1976pinacolada 11.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 oglaszam zebranie u mnie ! Same tego chciałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Oluś dzięki wielkie fotkę lampy disko bandżo, buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Monia, własnie bardzo mi zalezy, zeby nie przysłaniac tej sciany niczym-w czwartek mam spotkanie (służbowe ) z zaprzyjaznionym architektem i przedstawie mu Wasze trzy warianty-niech pomoze w wyborze. Jak nie, bede rzucac monetą Może Venuska będzie taka uprzejma i zrobi wizkę tego panelu z pólką jak mówi Monia i z szafką to będzie juz duzo jasniej, bo faktycznie trochę tam malo miejsca na szafkę. Venus gdzie jesteś, wielka prośba do Ciebie O żaluzjach wysłałam na maila. Edytowane 11 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Venus gdzie jesteś, Ja w prawdzie nie wiem gdzie Venuska ale jej mąż jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) oglaszam zebranie u mnie ! Same tego chciałyście Zadzieram kiecę i lecę, Kinguś Oluś dzięki wielkie fotkę lampy disko bandżo, buziak:hug: Spoksik,pasiu.Bede se w sypialni imprezy urządzac-będzie , jak znalazł Może Venuska będzie taka uprzejma i zrobi wizkę tego panelu z pólką jak mówi Monia i z szafką to będzie juz duzo jasniej, bo faktycznie trochę tam malo miejsca na szafkę. Venus gdzie jesteś, wielka prośba do Ciebie O żaluzjach wysłałam na maila. Alu,nie wiem, co Venusek na to-pewnie sie załamie, jak przeczyta Twoj apel:D-ale jestes przekochana. Musimy sie jakos zgrać z wyjazdem do Gdyni, to osobiscie Cie uściskam za to, jaka jestes:hug: Alu, wysłałas na mojego maila prywatnego,tak?nie na fm? Edytowane 11 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 prywatnego, ja sie tez chętnie spotkam z Toba w Milanówku zapraszam, czy gdzie tam, a w Gdyni latem koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, czy byłas dzis u Frania? Sa filmiki!!! Podkochuję sie w Nim skrycie (Ty pewnie tez) ale po filmikach padłąm-jaki On cudowny i ... tak bardzo chciałabym, zeby było coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, czy byłas dzis u Frania? Sa filmiki!!! Podkochuję sie w Nim skrycie (Ty pewnie tez) ale po filmikach padłąm-jaki On cudowny i ... tak bardzo chciałabym, zeby było coraz lepiej... ???????????? Frania?????????? poddałam się, proszę jasniej (czy ja jestem taka głupia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, czy byłas dzis u Frania? Sa filmiki!!! Podkochuję sie w Nim skrycie (Ty pewnie tez) ale po filmikach padłąm-jaki On cudowny i ... tak bardzo chciałabym, zeby było coraz lepiej... Ja tez się w nim zakochałam! U Ciebie go znalazłam Jest niesamowity! I piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.03.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 emiranda - pisze tutaj bo nie wiem czy do mnie jeszcze dzis zaglądniesz. jesli to nie duzy problem to dowiedz się proszę jaki model sbs-a ma kolezanka i czy rzeczywiście da radę wysunąć szuflady przy otwarciu drzwi niewiele ponad 90stopni ? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, Franka-tego z mojego linka:D picoladko, prawda?jest przecudowny i wierzę w to, ze bedzie tylko lepiej. Choroba Laurki (http://www.kochamylaure.pl) tez była kilka lat temu nieznana-teraz prawdopodobnie wynaleziono lekarstwo na klątwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, Franka-tego z mojego linka:D picoladko, prawda?jest przecudowny i wierzę w to, ze bedzie tylko lepiej. Choroba Laurki (http://www.kochamylaure.pl) tez była kilka lat temu nieznana-teraz prawdopodobnie wynaleziono lekarstwo na klątwe. Olu, ja juz chyba powinnam iść spać, nie spałam prawie cala noc no wiesz, czuwałam, a nóz cos by się mogło stać mojemu malemu synkowi na imprezie i......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Jasne;)Alu, napisałam o Franiu, bo pisałysmy kiedys i wiem, ze tez zaglądasz do niego,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ja tez zaglądam i do Frania i do Laurki:yes: człowiek się uczy pokory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jasne;) Alu, napisałam o Franiu, bo pisałysmy kiedys i wiem, ze tez zaglądasz do niego,prawda? Oczywiście Olu zaglądam (odp na prv), ale jakos do mnie wczoraj to nie doszło Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jezu, nie nadrobię nigdy . Nasunęło mi się: nie mam hartowanego szkła przy indukcji (ale też i nie gotuję w czajnku wody, a z garnków para idzie w górę) i wszystko jest oki. A gotuję sporo. Jeszcze w kwestii kuchni - czarny okap ? Przemyśl szorowanie (to raz) i wizualnie mi się tam on nie podoba. Wg mnie ładniejszy by był biały. Jak się z daleka na kuchnię popatrzy to on się berdzo rzuca w oczy - taka czarna plama ni z gruchy ni z pietrychy. Przy drugim śniadaniu nadrobię resztę. Aha - kocham drewno w łazienkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ale że co? że ja mam się załamać postawieniem klocka w programie? Ola Ty mi tu pisz ile ta ściana ma, czym jest obłożona co i jak i ja taki render wygieneruję wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.03.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jezu, nie nadrobię nigdy . Nasunęło mi się: nie mam hartowanego szkła przy indukcji (ale też i nie gotuję w czajnku wody, a z garnków para idzie w górę) i wszystko jest oki. A gotuję sporo. Jeszcze w kwestii kuchni - czarny okap ? Przemyśl szorowanie (to raz) i wizualnie mi się tam on nie podoba. Wg mnie ładniejszy by był biały. Jak się z daleka na kuchnię popatrzy to on się berdzo rzuca w oczy - taka czarna plama ni z gruchy ni z pietrychy. Przy drugim śniadaniu nadrobię resztę. Aha - kocham drewno w łazienkach . Mirelko, dzieki za opinie-nawet, jesli masz rację, to juz po ptokach-okap zamówiony:cool: ale mnie sie akurat podoba, ze jest czarny, wiec nie ma dramatu. ale że co? że ja mam się załamać postawieniem klocka w programie? Ola Ty mi tu pisz ile ta ściana ma, czym jest obłożona co i jak i ja taki render wygieneruję wieczorem Ołkey-mówiąc jezykiem mojego Brata: "dziekówa":D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 To zdaj relację jak w praktyce z czystością i czekam na kuchnię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 jesli masz rację, to juz po ptokach-okap zamówiony ale mnie sie akurat podoba, ze jest czarny, wiec nie ma dramatu. Olu ja mam czarny okap jest super, jest to jedna z niewielu rzeczy w moim domu do której mam przekonanie na 200 %, utrzymanie jego w czystości jest na pewno łatwiejsze niz moich białych szafek. W koncu płyte też trzeba codziennie myć, to przy okazji okap przecieram silikonowa sucha ściereczką. jak go mi przysłali chciałam go zwrócić, pomyliłam sie przy zamówieniu, ale wyjeliśmy go przymierzyliśmy i od razu sie w nim zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts