1976pinacolada 14.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Olu - ja też mam pytanie o kuchnie. Napisałam do tej firmy maila (z ich strony www) z zapytaniem o wycene kuchni. Milcza jak grób . Czy Ty tez pisałaś ze strony czy może dzwoniłaś do nich ....? Ps. ja też eksmitowałam młoda do spania - dzis była moja kolej. Właśnie się obudziłam Nie lubie z nią zasnąć bo potem sama ze soba nie mogę się dogadać Edytowane 14 Marca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 hazelku, a masz mojego maila? Chciałam Ci wysłać, tak na wszelki wypadek, ale hazeleyes1982 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Padam na twarz. Niedawno wróciłam z pracy, a wyszłam z domu po 7. Ledwo żyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) tak!!!!! albo niedziela , albo poniedziałek. Oczywiście zadzwonię jak wyjadę Jupiiiiiiiii:wave: Dobry wieczór Olu A farba ta o której mówiłaś? Alu, tak, farba para Muszę powiedziec, ze pan był szczerze ...załamany, ze cały dom (prawie) na biało-mówił, ze to pierwszy taki "przypadek" w jego karierze...tylko sypialnia bedzie jasnoszara i pokój Synka jasnozielono-biały (z pasami w roli głównej:)). SUPPPPERRR !!!:hug:Trzymam kciuki za dogadanie sie z panem od mebli kuchennych ale mysle ze bedzie to tylko formalnosc Ola skoro juz o kuchni to czy masz u siebie jakies szuflady ( i ile) czy tylko szafki .I napisz prosze czy wyceniałas jakies Cargo i inne bajery? kakusku, co do szuflad beda tylko na tej scianie z oknem (i tapetą) i na półwyspie. A tak-szafki.Nie wyceniałam "bajerów"-ale tez ich nie bedzie za duzo. Tylko takie rzeczywiscie ułatwiające życie-ale jako, ze nie zgłębiałam za bardzo tego tematu (i jakos mi sie nie chce:oops:), liczę na to, ze pan cos doradzi. Olu - ja też mam pytanie o kuchnie. Napisałam do tej firmy maila (z ich strony www) z zapytaniem o wycene kuchni. Milcza jak grób . Czy Ty tez pisałaś ze strony czy może dzwoniłaś do nich ....? Ps. ja też eksmitowałam młoda do spania - dzis była moja kolej. Właśnie się obudziłam Nie lubie z nią zasnąć bo potem sama ze soba nie mogę się dogadać Kinguś, napisałam maila-i zadzwoniłam następnego dnia, czy dotarł.Pan potwierdził i powiedział, ze odpisze w przeciągu dwóch dni. Zadzwon jutro, tylko pod ten drugi w kolejnosci nr kom.To jest syn własciciela-duzo bardziej zorientowany, wygadany i ..."decyzyjny" od taty:D A jak moja Synoffffa ze spaniem po południu? I jak przez to wyglada zasypianie wieczorem? Ja własnie wróciłam po 10-minutowym opowiadaniu bajki i 30-minutowym udawaniu, ze spie:lol2: Padam, po prostu:D ale nie dałoby rady bez południowej drzemki... hazelku, a masz mojego maila? Chciałam Ci wysłać, tak na wszelki wypadek, ale hazeleyes1982 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. Padam na twarz. Niedawno wróciłam z pracy, a wyszłam z domu po 7. Ledwo żyję... Narendilku, gdzies mam Twojego maila, bo Ci jakies fotki juz słałam-ale przeslij na wszelki wypadek:yes: Współczuje... Ja wczoraj tez wróciłam po 21.00.... Edytowane 14 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.03.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Kinguś, napisałam maila-i zadzwoniłam następnego dnia, czy dotarł.Pan potwierdził i powiedział, ze odpisze w przeciągu dwóch dni. Zadzwon jutro, tylko pod ten drugi w kolejnosci nr kom.To jest syn własciciela-duzo bardziej zorientowany, wygadany i ..."decyzyjny" od taty:D A jak moja Synoffffa ze spaniem po południu? I jak przez to wyglada zasypianie wieczorem? Ja własnie wróciłam po 10-minutowym opowiadaniu bajki i 30-minutowym udawaniu, ze spie:lol2: Padam, po prostu:D ale nie dałoby rady bez południowej drzemki... dzieki jutro w takim razie tam zadzwonie my nie spimy juz w południe Z jednej strony to męczące (chyba bardziej dla mnie ) a z drugiej to sa tez plusy jak wczesniejsze wieczorne zasypianie (o 20-20:30 zamiast o 23) i lepsza organizacja dnia bo nie trzeba wracac do domu na drzemkę (w wózku na spacerze nie umie ). Dajemy radę ale jak M wraca z pracy o 17 to ja przekauję i musze na moment zamknąć się gdziekolwiek (byle sama) i zresetować Bo u nas najgorsze to jest jej gadanie a w zasadzie trajkotanie. Non stop a po cio, a ciemu, a kto to, a dlaciego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 dzieki jutro w takim razie tam zadzwonie my nie spimy juz w południe Z jednej strony to męczące (chyba bardziej dla mnie ) a z drugiej to sa tez plusy jak wczesniejsze wieczorne zasypianie (o 20-20:30 zamiast o 23) i lepsza organizacja dnia bo nie trzeba wracac do domu na drzemkę (w wózku na spacerze nie umie ). Dajemy radę ale jak M wraca z pracy o 17 to ja przekauję i musze na moment zamknąć się gdziekolwiek (byle sama) i zresetować Bo u nas najgorsze to jest jej gadanie a w zasadzie trajkotanie. Non stop a po cio, a ciemu, a kto to, a dlaciego.... Nooooo, moja Dziewczynka:yes: Po pierwsze Mały tez nie usnie w wózku a po drugie-mam to samo: "a po cio?", "a cio to?" i Jego ulubione: "cio lobiś?"...30x pod rzad i przy tym bieganie jak pershing- od jednego domownika do drugiego:D dzis usłyszałam jak sprzeczałs sie z Babcia i na koniec wypalił: "po plostu...po plostu...niesamowite, Babciu":lol2: Musimy tych naszych kochanych mądrusiów poznac ze soba kiedys:yes: aaaa, ja tez tak mam-ale tylko w weekend sobie na to moge pozwolic, ze M. zabiera Małego na kilka godzin i ja wtedy leniuchuję...ale wiesz co...Kinguś...dzieki Bogu-ze tylko takie mamy z nimi "problemy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 NIESAMOWITY ! masz racje Ola, takie problemy to nie problemy. Myslę, że mama Franka (i nie tylko ona) chciałaby tylko takie mieć.... Moja naduzywa słów: matko boska i matko i córko - łapie sie przy tym za głowę. A dziś powieziała do taty: tato, nie gadaj tyle ! Natomiast wczoraj w sklepie, na cały głos :mamo a dlaciego pani ma szarą kurtkę ? Uczymy sie kolorów , Kiedyindziej natomiast co pani ma na buzi ? (a to był wielki pieprz ) I tak w kółko Ale grunt że zdrowo i wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Olunia czyli masz wycenie zawarte 2 słupki szuflad -tak? U mnie beda 4 x80 cm wiec mam juz jakis pkt odniesienia no ale przestaje nudzic tylko zrobie te cholerna wycene Pan z Pary pewnie zaskoczony bo jak ktos maluje na bialo to decyduje sie na Sniezke A ja za 4 tyg bede w PL Mimoze ze wielkich zakupow na pewno nie bedzie ciesze sie jak glupia bo przynajmniej oczy naciesze ogladaniem no i samym faktem ze bede w DOMU Pinacolada dobrze ze mała wygadana a te 100 pytan do przejdzie jej z wiekiem Moi nigdy nie chodzili spac o 23 nawet jak w poludnie spali 2 godziny.Ustawialam tak czas spania ze najpoznije byli wybudzeni o 15.30-16 a pozniej ok 19.30 zaczynal sie rytual usypiania nocnego i gdzies ok 20.30 -21 spali. Moja mama tez mnie tak wychowywala ze po dobranocne musialam byc juz w]pizamie i mozna mi bylo swiecic swiatlo i czytac ksiazki do 20 a potem lulu i spanie. Pamietam ze w 7 klasie moje kolezanki ogladaly kina nocne a ja nawet nie wiedzialam jaki film byl po dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.03.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) Kingus, umarłam z tym pani pieprzem Matko i córko tez jest zajefajne.Juz Ją sobie wyobrazam, jak to mówi-taka Mała Madrala i pewnie z jakim przejęciem... Kakusku, super, ze przyjezdzacie:wave: A na długo? Na szczescie do tej pory zdąże Ci fotki tych płytek wrzucić co do szuflad, cytuję wycenę: "szuflady - Blum Tandembox + relingi " ale ...nie sprecyzowałam panu ile szuflad bedzie, wiec pewnie ...wycena dotyczy 1 szt:lol2: Edytowane 15 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Julka tez kiedyś zasunęła z pytaniem.... Wprowadziliśmy sie co dopiero do naszego M. Nad nami mieszkała pielęgniarka, ze 150kg żywej wagi, pracowała na zmiany i w trakcie naszych remontów (poprzedzających wprowadzenie) miała wiecznie pretensje że panowie wiercą a ona chce spać (godzina np 12 w południe). I ciągle na tym punkcie dochodziło między nami do nieporozumien. I któregos dnia mijamy się na klatce a moja Julka (wtedy 3 lata) na całą japę dlaczego ta pani jest taka gruba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.03.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ola to mnie pocieszyłas z ta jedna sztuka ;)Dla Ciebie i moze i mnie (pozniej) byloby lepiej gdybu choc to 1 słupek byl Niestety bede tylko tydzien i mam jeszcze w tym czasie do zaliczenia wesele siostry i organizacje imprezy mlodemu ,pozniej przerwa tygodniowa i znow na tydzien w Pl tym razem "zaliczyc" Pierwsza Komunie mlodego Z checia posiedzialaby m ciagiem te 3 tyg ale i tak cud ze udalo mi sie wyblagac "TYLE" urlopu;) Dziewczyny a ja bardzo tesknie do tego okresu o jakim teraz opowiadacie .Dla mnie 2-3 latka to najfajnieszy okres z dzieciakiem.Takie niby madre gadajace a jeszcze takie glupiutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Powiem tyle mój Młody jak był mały to tylko w wózku po południu spał innej opcji nie było. I tak do pięciu lat, przyjeżdżaliśmy z plaży, czy ze spaceru on był juz tak zmęczony, że zasypiał w samochodzie i jak docieralismy pod dom to ja go do wózka przekładałam i zawsze sapał na dworze, żeby mu nogi z wozka nie wychodziły to wkładałam deskę, żeby wózek przedłużyc. Cha cha, jakie to dzieci różne upodobania mają Ale wpadki z mówienie tez mu sie zdarzały, myślę, że to przywilej dzieci,że są takie szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) OLA NO TO WIDZE ,ŻE HUMOR DOPISUJE:) super pogoda się robi!!!a z tą parą ( farbą ) to rzeczywiście , ludzie kupuja tam chyba kolory. Kinga super masz małą , gadułę. no to gruba Pani nie wzięła się za odchudzanie;) Edytowane 15 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 gadacie tak o tych małych bąkach, że aż mi macica drga Olu u nas też prawie wszystkie ściany białe i też każdy mówi "Pani Justyno trochę dużo tego białego :lol:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.03.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 gadacie tak o tych małych bąkach, że aż mi macica drga padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.03.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 gadacie tak o tych małych bąkach, że aż mi macica drga Olu u nas też prawie wszystkie ściany białe i też każdy mówi "Pani Justyno trochę dużo tego białego :lol:" padłam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 własnie, właśnie, Ola napisz mi na priva nazwisko bo ja tez sie powołam na Ciebie - może cos wynegocjujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 prawie oplułam monitor w pracy, bo przeczytałam co napisałam zwłaszcza te małe bąki od których drga mi macica o dzieci rzecz jasna chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 prawie oplułam monitor w pracy, bo przeczytałam co napisałam zwłaszcza te małe bąki od których drga mi macica o dzieci rzecz jasna chodziło. Justynko wiemy, wiemy , ze o dzieci Ci chodziło Temat dzieci to temat rzeka, ale przekonałam się tutaj na tym forum, że lepiej go nie poruszać, bo każda matka na punkcie swojego ma jakiegoś "abla" A dla mnie to taki wdzięczny temat, że nie moge sie opanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.03.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam Gospodynię i stałe bywalczynie Melduję żem na bierząco - ale mało wygadana dziś jestem bo mnie moje dizecięcia wykończyły a) spacerem pierwszym od 3 tygodni - moja wspaniała kondycj i nienapompowane kółko dały mi w kość b) wyskrobywaniem kości dinozaura z bryły gipsu - zakupione wczoraj - myśłałam że tylko do złożenia a tu trza wykopać to cholerstwo i dopiero posklejac - będziemy się kurzyć z 3 dni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 padłam i ja też Ola a co teraz macie na tapecie w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts