kakusek 10.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No własnie wyczysc bo priwy nie ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Venusku super zrobiłas ta wizke:yes:-zajmujesz sie tym zawodowo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No własnie wyczysc bo priwy nie ida no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Juuuuuz-sekundka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kuchnia będzie suuuuuper! Już nie mogę się doczekać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kakusku nie, ale mogę pomóc Wizka to wizka, pomysł Hazelki, ja tylko przeniosłam to co mi napisała w mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) super Hazelku właśnie nakładając tapetę na ten wskazany pasek (chcesz? to sekunda, a karkówka przez godzinę mi się jeszcze dusi) myślałam czy nie lepiej dać te mordki po całości Pytanie z innej beczki: czy Ty na pewno przemyślałaś zakręcie funkcjonalność kuchni? bo ładna jest, tylko czy to drugie też. Venusku, musi byc z paskami;) a co do funkcjonalnosci.... wiem, ze lodówka (jest w zabudowie-za piekarnikiem) powinna byc bliżej ...ale własnie zapytałam M, co sądzi, bo pewnie byloby wygodniej...a On na to: "tak jest ładniej.Damy radę":lol2: a o czym konkretnie mysłałas? Zlew jest pod oknem...to niby trójkat (płyta-zlew-lodówka) jest:D Oluś, wizualek prawie nie widać, powiedz czy Ty masz garaż z prawej czy z lewej strony patrząc od przodu domu, ja muszę sobie to wszystko w głowie ułozyc gdzie co jest. Kominek rozumiem jest dwustronny , czy od strony salonu to czarny marmur jest?. Uwielbiam takie kominki na slupie wolnostojącym. Łazienka zapowiada się interesująco, plytki w lazience chyba masz takie same jak u nas w dolnej. No i ciekawe to drewno lubię drewno w łazience od razu robi się ciepło, fajna koncepcja tej łazienki. Już nie moge się doczekac konca, pewno Ty bardziej A co będzie na podłodze w kuchni i salonie? Alu, stojąc vis-a-vis domu, garaż jest po lewej stronie. Tak, wkład jest dwustronny a na kominku jest czarny granit. Łazienka spa jest dla osób o mocnych nerwach -bo ona jest taka lekka, klasyczna...a wiem, ze niektórym miłośniczkom szarosci (sama nią jestem) trudno przełknąć beże:D Alu, nooo, nie mogę się mogę doczekać a z drugiej strony, moje życie wywróci sie do góry nogami-nie będę już miała Mamy do pomocy i będę musiała zrobić sobie przerwę w pracy (pracuję popołudniami i wieczorami) i tego sie trochę boje;) Olunia bardzo sie ciesze ze udało sie z kuchnia Tak przypuszczałam ze bedziesz zadowolona Jesli mozna to rowniż poprosze o szczegóły Twojej wyceny-wysyłałas im wizualke czy same wymiary? Ja tez dzisiaj mam dobry humorek bo mam czas na leniuchowanie:DTroche mnie dopadlo choróbstwo wiec leże w wyrku pijac sok malinowy i ogladajac TV:p Coraz fajniej robi sie u Ciebie w odmku.Scianke Tv bedziesz jakos podswietlac? Ja planuje 3 gorne kinkiety takie jak ma Efilo Dzięki kakusku wszystko napisałam na pw. Co do sciany tv, nie bedzie podswietlona-ale za to bedzie podswietlona ta drewniana-w łazience:yes: Aguś wszystko masz na pw. Cześć Hazel Ciągle jakoś się mijamy w innych wątkach, postanowiłam więc w końcu do Ciebie zajrzeć Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego bo to spora lektura, ale przeczytałam najnowsze wieści i od tej chwili mam nadzieję być już na bieżąco. Pozdrówki Czesc Drop_Inn:welcome:I fajnie, ze zrobiłaś drop in...znaczy się wpadłaś Ja ostatnio boję się do nowych wątków zaglądać , bo się powoli nie wyrabiam, ale do Ciebie oczywiscie wpadnę i chętnie zostanę. I Ciebie też zapraszam, do komentowania i oceniania i plotkowania:yes: Ale żeś wizualki mikrusy wstawiła Drewno w łazience obłędne! Czekam na resztę Oj, narendilku, no nie złość się-Venusek już wszystko naprawiła:hug: Naprawdę Ci sie podoba???? i powiedz, ze "beżyk" nie przeszkadza w odbiorze:lol2: No i obłedna tapeta na calej ścianie jest, super. kuchnia fantastyczna no venusku teraz widać bardzo fajna kuchnia:yes: a czy przewidziałaś Olu przeżroczysta szybę pod okap nad płytą? aby ci się dobrze czyściło\////???? no ja juz czekam na koniec łazienek:D Monia, bedzie szkło na tapecie. No własnie...doradz mi,Kochana-czy musi byc hartowane, jesli bede miec indukcje? Kuchnia będzie suuuuuper! Już nie mogę się doczekać!!!! Me too:yes: Dzieki Karolcia Edytowane 10 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 pracuję popołudniami i wieczorami fajnie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Alu, nooo, nie mogę się mogę doczekać a z drugiej strony, moje życie wywróci sie do góry nogami-nie będę już miała Mamy do pomocy i będę musiała zrobić sobie przerwę w pracy (pracuję popołudniami i wieczorami) i tego sie trochę boje Olu a daleko będziesz mieszkała od Mamy, w koncu zawsze bedziesz mogła Mamie Mlodego podrzucić, a tak w ogóle to jak Młody ma na imię? Będzie dobrze przyzwyczaisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 a tak w ogóle to jak Młody ma na imię? no własnie, teściuffffka też nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 fajnie to zabrzmiało wieeeeem i teraz pewnie kazdy sobie mysli to i owo:rotfl: ale niech to zostanie tajemnicą Olu a daleko będziesz mieszkała od Mamy, w koncu zawsze bedziesz mogła Mamie Mlodego podrzucić, a tak w ogóle to jak Młody ma na imię? Będzie dobrze przyzwyczaisz się Alu,na pw:p i teściuffffffce tez:D czasem podrzuce...ale to nie to samo:rolleyes: no własnie, teściuffffka też nie wie zara się dowie:D Oglądacie film na tvn z Dereszowska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Oglądacie film na tvn z Dereszowska? jednym okiem ale uwielbiam ją pokochałam po Lejdis i tak juz zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ulubienica mojego M.-po Lejdis własnie:D Tez ją lubię.Film, jak na ostatnie polskie "hity" , naprawdę fajny:yes: Bardzo fajne ma mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 si!! fajny Dokładnie przemyśl wszystkie szuflady, małe cargo itp. Jak sobie to dobrze rozplanujesz to będziesz z przyjemnością gotować jak ja też lubię szarości i sterylność ogólnie, ale mam łazienkę z beżykiem i brązikiem i też ją uwielbiam. Kolory natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No własnie, Venusku, jak karkóweczka? No to piona-z beżykiem. Mysle, ze pan cos doradzi....bede Was pytac, jakby co:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 pokochałam po Lejdis i tak juz zostało Ja też, ale oglądam z Dereszowska Randka w ciemno a tvn nagrywam, później obejrzę, Olu, ze Twojemu M to się nie dziwię, ale dlaczego ona nam kobietom się podoba? To dopiero zagadka. Naprawdę taka fajna ciepła osoba pracuję popołudniami i wieczorami ja kiedyś na nocki pracowałam do dzis mój mąz mnie pyta, co ja własciwie robiłam ? (na co ja: Ciebie Kochanie na sylwestra poznałam, bo pracowalismy w tym samym budynku, on też na zmiany), Ale to było tak dawno w Gdyni w porcie cha cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja tez lubie szarosci co nie przeszkadza mi miec bezowego gresu na podłodze Ola z lodowka blizej blatu na pewno miałabys wygodnie ale faktycznie wizualnie ładniej jest tak jak masz teraz wiec te 1,20 cm dacie rade jakos przeskoczyc Napisalam Ci wczesniej wiadomosc na maila bo nie wiedziałam kiedy wyczyscisz skrzynke Poleciałam odebrac młodego bo mama zadzwoniła ze go rozkłada.Faktycznie ma 39 st goraczki wiec polezy jutro ze mna w łóżku Venus bardzo dziekuje CI za chęć pomocy :hug:Dużo czasu zajmują Ci takie wizualki? Może faktycznie kiedyś jak bedziesz mieć troche wolnego poprosze Cie o przysługe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Słuchajcie, na tej drewnianej scianie bedzie miska wc (po lewej stronie) i bateria podtynkowa z umywalką Roca Bol (po prawej) i mam zonka...na czym ją postawic:confused: Mogłaby byc drewniana półka ale z łazienki bedzie korzystać Synuś i fajnie, jakby były jakies szuflady, czy półki...pomożecie? http://images38.fotosik.pl/1412/8d6edd0ebb5d5599med.jpg Zapomniałam na śmierc:o lampa pasiowa http://images45.fotosik.pl/1423/aa66b46bc83ec4damed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Uploaded with [/img] może na takiej szafce, tam maja być szuflady, tylko nie wiem czy drewno do drewna bedzie pasowało ? to już dziewczyny Ci podpowiedzą, a jaki Ty bys blat chciala, zastanawiałas się? (wiem że to troche inne umywalki niż Twoja no i kran inny, ale chodzio ideę lampa boska Edytowane 10 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja też, ale oglądam z Dereszowska Randka w ciemno a tvn nagrywam, później obejrzę, Olu, ze Twojemu M to się nie dziwię, ale dlaczego ona nam kobietom się podoba? To dopiero zagadka. Naprawdę taka fajna ciepła osoba ja kiedyś na nocki pracowałam do dzis mój mąz mnie pyta, co ja własciwie robiłam ? (na co ja: Ciebie Kochanie na sylwestra poznałam, bo pracowalismy w tym samym budynku, on też na zmiany), Ale to było tak dawno w Gdyni w porcie cha cha Lubie Dereszowska, bo ona jest taka naturalna-tak mi sie wydaje. Co do inspiracji, Alu, ta półka na fotce jest super:yes: tylko, czy wystarczy miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts