narendil 24.03.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Hmmmmmmm, jeny ale z Ciebie kusicielka, noooo. w sumie, jak podam wymiary gabinetu, to do zmiany decyzji jeszcze daleka droga, wiec..... Dawaj, dawaj! U mnie się pomału pomieszczenia kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a dlaczego mi nikt nigdy nie chce zrobić żadnej wizualki:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.03.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 zaraz przyjdę, tylko gyros pójdę odstawię bo spalę mężu tureckie danie jenyyyyy, Venusek, Ty tak nie szalej z tym kucharzeniem, bo Meza rozpuścisz:lol2: dzieki...czekam na Twoja opinię-wyrocznio:yes: Dawaj, dawaj! U mnie się pomału pomieszczenia kończą nie mam....zapomniałam wczoraj zmierzyc....a jak podam w pon, to bedzie to...aktualne? a dlaczego mi nikt nigdy nie chce zrobić żadnej wizualki:cry: Madzia, jak to nikt...a projektantka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 nie mam....zapomniałam wczoraj zmierzyc....a jak podam w pon, to bedzie to...aktualne? Będzie a dlaczego mi nikt nigdy nie chce zrobić żadnej wizualki:cry: Madzia, Tobie to ja bym się bała Masz tak poukładane wszystko w głowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dobra, dziś zaplanowałam naleśniki gyros (z mięsem mielonym), idziemy wieczorem do znajomych i nie chciałam iść z pustą ręką...to wymyśliłam sałatkę gyros (z piersią z kurczaka). Efekt taki że już sama nie wiedziałam czy jedno i drugie na patelni dobrze doprawione Dobra plociuchy cofnęłam się i absolutnie namawiam aby od lewej patrząc zrobić: - lodówka - cargo - i sprzęty w zabudowie bo: lodówkę będziesz otwierać na ścianę i będzie git cargo nie możesz dać przy samej ścianie bo cargo żeby było praktyczne a zwłaszcza jeżeli jest wysokie powinno mieć luz z dwóch stron sprzęty najbliżej blatu i prawej dodają lekkości do lodówki na pewno nie będzie kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Ja dzisiaj i na wyjscie pierogi ruskie robię, uwielbiamy je wszyscy Venusku lodówka nie może byc przy scianie, bo zeby wyjac szuflady, trzeba otworzyc drzwi lodówki 30 cm ponad jej szerokość - Panimajesz? A już przedyskutowałysmy ze cargo trudno bedzie dostepne z jednej strony Niedługo chyba do Oli pojedziemy i jej tam wszystko poustawiamy, a jak wiem ona ma własną koncepcje i tylko nas podpuszcza Olu, ja juz nic wiecej nie mówię (mąż do fryzjera poszedł), tymialas zamknąc oczy i iśc za za tym co serce Ci podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a to nie da się zrobić takiej blendy zaślepki żeby było aligancko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) a to nie da się zrobić takiej blendy zaślepki żeby było aligancko? No to nastepne 30 cm, ktorych Ola nie ma bo tam z drugiej strony jest okno i tam juz zaczyna sie niska zbudowa. Taka zaślepke robi Peanacolada bo to od niej sie zaczęło Justynko ja już prawie lepiej znam Oli kuchnie niz swoją Ola ja prawdopodobnie we wtorek przez K bede jechala po południu (może w srode rano ?) i jak do tej pory nie bedziesz miala ustawienia kuchni ustalonej i gabinetu zmierzonego, to przyjade i własnorecznie to zrobię Edytowane 24 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a prawdopodobnie we wtorek przez K bede jechala po południu (może w srode rano ?) Alu to może na kawkę gdzieś po drodze staniesz i my się z Olą zjawimy??? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Jeżeli zostanę w Krakowie na noc i bede wracała w środe to bardzo chętnie, ale jeszcze nie wiem jak bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Olu wrzuciłam foty puszki Pary wiec kopsnij do mnie kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 nawiązując do kuchni!!! Cargo spokojnie wysunie się przy ścianie. a że będzie dostęp tylko z jednej strony , to dla mnie nie ma znaczenia!!! ola na jakiej wysokości planujesz urzadzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jestem Moi chłopcy pojechali na jakąs tajną misję-na szczęście to misja dla prawdziwych twardzieli, wiec mamusia ma chwilę dla siebie:D Venusku, Alu-dobrze, ze tak późno wczoraj doczytałam o tych Waszych pysznościach, bo jeszcze by mnie podkusiło... Venusek, Twój głos był bardzo ważny i chyba przeważył moje wątpliwości - tylko, tak jak pisze Ala i Monia-dam najpierw cargo a potem lodówkę. Jeny, jak sie Madzia ucieszy:D Moj M.JAK ZWYKLE sie z Wami zgadza:lol2: Alu, tak mi serducho podpowiada:hug: Miałam szatański plan, zeby to cargo zrobic w dębowym fornirze, tak jak półwysep i wtedy nie zaburzyłabym identycznych szerokosci lodówki, piekarnika i kawiarki...ale chyba nieeeeeee;) Alu,baaaaaardzo chcę sie z Tobą zobaczyć i jesli to tylko nie bedzie sroda (do południa Babcia nr 1 jest w pracy a Babcia nr 2 u fryzjer, a popołudniu ja -w pracy) lub czwartek rano (idziemy z Synkiem na dni otwarte do przedszkola:wiggle:)-to jestem zaaaaaaaaaaaa i dostępna od ręki:) karolek, dziekuję.Kochana Kobietka z Ciebie. Muszę zacząć z Tobą imprezować w koncu:lol2: Monia, sprzet bedzie na wysokosci górnek krawędzi blatów, czyli ok 85 cm. Temat kuchni uważam za zamknięty. Gabinetu też-bo M. mnie opierdaczył, ze zeświruję, jak tak będę zmieniac co chwilę-mam za to problem z komodą w jadalni. Ona będzie w sąsiedztwie ze stołem (jak z Manu) i eams'ami.Ma byc z czarnego mdf-u na wysoki połysk i wszystko ok...ale ta wnęka na komodę jest tak długa (ponad 2 m!), ze ta moja koncepcja wygląda strasznie cięzko...wyslę rysunek Narendilkowi.Moze sie zgodzi mi tu go wkleic. Ostatnia kwestia, to garberoba i możemy z p. Łukaszem działać...pomożecie tez w garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 wrzucam inspirację: http://images49.fotosik.pl/1409/0ec53e94533f93a3med.jpg będzie tylko w czarnym lakierze. Szerokość, dokładnie taka-jak wnęka. Co myślicie?Te nóżki mi tylko nie leżą....może lepiej wyglądałaby zawieszona?Tak, jak ta biała? http://images39.fotosik.pl/1400/2472cf95225553e7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 zawieszona lepsza Tylko jak będziesz trzymac tam zastawy to cholernie cięzkie będzie więc nie wiem czy może wisieć A ja nie wiem jak Twój stół miałby być z przecięciem wzdłuż Wytłumacz proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.03.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 zawieszona lepsza, ale mi w tej pierwszej te nózki nie przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A ja nie wiem jak Twój stół miałby być z przecięciem wzdłuż Wytłumacz proszę .... Karolinko mysle ze Oli nie chodziło o przeciecie wzdłuz tylko w poprzek na srodku stołu.Na pewno wiesz jak wyglada typowo rozkładany stół .No chyba ze Hazelka wymyslila całkiem cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Karolinko mysle ze Oli nie chodziło o przeciecie wzdłuz tylko w poprzek na srodku stołu.Na pewno wiesz jak wyglada typowo rozkładany stół .No chyba ze Hazelka wymyslila całkiem cos innego kakusku, oczywiscie masz racje:lol: przeciecie na srodku w poprzek:yes: kakusku, dostałam pw ale musze Ci baaaardzo długą odpowiedz wysłac i sie musze zebrac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Karolinko mysle ze Oli nie chodziło o przeciecie wzdłuz tylko w poprzek na srodku stołu.Na pewno wiesz jak wyglada typowo rozkładany stół .No chyba ze Hazelka wymyslila całkiem cos innego Kinga mi mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Kinga mi mów kakuskowi, się udzieliło ode mnie:lol2: kto z kim przystaje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts