kakusek 25.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja tego na glos nie mowilam ale juz kilka razy tez sie zdradzilam ze jestem zakrecona jak Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hazelku zycie bedziesz opisywac:pA tak powaznie to czekam na priv:hug: W jadalni ja jakos nie widze podwieszanej szafki.Moze po prostu zrob ja nizsza z innymi nozkami? Pochwalilam sie niedawno ze u KINGI ze moje chlopki jeszcze na polu i graja w pilke.Wlasnie wrocili i grzeje wode na kapanie.Uflogani cali a ubrania mocze bo cale wyzielenione i wyblocone ale jak mowia ..."mamo ale wiesz jak fajnie szczela sie gole ze slizgu ..." Dobrze ze chociaz posiedzieli te kilka godzin bo to maniacy komputerowi i musze im ograniczac czas przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pinacolada zeby sie troszke jeszcze wytlumaczyc z przekreceniem Twojego imienia cos Ci napisze:yes: Jak urodzil sie moj drugi synek to zdecydowalam dac mu na imie Kacper bo stwierdzilam ze wszystkie imiona dzieci beda na literke K. No i tak opowiadalam dlugi czas ze Kacper bo na K i pierwszy tez na K bo Kuba az kiedsy maz nie wytrzymal i mi mowi :faktycznie nasz starszak jest na K bo ma na imie JAKUB Co ja biedna poradze ze on dla mnie jest na K bo w zyciu nie powiedzialam do niego Jakubie tylko zawsze Kubus Ot taka jestem pokrecona wiec mi wybacz ps Twoje tez na K:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Kakusku - to całkiem jak moja Lenka, ona mówi tak : P jak Paweł, M jak mama, B jak babcia, Q jak Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Widzisz czyli mimo dowodu osobistego nadal jestem mloda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Widzisz czyli mimo dowodu osobistego nadal jestem mloda GÓWNIARZ po prostu SIUŚMAJTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ej ej z kibelka juz umiem korzystać Kinia zagladalas do skrzynki? Widzisz mialam kiedys zapytac-jak cenowo wychodzi oblozenie geberitu drewnem? Cena jest porownywalna do polozenia plytek czy wiecej?(chodzi o całość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Venusek, Twój głos był bardzo ważny i chyba przeważył moje wątpliwości - tylko, tak jak pisze Ala i Monia-dam najpierw cargo a potem lodówkę. Jeny, jak sie Madzia ucieszy:D Moj M.JAK ZWYKLE sie z Wami zgadza:lol2: http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif Matko, autentycznie - cieszę się jak dzieckohttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ej ej z kibelka juz umiem korzystać Kinia zagladalas do skrzynki? Widzisz mialam kiedys zapytac-jak cenowo wychodzi oblozenie geberitu drewnem? Cena jest porownywalna do polozenia plytek czy wiecej?(chodzi o całość) zaglądałam ale obawiam się, że nie będe umiała pomóc Napisze potem na priv... Co do kibelka to za całość (czyli obłożenie geberitu) i blat pod umywalkę zapłaciłam 3200 więc chyba drożej niż płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Gabinetu też-bo M. mnie opierdaczył, ze zeświruję, jak tak będę zmieniac co chwilę :P Ale Twoje biurko jest naprawdę za wąskie Chociaż to przemyśl. Ona będzie w sąsiedztwie ze stołem (jak z Manu) i eams'ami.Ma byc z czarnego mdf-u na wysoki połysk i wszystko ok...ale ta wnęka na komodę jest tak długa (ponad 2 m!), ze ta moja koncepcja wygląda strasznie cięzko...wyslę rysunek Narendilkowi.Moze sie zgodzi mi tu go wkleic. Zgodzi się, zgodzi Postaram się zaraz znaleźć komodę, która mi się swego czasu bardzo podobała. Ostatnia kwestia, to garberoba i możemy z p. Łukaszem działać...pomożecie tez w garderobie? Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Profab Meble, seria ARA: http://profap.com/images/com_sobi2/clients/119_img.jpg Bo Concept, bufet Occa: LINK Bo Concept, bufet Volani: LINK Swoich ukochanych nóżek Ci nie proponuję, bo chyba nie Twój styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Narendilku, alez ja robię te półki na 30 głębokie po Twojej interwencji:yes: A biurko na 50-to po interwencji wszystkich Dziewczynek:yes: Linki, juz sprawdzam. Dzieki Narendilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Super te, jak to oni nazywają:"bufeciki":) W sumie, to mogłby byc taki dół-zamiast nóżek:http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&imageid=1139 ale na tej drugiej fotce z Twoich propozycji te nóżki super wyglądaja...no i mam dylemat....co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Narendilku, alez ja robię te półki na 30 głębokie po Twojej interwencji:yes: A biurko na 50-to po interwencji wszystkich Dziewczynek:yes: A, to już lepiej A co z moją propozycją pogrubienia boków i półek? Super te, jak to oni nazywają:"bufeciki":) W sumie, to mogłby byc taki dół-zamiast nóżek: http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&imageid=1139 ale na tej drugiej fotce z Twoich propozycji te nóżki super wyglądaja...no i mam dylemat....co lepsze? Wiesz, mi się bardziej nóżki w Occa podobają. Jeśli nie będzie Ci przeszkadzać to wzmocnienie na środku, to bym się na te zdecydowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Wiesz, mi się bardziej nóżki w Occa podobają. Właśnie miałam to napisać Te nóżki położone bardziej w środku wyglądają jakby trzymały na sobie za dużą komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ola ja już u Ciebie nie nadążam ja też dlatego siedzę cichutko jak myszka i se tylko czytam .....i marzę kiedy ja będe wybierać komody do jadalni/salnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 hazelku - czy Ty dostałaś od mnie maila z rysunkiem technicznym stołu ?? Wysłałam Ci na normalnego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 A, to już lepiej A co z moją propozycją pogrubienia boków i półek? Jutro bede rozmawiała z p. Łukaszem i mu o tym powiem:yes: Admete, Narendilku, jako, ze mam M. u boku-od razu urządziłam mini casting i wybór padł na Volani...nóżkom moj M. mówi: a ja...ze podoba mi sie i jedno i drugie-jestem very z Nim zgodna:yes: Swoją droga, Narendilku...dzięki Tobie juz mam komodę-znaczy sie bufet:wiggle: Inspirację wysyłam p.Łukaszowi. Dziękuję Ola ja już u Ciebie nie nadążam Oj, Oluś, no coś Ty.... ja też dlatego siedzę cichutko jak myszka i se tylko czytam .....i marzę kiedy ja będe wybierać komody do jadalni/salnu Kinguś, juz niedłuuuuuuuugo-zobaczysz:yes: hazelku - czy Ty dostałaś od mnie maila z rysunkiem technicznym stołu ?? Wysłałam Ci na normalnego maila zaraz odczytam. Dzieki,Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pogubiłam sie Volani przeciez ma nozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.03.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pogubiłam sie Volani przeciez ma nozki są dwie wersje:wiggle: http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&previmageid=4155&imageid=1138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts