narendil 21.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ślij! Maila znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ślij! Maila znasz Dziękuję Poszło. Zostawiam na deser garberobę...ale ciiiii:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 hazelku, Twoja kuchnia: Jakby co, to mogę trochę obrobić te obrazki. Wizkę gabinetu już masz w postaci znaczka pocztowego Nic tu się nie wymyśli. Nie da się większej zrobić? Ty robiłaś czy stolarz? Wieczorem postaram się coś zaproponować. Teraz nie wiem w co ręce w pracy wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Dzieki Narendilku W takim razie znaczek pocztowy musi zostac:) ale ja nawet takiego znaczka nie potrafiłabym zrobic:cool: Dziefffczynki, doradzcie, prosze-czy taki układ jest ok. Na prawo od zabudowy w kolejnosci są: zmywarka (60) szafka z koszem na smieci (72) szafka z "nerką" (60) szuflady (98 ) szuflady w półwyspie (80) Czy ta zabudowa została dobrze podzielona?Czy nie wydaje sie zbyt ciężka? No i co myslicie o biblioteczce?Jak zawsze, bardzo Was prosze o wszelkie uwagi i sugestie. EDIT: kakusku w weekend wkleje fotki skonczonych podłóg (finally:rolleyes:) Edytowane 21 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Dzieki Narendilku W takim razie znaczek pocztowy musi zostac:) ale ja nawet takiego znaczka nie potrafiłabym zrobic:cool: Podaj wymiary ściany i mebli, to Ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 jestes super-chruper,Narendilku ale no way. już mam wyrzuty po wizualce Venuska. Spójrz, Aneczko fachowym i technicznym okiem swoim i to mi wystarczy w zupełności:) wyslalabym Ci ew wymiary na maila (znowu w tym głupim pdf-ie sa:rolleyes:) i jesli bedzie Ci sie chciało, to bys wkleiła hazelce? jesli to ma w czyms nam pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wysyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kuchnia: Gabinet: Szafka TV: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ...nie wiedziałam, ze wysłąłam tez szafke tv:rolleyes: Dziwnie wygląda na tym rysunku. Sciana na 278 a szafka 40 cm a tu wygląda, jakby miała metr:D Hop-hop...where is everybody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 hazelku, mam pytanie odnośnie regału w gabinecie Czy jesteś pewna tej głębokości? Wg mnie 40 cm to sporo. U mnie od razu pełno by było durnostojek przed książkami I jeszcze jedno. Dałbym wszędzie pogrubione półki i podwójne skrajne boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Narendilku, jak zawsze jestes spostrzegawcza i masz mądre uwagi (i to nie podliz żaden:no:).Pierwotnie miały miec 35 ale, co wtedy z biurkiem? Czy 35 to nie za mało?Ono przylega do półki.A po drugie...ta wysokosc-3m tez jest zobowiązująca...ale moze sie myle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wiem jak będzie u mnie Licząc od prawej: regały 20 cm, biurko 60 cm, regały 40 cm. To dopiero pomieszanie Zauważ też, że wysokość półki 40 cm to dużo. Nie wiem ile masz książek, ale tracisz sporo miejsca. Chyba, że macie olbrzymie albumy. A może dwie różne głębokości? Do wysokości tych szuflad 40 cm, a wyżej mniej? Obniżyłabym wtedy wysokość dolnych szafek i tej półki nad nimi, tak, żeby kończyły się na linii biurka. Rety, rozumiesz mnie? No i pytanie, jak pan wyobraża sobie łączenie płyt? Jak bardzo będzie ono widoczne? I jak bardzo będzie to Ciebie obchodzić Biurko na 40 cm Wam wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) hazelku - jestem. Ledwo żyje ale jestem. Tyle że..... ja w sprawie gabinetu chyba nie pomogę bo ja w ogóle nie lubie otwartch regałów Nienawidzę jak kolorowe książki albo durnostojki zaburzaja mi estetykę wnętrza ..... No taki ze mnie krejzol.... Książek baaaardzo duzo nie mamy a te co mamy zamknę w szafie No tak juz mam i chyba inaczej miec nie będę Co nie znaczy, że u kogoś mi się nie podoba Myslę jednak, że uwagi narendil co do głębokości i wysokości półek jak najbardziej słuszne. A biurko na 40cm to stanowczo za płytkie Toć to będzie jak blat łazienkowy wyglądać.... Wg mnie minimum to 60 Ps. jak tam się czuje mój zięciu ?? Bo Twojej synowej dupka ożyła Edytowane 21 Marca 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 hazelku, Ty się włóczysz po wątkach a ja tu na odpowiedzi czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 słusznie !!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.03.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Olu zajrzałam - ale ledwo na oczy juz widzę - i sie w cyferakch gubię - ale kuchnia na moje oko jest bardzo w porządku - myśłę że możesz spokojnie puszczać do roboty Chyba że dziewczyny coś jeszcze wylukają. Co do biurka 40 cm też mi się wydaje za płytkie Regał na książki - całkowicie ustępuję naszej ekspertce -narendil - ona ma temat obcykany Buziaki zostawiam dla Ciebie i małego Mój ma katar - ale to zawsze tak się zaczyna . Chodzi do przedszkola dopiero 1,5 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 o rany - 40cm głębokość biurka:jawdrop: Toćto i blat kuchenny ma więcej;) To nie biurko - to parapet:rotfl: Sorki hazelku:hug: Nie złośliwie... alez nadzieją, że da Ci to do myślenia:hug: A poza tym jaka jest przesłanka żeby biurko równać z głębokością regałów? Niewygodnie - łokcie w linii regału:sick: Regał zasłania światło:sick: Ogólnie -DRAMAT. Olcia -zróbcie regał 30cm, a biurko60, a najlepiej 70 cm - wtedy będzie wygodnie, ładnie - idealnie:lol: Kuchnia bardzo fajnie:yes: Jednak zamieniłaś miejscami lodówkę z piekasrnikiem i kawiarką? Szkoda:( Ale ogólnie - nie boisz sie, że mało miejsca będziesz miała? Jakoś tak mało mi się wydaje tych szafek jest:rolleyes: Niby będzie spiżarnia... Eee - na pewno będzie okej:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ja dalej mówię, ,ze ilośc tych wysokich szafek na ścianie okiennej jest przytłaczająca, ja bym dała tam tylko jedną wysoka szafkę lodówke, albo kawiarkę, na koncu, a pozostałe dwie wysokie szafki na ścianie gdzie są drzwi do spizarni. To jest moja wizja. Biblioteczka w gabinecie ładnie wygląda jak ma na dole zamykane drzwi, myślałas o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 hazelku, Ty się włóczysz po wątkach a ja tu na odpowiedzi czekam oj, noooo-ja mam jak nasza MarJelka:lol: U siebie w wątku fajnie...ale u innych najlepiej:lol2: Dzieki Wam na opinie. czekam jeszcze na opinie ekspertek od kuchni ale co do półki na książki, macie rację. Wysokosc półek -30 cm jest wystarczająca.Wlasnie sprawdziłam swoje obecne i wszystkie wysokie ksiazki wchodza spokojnie.Głębokość 40 to rzeczywiscie pomyłka. Tez sprawdziłam z miarką i swoimi obecnymi półkami. Biurko...45 cm.Wiecej z niego nie wycisne... Narendilku, Ty naprawde maszten temat w jednym palcu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.03.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Madziu, Alu-pisałysmy w tym samym czasie. Zaraz sie odniose do tego, co napisałyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts