MagdaZZZ 18.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 30 cm, o takich nie słyszałam, ale to chyba nie ma sensu, bo głebokośc tego cargo ma 60 cm, albo ja nie kumam co masz na myśli głębokosć jest 60 cm, ale po wysunięciu takiego carga staje się do niego bokiem i wtedy jego szerokość stanowi głębokość - czyli w tym wypadku 30 cm (a głębokosć staje się szerokoscią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.03.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 dobra, ja się totalnie zgubiłam co ma 15, co ma 30 a co ma 60 cm w kazdym razie myślałam o takim czymś http://img.drewno.pl/i/6952_2.jpg tu masz akurat w wersji obracanej, u ciebie musiałaby być prosta zwyczajna. jesli szerokość kosza to ok 15-25 cm, to takie cargo jest spoko wygodne przy dostępie z 1 boku tylko. świetne do przechowywania kartonów z sokami, zapasu płatków, słoików i tego wszystkiego co generalnie zazwyczaj kupujemy w ilości kilku sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.03.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Z tego co pamietam Ola nie chciala lodowki po prawej stronie zabudowy mimo ze jest to moze i bardziej funkcjonalne ( blizej blatu ) Wizualnie podobal jej sie uklad taki jaki jest obecnie ( adwokat Oli sie odezwal ) Jesli chodzi o cargo to tak jak pisze Magda po wysunieciu jego szerokosc robi sie glebokoscia wiec spokojnie wystarczy dostep z jednej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 15 cm? a kto mówił o 15 cm??? Ola wspominała, że maścianę dłuższą o 30 cm i takie cargo musi gdzieś wstawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.03.2012 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ola gdzies ty polazła jak my Ci tutaj kuchnie na czynniki pierwsze rozbieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) O Matko, co tu sie działo....czytałam z wypiekami na twarzy...i wstyd mi, ze mnie tu nie było z Wami, ale ja w weekendy mam troche ograniczany dostęp do internetu-. Bardzo Wam dziękuję Kinguś, kakusku, Alu, dusiu, Madziu, Basiu Od czego by tu zacząć....od tego chyba, ze macie racje z tą lodówką (Kinguś, bedzie szampan niewirtualny). Cieszyłam sie, jak na początku pisałyscie, ze wersja czerwona lepsza, bo była moim faworytem, ale przy takim obrocie sprawy....zmieniam zdanie i bedzie tak, jak radzicie (kakusku, pamietam, pamietam, ze sie pierwsza wyłamałas:yes: )-czyli stojąc vis-a-vis zabudowy, od lewej strony: cargo, kawiarka, piekarnik, lodówka czyli: 30 cm, 60 cm, 60 cm, 60 cm i chyba super bedzie:wave: Madziu, pytałaś o płytę i okap-już mówię. Bedą przesunięte do lewej strony (przy oknie), tak jak na wizualce Venuska a ja chciałam dac go razem z płytą na srodek.Okazuje sie, ze sie nie da, bo jest półwysep, który praktycznie "wchodzi" na płyte:( Muszę to przełknąć-tylko jak wtedy dac tapete?Moja koncepcja z maginesami po obu stronach nie wypali. Chyba muszę wtedy dac tapetę na całej scianie... P.S. Basiu, bedziesz zadowolona:yes: Alu, z tym cargo Madzia i Kinga maja rację-moze byc dostep z jednej:yes: strony Edytowane 19 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hazelku a płytę indukcyjną już wybrałaś?jakiej szerokości dajesz?jak daleko masz ją przy półwyspie,bo ja bedę miała blisko ,ale nie będzie wchodziła-i tak to jest niewygodne bo tylko jedna osoba może gotować.A Ty zmieniałaś bo Ci płyta już wchodziła w półwyspę czy tak jak u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Cieszę się , ze spodobała Ci się kuchnia, która przygotowałyśmy dla Ciebie pod Twoją nieobecność ) Mam nadzieję, że nie marnowałaś wczoraj czasu Ps. dostałam wycenę od pana łukasza - jest taka :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Alu, z tym cargo Madzia i Kinga maja rację-moze byc dostep z jednej strony Ja wiem, wszystko rozumiem, tylko ja moze piszę niezrozumiale, chciałam tylko podkreslić ten fakt, że dostęp będzie z jednej strony. Mam takie cargo jak Kinga przy płycie i trzymam tam wszystko potrzebne do gotowania (nie jest to absolutnie spiżarka, zreszta spiżarki mamy osobno, prawda ?) i to jest bardzo praktyczne, ma 40 cm i faktycznie chociaż mam do niej dostep z dwóch stron, tylko z jednej strony korzystam. Nie wiem ile Twoja kuchnia ma szrokości? a juz zobaczyłam 4.08m to nie chciałabym mieć na frontowej ścianie widocznej od jadalni 2.10 wysokiej zabudowy, dla mnie to będzie bardzo przytłaczające i ja bym z tego cargo zrezygnowała i zrobiła sobie tak jak Kinga ma na załączonym zdjęciu). Patrze na swoją kuchnię (moja jest troche węższa ma 3.4 i nie widzę tej wysokiej zabudowy. To są tylko moje rozmyślania, a Ty Olu musisz sama zadecydować. Może zreszta moja wyobraźnia przestrzenna (słaba) mnie tutaj zawodzi. Może będzie dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Hazelku Towj mały tez sie rozkłada Sprobuj mu wcisnac zrobiona nalewke z czosnku.Ostatnio moj zaczał narzekac na gardło dostał goraczki wiec przygotowałam miksture i po 1 dniu wszystko przeszło (tzn gardło jeszcze troche bolalo ale mogł juz jesc ) Jesli chodzi o kuchnie to dobrze ze zdecydowałas sie dac lodowke blizej blatu roboczego -bedzie ci łatwiej wszystko wkładac i wykładac ze srodka.Ja bym jednak zmieniła miejsca kawiarki z piekarnikiem czyli kawiarke dała po prawej a piekarnik po lewej stronie (blizej cargo) . Miłełego dnia a ja z racji ze dzisiaj mamy wolne zabiram dzieciaki do parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ola - nic do mnie na priv nie dotarło - miałam przepełnioną skrzynkę - wyślij jeszcze raz plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mam nadzieję, że ten plan też MOJĄ SKROMNĄ OSOBĘ obejmuje:rolleyes: no jasne - najpierw się zgadamy a potem Panią powiadomimy Ale tu dyskusje kuchenne wczoraj odchodziły http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Przyznam się że na początku też bym krzyczała wersja czerwona - ale dziewczyny łopatologocznie , dokładnie i drobiazgowo wytłumaczyły i pokazały jak jest najlepiej Olu dziś nie miałam czasu-ale jutro sama zadzwonię do nich i zapytam o co chodzi z tymi frontami Buźka i miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.03.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) ola ja nadaję na chwilę z komputera siostry:yes: dzięki za herbatkę synek jest cudowny, śliczny i baaaardzo towarzyski Edytowane 20 Marca 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.03.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cześć Hazelku Widzę,że akcja kuchnia trwa Piękna będzie ta Twoja kuchnia! Postaram się szybko nadrobić zaległości bo mam ogromne..... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A godspodyni się zgubiła ? Witam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.03.2012 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Jestem, jestem,Alu ale jutro nadrobie,ok?Dzis był bardzo intensywny dzien-dostałam wizualki i rysunki od p. Łukasz do akceptacji. BTW, kilka z nich jest w pdf-ie i nie mogę ich na stałe obrócic w dobra strone i sa jakby ...do góry nogami...:lol:Moze cos poradzicie?Wstawie i moze któras mądra głowa cos podpowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.03.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ola no juz jestem ciekawa, czy cos innego niz wiemy masz na tych rysunkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jestem Dziefffczynki.Mały mi przychorował i na budowie...bardzo intensywnie sie zrobiło.Panowie koncza płytki w tym tyg , (gładzie skonczone) i w poniedziałek przychodzi pan parkietowy:wave: Czyli naprawde fajnie sie zrobi.... Hazelku a płytę indukcyjną już wybrałaś?jakiej szerokości dajesz?jak daleko masz ją przy półwyspie,bo ja bedę miała blisko ,ale nie będzie wchodziła-i tak to jest niewygodne bo tylko jedna osoba może gotować.A Ty zmieniałaś bo Ci płyta już wchodziła w półwyspę czy tak jak u mnie? Basiu, indukcje zamówiłam Siemens'a 60-tke (SIEMENS EH 651RE11 E). Zaraz wkleje rysunek kuchni i dokładnie zobaczysz, jak sie ma płyta do półwyspu-bardzo blisko są siebie, niestety:rolleyes: [kakusek;5277002]Hazelku Towj mały tez sie rozkłada Sprobuj mu wcisnac zrobiona nalewke z czosnku.Ostatnio moj zaczał narzekac na gardło dostał goraczki wiec przygotowałam miksture i po 1 dniu wszystko przeszło (tzn gardło jeszcze troche bolalo ale mogł juz jesc ) Jesli chodzi o kuchnie to dobrze ze zdecydowałas sie dac lodowke blizej blatu roboczego -bedzie ci łatwiej wszystko wkładac i wykładac ze srodka.Ja bym jednak zmieniła miejsca kawiarki z piekarnikiem czyli kawiarke dała po prawej a piekarnik po lewej stronie (blizej cargo) . Miłełego dnia a ja z racji ze dzisiaj mamy wolne zabiram dzieciaki do parku kakusku, i tak własnie zrobiłam-kawiarka po prawej stronie:yes: Co do Małego, dostał taki arsenał leków, ze juz nic innego nie podaję-i tak mi Go szkoda, ze jest faszerowany tyloma rzeczami od rana:( W nocy znów dusznosci-ale dostaje takie tabletki rozkurczające i było troche lepiej. Ogólnie pani doktor poradziła nam zapisanie Go do poradni pulmunologicznej-z powodu tych dusznosci własnie:( ola ja nadaję na chwilę z komputera siostry:yes: dzięki za herbatkę synek jest cudowny, śliczny i baaaardzo towarzyski Monia, mam nadzieje, ze nastepnym razem, bedzie na spokojnie i na dłuzej-juz w nowym domku:) Cześć Hazelku Widzę,że akcja kuchnia trwa Piękna będzie ta Twoja kuchnia! Postaram się szybko nadrobić zaległości bo mam ogromne..... Miłego dnia Czesc Karolcia Akcja trwa, to prawda. Zobaczymy efekt-chciałabym choc w połowie taki, jak u Ciebie....jestem wciąż pod wrazeniem.... Aguś, czy wyjasnilo sie z tymi nieszczesnymi frontami...? Słuchajcie wrzucam wizualke (duze słowo:lol:) gabinetu. Pamietacie moja inspiracje? Bedzie wszystko na biało.Tylko ciemna podłoga ,a i czerwony, wygodny fotel po prawej stronie od biblioteczki. Wszelkie Wasze uwagi, mile widziane;) http://images37.fotosik.pl/1407/9872fd31b3f3ee3c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Słuchajcie wrzucam wizualke (duze słowo:lol:) gabinetu. Pamietacie moja inspiracje? Bedzie wszystko na biało.Tylko ciemna podłoga ,a i czerwony, wygodny fotel po prawej stronie od biblioteczki. Wszelkie Wasze uwagi, mile widziane;) http://images37.fotosik.pl/1407/9872fd31b3f3ee3c.jpg Hazelku, chętnie. Ale na tym znaczku pocztowym nic nie widać I możesz przypomnieć jakie są założenia? Ja cały czas kombinuję z regałami u siebie, więc może coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Narendilku, a czy mogę wysłać Ci na maila ten obrazek i kuchnię w pdf-ie?Nie umiem wstawic wiekszej, chociaz wybieram ta sama opcję na fotosiku, co zawsze i zdjęcia sie giganty załączają a wizki nie:cool: a co do pdf-u, to w ogóle mi nie idzie załączenie:rolleyes: To jest inspiracja: http://images45.fotosik.pl/1445/df7a83f33b499f5emed.jpg Wysokosc zabudowy 3 m a głębokosc półek i biurka 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts