karolakr25 12.10.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzięki za odp. Mi nie pasuje to zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Moim zdaniem nie. Wybrałabym kibelek kwadratowy np duravitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.10.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) Dziewczynki, taki ? http://img825.imageshack.us/img825/8955/iduravitvero221709.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Października 2011 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.10.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Mnie nie pasuje również.Kwadratowy tylko. Ale sprawdź wcześniej czy wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 A wedlug mnie moglby byc...co jeszcze oprocz tej toalety i umywalki tam bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.10.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dzieki Dziewczyny za opinie. Jestescie jednoglosne, wiec decyzja bedzie latwiejsza. Mialam kiedy faze na te kwadratowe kibelki i ona chyba minela, ale skoro mam taka umywalke -musze sie z tymi kwadratowcami przeprosic;) Umywalka sie wlasciwie sama wybrala.Jako jedna z nielicznych jest gleboka na 27 cm.Anetko, ta umywalka i kibelek do malutkiego wc (1,5x1,5). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) mnie sie podobaja kanciaste umywalki ale toalety juz nie ...ja u siebie mam typowego kanciaka memento plus sentique , wedlug mnie wyglada niezle, zreszta sama ocenhttp://img97.imageshack.us/img97/6158/img3436ar.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img411.imageshack.us/img411/7770/img3440p.jpgUploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Października 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.10.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 anetko, nie wiedzialam, ze to v&b (sprawdzilam). Bardzo mi sie podoba i pasuje idealnie do duzej lazienki bo w tym kibelku sama nie wiem...tzn kanciaste mi sie srednio podobaja, ale boje sie, ze w tak malym pomieszczeniu gdzie na pierwszym planie bedzie tak naprawde tylko kibelek i umywalka, ze ta roznica bedzie wyrazna. U Ciebie to wszystko swietnie ze soba sie komponuje i ta roznica ksztaltow sie zaciera.Pocieszajace(albo i nie:)), ze dopisalam subway na liste swoich typow do lazienki spa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 namieszalam...subwaya mam w ceglanej lazience w polaczeniu z aveo. w tej bialej jest memento i sentique - on ma takie sciete jakby krawedzie i tym elementem wedlug mnie nawiazuje do umywalki...ja chorowalam na serie pure stone ale jak sprobowalam na tym usiasc to skutecznie mnie wyleczylo...wedlug mnie koniecznie trzeba sprobowac na tym usiasc a do bidetu obowiazkowo sie przymierzyc bo czesto jest tak, ze to co fajnie wyglada niekoniecznie jest wygodne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.10.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no wlasnie..."usiasc i przymierzyc' a ja dzis dostalam przesylke-roca meridian compacto do lazienki przy sypialni. Nie mierzylam ale polegam na zdaniu reni, ktora ma taki sam i pisala, ze wygodny. Musze uwierzyc na słowo:D Anetko, a wracajac do tej nieszczesnej siatki...to najgorsze, ze ja jeszcze trzeba umiec założyc...a my totalnie anty-ogrodowi na razie jestesmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 My tez pojecia o ogrodzie nie mamy...oboje nigdy nie mielismy z nimi do czynienia co wiecej ja nawet kwiatkow w domu nie mam poza kilkoma storczykami - prezentami na nowy dom od rodziny...u mnie tylko bambusy sa w stanie przetrwac...ostatnia kase wydamy na ogrod wlasnie bo ja nawet nie chce myslec co by bylo gdybym ja sie za to wziela...poza tym nie mam czasu ani nerwow na ogrodnicza przygode dlatego to chcemy zlecic - tzn zalozenie ogrodu, chcemy w miare bezobslugowy i zamierzam go "pielegnowac" juz sama bo nie sadze zeby bylo mnie stac na zatrudnianie ogrodnika...nasz ogrodnik odradza siatke argumentuje ze koszt spory...sa podobno urzadzenia na prad, ktore sie wkopuje i one emituja jakies nieprzyjemne dzwieki dla nas nieslyszalne a dla kretow poprostu niedozniesienia...mowil ze 2 ogrody ma z tymi urzadzeniami i kreta nie ma...sama nie wiem co o tym sadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No to piąteczka:) choc to raczej nie jest powod do radosci, ze mamy na pienku z ogrodowymi sprawami. My zlecilicmy projekt i myslelismy, ze wykonanie tez ale cena nas zabila. Dzialka 3500 m -nawodnienie 12 tys:jawdrop: ale to jeszcze nic.Za rozplantowanie ziemi (dokladnie to sie nazywalo: "przygotowanie podłoza") 10 tys:jawdrop: i w tym nawet nie bylo nasadzenia-to oczywiscie dodatkowo platne. Po tym, jak dostalismy oboje zawalu-zwlaszcza ja, skonczylo sie na tym , ze mamy tylko projekt a panu podziekowalismy za wspolprace."Nasz" pan z kolei zachwalal siatke:roll:, co oczywiscie nie znaczy, ze ma racje...kurcze, nie wiadomo co robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no wlasnie...ja musze ostateczna decyzje podjac max do 2 tygodni...i chyba jednak bedzie bez siatki...straszne ceny macie...my mamy wzietego ogrodnika - czekamy na niego prawie 1,5 roku i caly ogrod bez siatki powinien sie zmiescic w 20 tys, z tym kamienne murki i nasadzenia. u nas jest 1700m, zywoplot z tuj - etap tujowy zrobil nam zeszlej jesieni , teraz reszte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 no ta ja się dołącze, nie lubię grzebać i pielęgnować roślin. więc ogrodu nie mam tylko malutki trawnik z kilkoma roślinkami:wiggle: i z głowy. mamy małą działkę, a i tak coś ten trawnik kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Ja teraz mam tuje, trawnik i kilka roslin i jak dla mnie to nie moze tak zostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Aneta, gdzie Ty się podziewałaś z tą łazienką!!!!!!!!!!!! Teraz już za późno, bo subwaye już leżą w garażu, ale kilka miesięcy biłam się z myślami czy brać sentique do mojej białej łazienki. Ale nie mogłam ich zobaczyć na żywo (bo nigdzie nie znalazłam) i wzięłam to co znałam. Buuu. Śliczna łazienka! I półka przy wannie! Identyczna jak u mnie (widziałaś?) A tyle nad nią*myślałam Ja mam w drugiej (czarnej) łazience umywalkę memento i wc+bidet też memento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.10.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia zmartwie Cie ale dla mnie umywalka memento to porazka -jeden z najbardziej nietrafionych zakupow...chlapie sie jak cholera, dzis juz za darmo bym jej nie chciala...Pisalam u Ciebie ale pewnie Ci umknelo, ze mamy podobne polki przywannowe - u mnie pod spodem jest szary kosz na brudna bielizne a "na gorze" mam miejsce do osuszania dzieciakow po wyjeciu z wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Monia zmartwie Cie ale dla mnie umywalka memento to porazka -jeden z najbardziej nietrafionych zakupow...chlapie sie jak cholera, dzis juz za darmo bym jej nie chciala... Pisalam u Ciebie ale pewnie Ci umknelo, ze mamy podobne polki przywannowe - u mnie pod spodem jest szary kosz na brudna bielizne a "na gorze" mam miejsce do osuszania dzieciakow po wyjeciu z wanny. Pamiętam że pisałaś, o jednym i drugim Nie myślałam jednak że ta półka tak samo wygląda Umywalką też*już straszyłaś, ale za późno. Już*dawno zamówiona, podwójna, z powłoką CP. Nie bardzo by się*opłacało zamieniać na nową, bo kilka tys kosztowała Może przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.10.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 No i mam nadzieję, że chlapanie to wina tej bardzo wysokiej wylewki. U mnie jest jednak sporo niżej. Mnie bardziej zmartwiło to "stanie" wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts