Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Słuchajcie Kochane-kwestia zabudowy jest nadal otwarta ale na prosbe kakuska wklejam fotki gresu w holu. Fotki sa przedwczesne, bo fugi beda dopiero jutro a dzis jest pył, kurz i kartony...no ale nie chciałam być gołosłowna. Płyteczki z bliska przypominają trochę marmur. Przy zgaszonym swietle wydają sie byc szare a przy zapalonym-kremowe.Ogólnie....nieskromnie powiem, ze jestem baaaaardzo zadowolona;)

http://images49.fotosik.pl/1404/5a705bbb68fd12fcmed.jpg

http://images42.fotosik.pl/236/eb6531c442709e88med.jpg

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O jakie super korytka widzę!!!!!!:wiggle:

I jeszcze nie wiesz A czy B.:confused:

Ola ja dziś robiłam porządki w lodówce i tak myślałam o tobie:rolleyes: i twojej kuchni. ta lodówka musi być po lewej!!!! jak będziesz miała właczony piekarnik i szybko będziesz chciała np. coś wyciągnąć z lodówki ,żeby wsadzić do piekarnika- niewygodne.:rolleyes:

Ola piękny ten gresik :jawdrop:

Do kiedy masz zdecydować z tym ustawieniem zabudowy w kuchni?

Ja znowu o tej godzinie już mało kumata do tych lodówkowych rozkminek i nie umiem zdecydowac - jak ja bym to chciała mieć ;)

Obiecuję z samego rana dać mój głosik http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif

Ale wiem jedno że odległość lodówki od blatu nie ma tu żadnego znaczenia - wybieraj tylko jak Ci to najbardziej wizualnie leży i się podoba :yes:

Dziekuję-w imieniu gresu:) Madzia,ale pamiętasz ze on ma chmurki i maziajki:P:hug:

Alu, przepraszam-ale nie pamiętam nazwy...zerknę na pudełko albo zapytam kakuska, bo kiedyś Jej podawałam:)

Alu, Madziu, Moniu, robiłam dzis test -z moimi nieocenionymi panami od wykończeniówki i nie ma mowy o tym, ze lodówka bedzie utrudniała dostęp do spiżarki:no:wiec sie skłaniam za tym...A ... niepraktycznym ale ładnym:rolleyes:

Oluś, już pedze z odsiecza-oby nie było za późno. Niedawno wróciłam z pracy:(

Kinguś, w 100% masz rację w kwestii tej wygody gdy w sąsiedztwie lodówki jest blat, ale też Aga ma racje z tym, zeby wybrac w tym wypadku, to co mi sie podoba:)...chyba....:rolleyes: mam dac znac Panu Łukaszowi za kilka dni, jaka jest ostateczna decyzja i wtedy dopiero wycena koncowa.

Jutro wraca don Mężullo i wtedy zobaczymy, czy zechce mu sie w ogóle brać udział w moim castingu i zagłosowac. Dam Wam znac:wiggle:

hazelku, przynoszę Ci inspirację regałową.

Jak dla mnie jest przepiękna!

Wiem, że masz już swój typ, ale popatrz!

http://blog.lignerosetny.com/files/2011/06/booklook1-lrusa.png

To Ligne Roset BOOK&LOOK.

http://www.ligne-roset.pl/products.php?p=629&t=0&link_productID=0&g=15&dID=0

Zarąbista, ale nie chcemy, zeby Mąż mnie zabił, :no::D wiec...zostaję przy starej koncepcji:D

Fajne jest to, ze te półki są takie ...nieoczywiste....super.:wiggle:

Narendilku, jak napisałas, to przypomniałam sobie, o czym muszę Ci powiedziec: jadąc samochodem, zalałam dzis kawą aparat (na szczescie karta ocalała) i się przymierzam do kupna nowego. Ten zalany, robił fatalne zdjęcia (kieszonkowy Nikon) i smieję sie do M.-ze poniewaz mamy inne wydatki, se na raty wezmę, a co!:lol: A piszę to po to, zeby Ci powiedziec, ze obiecane foty, to Ci już chyba moim nowym zrobię;)

A z innej beczki... co myslicie o lacobelu naklejanym na płyte? Taką garderobę sobie wymysliłam na koncu holu i naprawde nikt...nic...?:rolleyes:

W sensie, ze front to bedzie ten biały lacobel naklejony na ...front...:rolleyes::lol:

Edytowane przez hazeleyes1982

hazelku, ale dlaczego mąż miałby Cię zabić?

Przecież ta nowa wersja (jeśli Ci się oczywiście podoba), wyglądałaby prawie identycznie jak stara :rotfl:

Kolor biały - jest.

Półki - są.

Szafki - są.

Przeciętny facet nie zauważy różnicy.

Mój by nie zauważył :rotfl:

Czekam na fotki z nowego sprzętu!

Mój aparat tez odmówił posłuszeństwa :mad:

A ja półki kupuję :p

Hazelku DZIEKUJE :hug:- warto było czekac bo TWOJ GRES WYGLADA PRZESLICZNIE !!!! Widze ze bede miała duzy dylemat w wyborze i moze sie skonczyc na rzucaniu moneta ;)

Jak jeszcze napisalas ze on raz jest szary raz kremowy to juz totalnie odplynelam :rolleyes: Ciekawa jestem jak wypadnie w porownaniu do mojego rownie kochanego Emila ;) A ktos tam pytal wiec podpowiadam: Oli gres to TAU MYTHOS MARFIL :)

:wave: dla testu lodówkowego;) i dla bieżącego wyboru wersji A:wiggle:

Dziekuję-w imieniu gresu:) Madzia,ale pamiętasz ze on ma chmurki i maziajki:P:hug:

[

:p:P:P

A to ten sam co u MarJelki?:o A ten twój nie jest matowy? Na taki wygląda:rolleyes:

No cóż dziewczyny... wychodzi na to, że z tą moją chałupą coś nie tak;) - bo u Was prezentuje się świetnie a u mnie wygladał licho:roll:

O lacobelu nie bede sie wypowiadac bo sie nie znam natomiast przemysl propozycje regalowa narendil bo jest swietna :)

to prawda:yes: rewelacyjna:yes:

choć podejrzewam, że lepiej wygląda w takim właśnie widoku - pod kątem... na wprost czuję, że już mniej ciekawie... więc warto się zastanowić o której ścianie mówimy - czy nie o tej na wprost drzwi...

Hazelku DZIEKUJE :hug:- warto było czekac bo TWOJ GRES WYGLADA PRZESLICZNIE !!!! Widze ze bede miała duzy dylemat w wyborze i moze sie skonczyc na rzucaniu moneta ;)

Jak jeszcze napisalas ze on raz jest szary raz kremowy to juz totalnie odplynelam :rolleyes: Ciekawa jestem jak wypadnie w porownaniu do mojego rownie kochanego Emila ;) A ktos tam pytal wiec podpowiadam: Oli gres to TAU MYTHOS MARFIL :)

Dzięki kakusku:hug: mnie sie one bardzo podobają-odzwierciedlaja moje poszukiwania: nie mogłam sie zdecydowac-beże czy szarości, wiec teraz mam i jedno i drugie:lol2:

hazelku, ale dlaczego mąż miałby Cię zabić?

Przecież ta nowa wersja (jeśli Ci się oczywiście podoba), wyglądałaby prawie identycznie jak stara :rotfl:

Kolor biały - jest.

Półki - są.

Szafki - są.

Przeciętny facet nie zauważy różnicy.

Mój by nie zauważył :rotfl:Czekam na fotki z nowego sprzętu!

Mój aparat tez odmówił posłuszeństwa :mad:

A ja półki kupuję :p

Narendilku, M. sie nie kapnie-to wiecej niż pewne. :D Ale ja sie kapne, bo...mam już kable wypuszczone pod lampki sufitowe do obecnej wersji i szczerze, to nie chce mi sie zmieniac koncepcji. Nawe na ta lepsza. Taki leń patentowany ze mnie....:sick:

A ten twój nie jest matowy? Na taki wygląda:rolleyes:

u Was prezentuje się świetnie a u mnie wygladał licho:roll:

Madziulek, to jest lappato.

to prawda:yes: rewelacyjna:yes:

choć podejrzewam, że lepiej wygląda w takim właśnie widoku - pod kątem... na wprost czuję, że już mniej ciekawie... więc warto się zastanowić o której ścianie mówimy - czy nie o tej na wprost drzwi...

no własnie u mnie byłoby pod kątem a nie na wprost, wiec ciiiiiiiii:lol:

ola czy dostałaś linka z lampkami od Spirei???wysłałam ci na mail prywatny.:yes:

Tak, Monia, dziekuję.:hug:Przepraszam, zapomniałam Ci napisac. Lampa super, ale ceny nie znalazłam....:confused: