Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:wiggle: super

Hazelku właśnie nakładając tapetę na ten wskazany pasek (chcesz? to sekunda, a karkówka przez godzinę mi się jeszcze dusi) myślałam czy nie lepiej dać te mordki po całości :yes:

Pytanie z innej beczki: czy Ty na pewno przemyślałaś zakręcie :lol: funkcjonalność kuchni? bo ładna jest, tylko czy to drugie też.

:hug: Venusku, musi byc z paskami;) a co do funkcjonalnosci....:lol: wiem, ze lodówka (jest w zabudowie-za piekarnikiem) powinna byc bliżej ...ale własnie zapytałam M, co sądzi, bo pewnie byloby wygodniej...a On na to: "tak jest ładniej.Damy radę":lol2: a o czym konkretnie mysłałas? Zlew jest pod oknem...to niby trójkat (płyta-zlew-lodówka) jest:D

Oluś, wizualek prawie nie widać, powiedz czy Ty masz garaż z prawej czy z lewej strony patrząc od przodu domu, ja muszę sobie to wszystko w głowie ułozyc gdzie co jest. Kominek rozumiem jest dwustronny , czy od strony salonu to czarny marmur jest?. Uwielbiam takie kominki na slupie wolnostojącym. Łazienka zapowiada się interesująco, plytki w lazience chyba masz takie same jak u nas w dolnej. No i ciekawe to drewno lubię drewno w łazience od razu robi się ciepło, fajna koncepcja tej łazienki. Już nie moge się doczekac konca, pewno Ty bardziej :)

A co będzie na podłodze w kuchni i salonie?

Alu, stojąc vis-a-vis domu, garaż jest po lewej stronie.

Tak, wkład jest dwustronny a na kominku jest czarny granit. Łazienka spa jest dla osób o mocnych nerwach -bo ona jest taka lekka, klasyczna...a wiem, ze niektórym miłośniczkom szarosci (sama nią jestem) trudno przełknąć beże:D

Alu, nooo, nie mogę się mogę doczekać a z drugiej strony, moje życie wywróci sie do góry nogami-nie będę już miała Mamy do pomocy i będę musiała zrobić sobie przerwę w pracy (pracuję popołudniami i wieczorami) i tego sie trochę boje;)

Olunia bardzo sie ciesze ze udało sie z kuchnia :yes: Tak przypuszczałam ze bedziesz zadowolona ;) Jesli mozna to rowniż poprosze o szczegóły Twojej wyceny-wysyłałas im wizualke czy same wymiary?

Ja tez dzisiaj mam dobry humorek bo mam czas na leniuchowanie:DTroche mnie dopadlo choróbstwo wiec leże w wyrku pijac sok malinowy i ogladajac TV:p

Coraz fajniej robi sie u Ciebie w odmku.Scianke Tv bedziesz jakos podswietlac? Ja planuje 3 gorne kinkiety takie jak ma Efilo :D

Dzięki kakusku:hug: wszystko napisałam na pw.

Co do sciany tv, nie bedzie podswietlona-ale za to bedzie podswietlona ta drewniana-w łazience:yes:

Aguś wszystko masz na pw.:yes:

Cześć Hazel :)

Ciągle jakoś się mijamy w innych wątkach, postanowiłam więc w końcu do Ciebie zajrzeć :)

Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego bo to spora lektura, ale przeczytałam najnowsze wieści i od tej chwili mam nadzieję być już na bieżąco.

Pozdrówki :bye:

Czesc Drop_Inn:welcome:I fajnie, ze zrobiłaś drop in...znaczy się wpadłaś:D Ja ostatnio boję się do nowych wątków zaglądać , bo się powoli nie wyrabiam, ale do Ciebie oczywiscie wpadnę i chętnie zostanę. I Ciebie też zapraszam, do komentowania i oceniania i plotkowania:yes:

Ale żeś wizualki mikrusy wstawiła :mad:

Drewno w łazience obłędne!

Czekam na resztę :)

Oj, narendilku, no nie złość się-Venusek już wszystko naprawiła:hug:

Naprawdę Ci sie podoba????:hug: i powiedz, ze "beżyk" nie przeszkadza w odbiorze:lol2:

No i obłedna tapeta na calej ścianie jest, super. kuchnia fantastyczna :)

:hug:

no venusku teraz widać:yes: bardzo fajna kuchnia:yes:

a czy przewidziałaś Olu przeżroczysta szybę pod okap nad płytą? aby ci się dobrze czyściło\////????

no ja juz czekam na koniec łazienek:D

Monia, bedzie szkło na tapecie. No własnie...doradz mi,Kochana-czy musi byc hartowane, jesli bede miec indukcje?

Kuchnia będzie suuuuuper! :yes: :D

Już nie mogę się doczekać!!!!

Me too:yes: Dzieki Karolcia:hug:

Edytowane przez hazeleyes1982

Alu, nooo, nie mogę się mogę doczekać a z drugiej strony, moje życie wywróci sie do góry nogami-nie będę już miała Mamy do pomocy i będę musiała zrobić sobie przerwę w pracy (pracuję popołudniami i wieczorami) i tego sie trochę boje

Olu a daleko będziesz mieszkała od Mamy, w koncu zawsze bedziesz mogła Mamie Mlodego podrzucić, a tak w ogóle to jak Młody ma na imię?

Będzie dobrze przyzwyczaisz się :)

fajnie to zabrzmiało ;) :rotfl:

wieeeeem i teraz pewnie kazdy sobie mysli to i owo:rotfl: ale niech to zostanie tajemnicą:lol2:

Olu a daleko będziesz mieszkała od Mamy, w koncu zawsze bedziesz mogła Mamie Mlodego podrzucić, a tak w ogóle to jak Młody ma na imię?

Będzie dobrze przyzwyczaisz się :)

Alu,na pw:p i teściuffffffce tez:D czasem podrzuce...ale to nie to samo:rolleyes:

no własnie, teściuffffka też nie wie :(

zara się dowie:D

Oglądacie film na tvn z Dereszowska?

pokochałam po Lejdis i tak juz zostało

Ja też, ale oglądam z Dereszowska Randka w ciemno a tvn nagrywam, później obejrzę, Olu, ze Twojemu M to się nie dziwię, ale dlaczego ona nam kobietom się podoba? To dopiero zagadka. Naprawdę taka fajna ciepła osoba :)

pracuję popołudniami i wieczorami

ja kiedyś na nocki pracowałam do dzis mój mąz mnie pyta, co ja własciwie robiłam ? (na co ja: Ciebie Kochanie na sylwestra poznałam, bo pracowalismy w tym samym budynku, on też na zmiany), :) Ale to było tak dawno w Gdyni w porcie cha cha :)

Ja tez lubie szarosci co nie przeszkadza mi miec bezowego gresu na podłodze ;)

Ola z lodowka blizej blatu na pewno miałabys wygodnie ale faktycznie wizualnie ładniej jest tak jak masz teraz wiec te 1,20 cm dacie rade jakos przeskoczyc :yes: Napisalam Ci wczesniej wiadomosc na maila bo nie wiedziałam kiedy wyczyscisz skrzynke :D

Poleciałam odebrac młodego bo mama zadzwoniła ze go rozkłada.Faktycznie ma 39 st goraczki wiec polezy jutro ze mna w łóżku :yes:

Venus bardzo dziekuje CI za chęć pomocy :hug:Dużo czasu zajmują Ci takie wizualki? Może faktycznie kiedyś jak bedziesz mieć troche wolnego poprosze Cie o przysługe?

Słuchajcie, na tej drewnianej scianie bedzie miska wc (po lewej stronie) i bateria podtynkowa z umywalką Roca Bol (po prawej) i mam zonka...na czym ją postawic:confused: Mogłaby byc drewniana półka ale z łazienki bedzie korzystać Synuś i fajnie, jakby były jakies szuflady, czy półki...pomożecie?

http://images38.fotosik.pl/1412/8d6edd0ebb5d5599med.jpg

Zapomniałam na śmierc:o lampa pasiowa:p

http://images45.fotosik.pl/1423/aa66b46bc83ec4damed.jpg

Uploaded with [/img]

może na takiej szafce, tam maja być szuflady, tylko nie wiem czy drewno do drewna bedzie pasowało ? to już dziewczyny Ci podpowiedzą, a jaki Ty bys blat chciala, zastanawiałas się? (wiem że to troche inne umywalki niż Twoja no i kran inny, ale chodzio ideę

lampa boska

Edytowane przez emiranda

Ja też, ale oglądam z Dereszowska Randka w ciemno a tvn nagrywam, później obejrzę, Olu, ze Twojemu M to się nie dziwię, ale dlaczego ona nam kobietom się podoba? To dopiero zagadka. Naprawdę taka fajna ciepła osoba :)

ja kiedyś na nocki pracowałam do dzis mój mąz mnie pyta, co ja własciwie robiłam ? (na co ja: Ciebie Kochanie na sylwestra poznałam, bo pracowalismy w tym samym budynku, on też na zmiany), :) Ale to było tak dawno w Gdyni w porcie cha cha :)

:D

Lubie Dereszowska, bo ona jest taka naturalna-tak mi sie wydaje.

Co do inspiracji, Alu, ta półka na fotce jest super:yes: tylko, czy wystarczy miejsca?:confused: