sprzedawcy ja mam sobie sama ...ta lampe zrobić No way W kartonie było 345 papierków i w nich 784 papierowe wycinanki (z Łowicza) i ja ...mam sama....padłam, po prostu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif wiem że nie powinnam bo lampka piękna i szkoda i w ogóle........ ale popłakałam się ze śmiechu Olu jak tam po rozmowach ogrodowych??? Panowie powiedzieli że robią też ogród w domu który stoi najbliżej nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 z tą lampą to chyba jakiś żart,ale numer:lol2:no ale gdzie te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Alu Dusiu, rozładowałas mi baterie:rotfl: dzieki:hug: Aga, ciesze sie, ze Ci poprawiłam humor:D co do ogrodu-obejdzie sie bez odwodnienia na szczescie. Bedzie nawodnienie za to. W kazdym razie, Agus, ja jakoś nie obudziłam w sobie jeszcze takiej pasji do ogrodu, jak Ty-wiec...zupełnie nie zgłębiam tematu i polegam na tym, co zaproponuje nam Pan.Buziaki. Musze sie jeszcze usprawiedliwic-nie byłam na budowie, wiec na fotki musicie poczekac do soboty ... ale bedzie za to drewniana sciana w łazience, która dzis juz była prawie skonczona:wiggle: i pasiowa lampa-o ile sie znajdzie w tym burdello-bum-bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak to było z tą drewnianą scianą w łazience, przyklejali ja do płyt osb?klepki,sklejak ,co tam dałaś?.Ja chcę dać do dolnej łazienki pas drewna na gebericie i zastanawiam się właśnie co tam się daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ale numer z tą lampa:rotfl:thanks god - za 10 dniowy termin zwrotów zakupów internetowych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak to było z tą drewnianą scianą w łazience, przyklejali ja do płyt osb?klepki,sklejak ,co tam dałaś?.Ja chcę dać do dolnej łazienki pas drewna na gebericie i zastanawiam się właśnie co tam się daje Basiu, my kładziemy dwuwarstwową deskę dębową zaimpregnowaną jakims "cudem" (jak sie pan wyraził), na który czekam drugi tydzien-podobno z Niemiec go sciągają. i tak, jak napisałas-deski są kładzione na płycie osb. ale numer z tą lampa:rotfl: thanks god - za 10 dniowy termin zwrotów zakupów internetowych:rotfl: dokładnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 na kółeczkową poczekam:yes: a z tą łowicką lampą to niezła jazda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam, miłego dnia zyczę na dobry humor kilka wiosennych kwiatów http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNV5Ee-EzBfewB5L358Wgx27NgfoNQrHLhP5ApIuMoUuVZvpHP Kochana jak meżowi o tej lampie powiedziałam, to miał przynajmniej powód do smiechu (a rzadko się śmieje). Mi przykro, ale chyba musisz to oddac, ja bym sie nie podjęła składania tych puzzli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.03.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ale jaja z ta lampą. Matko święta ... Musiałaś się nieźle wkurzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Alu, skoro Maz rzadko sie smieje, baaaardzo sie ciesze, ze sie przyczyniłam tym razem do tego:wiggle: Dziekuje za fotke...:hug:od razu poczułam wiosnę-tylko nie mogę zerkac za okno, bo tam szaro i buro:rolleyes: Mirelka, wiesz co, nie wkurzyłam sie tylko....jak otworzyłam paczke, zrobiłam to: i ...juz wiedziałam, ze oddam:lol2: Zyrandol z Italuxa, czy moje 2 lampy nad stół mają jakies tam pierdółki czy sople szklane do załozenia ale to nie jest to patchwork:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ej, hazelku, nie poddawaj się tak łatwo! Na długie zimowe wieczory zabawa jak znalazł Tez bym oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 U mnie wszystkie lampy składali chłopaki od wykończeniówki, też wszystkie przychodziły w częściach. Wieszali te koraliki, kryształki wedle swojej fantazji, czasami konałam, takie dziwolągi powstawały:lol2: potem musiałam oczywiście po nich poprawiać. Ale ta twoja, to już jakiś żart:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.03.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ja chciałam lampę kupić do komputerowego, ale na aukcji przeczytałam że jest ponad 800 elementów do samodzielnego złożenia i odpuściłam Też swoje plafony miałam w częściach i sama je składałam, ale nie ma co porównywać zawieszenia kilku girland z kryształkami do składania każdego elementu pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Trzeba by jakies dziecko znależć, które lubi puzle układać, to może by i lampe złożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ej, hazelku, nie poddawaj się tak łatwo! Na długie zimowe wieczory zabawa jak znalazł Tez bym oddała no wiosna idzie !!! i tę łowicką wycinankę trzeba oddać . Ola co za nazwa i jakie skojarzenia:lol2: Ikea dotrze do ciebie niedłudo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts