Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monia, własnie bardzo mi zalezy, zeby nie przysłaniac tej sciany niczym-w czwartek mam spotkanie (służbowe ) z zaprzyjaznionym architektem i przedstawie mu Wasze trzy warianty-niech pomoze w wyborze. Jak nie, bede rzucac monetą

Może Venuska będzie taka uprzejma i zrobi wizkę tego panelu z pólką jak mówi Monia i z szafką to będzie juz duzo jasniej, bo faktycznie trochę tam malo miejsca na szafkę.

Venus gdzie jesteś, wielka prośba do Ciebie :)

O żaluzjach wysłałam na maila.

Edytowane przez emiranda

oglaszam zebranie u mnie ! Same tego chciałyście :p

Zadzieram kiecę i lecę, Kinguś:D

Oluś dzięki wielkie fotkę lampy disko bandżo, buziak:hug:

Spoksik,pasiu.Bede se w sypialni imprezy urządzac-będzie , jak znalazł:lol2:

Może Venuska będzie taka uprzejma i zrobi wizkę tego panelu z pólką jak mówi Monia i z szafką to będzie juz duzo jasniej, bo faktycznie trochę tam malo miejsca na szafkę.

Venus gdzie jesteś, wielka prośba do Ciebie :)

O żaluzjach wysłałam na maila.

Alu,nie wiem, co Venusek na to-pewnie sie załamie, jak przeczyta Twoj apel:D-ale jestes przekochana. Musimy sie jakos zgrać z wyjazdem do Gdyni, to osobiscie Cie uściskam za to, jaka jestes:hug: Alu, wysłałas na mojego maila prywatnego,tak?nie na fm?

Edytowane przez hazeleyes1982

Alu, czy byłas dzis u Frania? Sa filmiki!!! Podkochuję sie w Nim skrycie (Ty pewnie tez) ale po filmikach padłąm-jaki On cudowny i ... tak bardzo chciałabym, zeby było coraz lepiej...

???????????? Frania?????????? poddałam się, proszę jasniej (czy ja jestem taka głupia?)

Alu, czy byłas dzis u Frania? Sa filmiki!!! Podkochuję sie w Nim skrycie (Ty pewnie tez) ale po filmikach padłąm-jaki On cudowny i ... tak bardzo chciałabym, zeby było coraz lepiej...

Ja tez się w nim zakochałam! U Ciebie go znalazłam :) Jest niesamowity! I piękny :D

emiranda - pisze tutaj bo nie wiem czy do mnie jeszcze dzis zaglądniesz. jesli to nie duzy problem to dowiedz się proszę jaki model sbs-a ma kolezanka i czy rzeczywiście da radę wysunąć szuflady przy otwarciu drzwi niewiele ponad 90stopni ? Z góry dzieki

Alu, Franka-tego z mojego linka:D

picoladko, prawda?jest przecudowny i wierzę w to, ze bedzie tylko lepiej. Choroba Laurki (http://www.kochamylaure.pl) tez była kilka lat temu nieznana-teraz prawdopodobnie wynaleziono lekarstwo na klątwe.:wiggle:

Olu, ja juz chyba powinnam iść spać, nie spałam prawie cala noc no wiesz, czuwałam, a nóz cos by się mogło stać mojemu malemu synkowi na imprezie i.........:)

Jezu, nie nadrobię nigdy :(.

Nasunęło mi się:

nie mam hartowanego szkła przy indukcji (ale też i nie gotuję w czajnku wody, a z garnków para idzie w górę) i wszystko jest oki. A gotuję sporo.

Jeszcze w kwestii kuchni - czarny okap ? Przemyśl szorowanie (to raz) i wizualnie mi się tam on nie podoba. Wg mnie ładniejszy by był biały. Jak się z daleka na kuchnię popatrzy to on się berdzo rzuca w oczy - taka czarna plama ni z gruchy ni z pietrychy.

Przy drugim śniadaniu nadrobię resztę.

Aha - kocham drewno w łazienkach :).

Jezu, nie nadrobię nigdy :(.

Nasunęło mi się:

nie mam hartowanego szkła przy indukcji (ale też i nie gotuję w czajnku wody, a z garnków para idzie w górę) i wszystko jest oki. A gotuję sporo.

Jeszcze w kwestii kuchni - czarny okap ? Przemyśl szorowanie (to raz) i wizualnie mi się tam on nie podoba. Wg mnie ładniejszy by był biały. Jak się z daleka na kuchnię popatrzy to on się berdzo rzuca w oczy - taka czarna plama ni z gruchy ni z pietrychy.

Przy drugim śniadaniu nadrobię resztę.

Aha - kocham drewno w łazienkach :).

Mirelko, dzieki za opinie-nawet, jesli masz rację, to juz po ptokach-okap zamówiony:cool: ale mnie sie akurat podoba, ze jest czarny, wiec nie ma dramatu.:D

ale że co? :lol2: że ja mam się załamać postawieniem klocka:lol: w programie? Ola Ty mi tu pisz ile ta ściana ma, czym jest obłożona co i jak i ja taki render wygieneruję wieczorem :)

Ołkey-mówiąc jezykiem mojego Brata: "dziekówa":D:hug:

jesli masz rację, to juz po ptokach-okap zamówiony ale mnie sie akurat podoba, ze jest czarny, wiec nie ma dramatu.

Olu ja mam czarny okap jest super, jest to jedna z niewielu rzeczy w moim domu do której mam przekonanie na 200 %, utrzymanie jego w czystości jest na pewno łatwiejsze niz moich białych szafek. W koncu płyte też trzeba codziennie myć, to przy okazji okap przecieram silikonowa sucha ściereczką.

jak go mi przysłali chciałam go zwrócić, pomyliłam sie przy zamówieniu, ale wyjeliśmy go przymierzyliśmy i od razu sie w nim zakochałam :)