Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hazelku zycie bedziesz opisywac:pA tak powaznie to czekam na priv:hug:

W jadalni ja jakos nie widze podwieszanej szafki.Moze po prostu zrob ja nizsza z innymi nozkami?

Pochwalilam sie niedawno ze u KINGI :lol2: ze moje chlopki jeszcze na polu i graja w pilke.Wlasnie wrocili i grzeje wode na kapanie.Uflogani cali a ubrania mocze bo cale wyzielenione i wyblocone ale jak mowia ..."mamo ale wiesz jak fajnie szczela sie gole ze slizgu :D..." Dobrze ze chociaz posiedzieli te kilka godzin bo to maniacy komputerowi i musze im ograniczac czas przy kompie :yes:

Pinacolada zeby sie troszke jeszcze wytlumaczyc z przekreceniem Twojego imienia cos Ci napisze:yes: Jak urodzil sie moj drugi synek to zdecydowalam dac mu na imie Kacper bo stwierdzilam ze wszystkie imiona dzieci beda na literke K.:D

No i tak opowiadalam dlugi czas ze Kacper bo na K i pierwszy tez na K bo Kuba az kiedsy maz nie wytrzymal i mi mowi :faktycznie nasz starszak jest na K bo ma na imie JAKUB :rotfl:Co ja biedna poradze ze on dla mnie jest na K bo w zyciu nie powiedzialam do niego Jakubie tylko zawsze Kubus :lol2: Ot taka jestem pokrecona wiec mi wybacz :hug:

ps Twoje tez na K:P

Venusek, Twój głos był bardzo ważny i chyba przeważył moje wątpliwości - tylko, tak jak pisze Ala i Monia-dam najpierw cargo a potem lodówkę. :yes: Jeny, jak sie Madzia ucieszy:D Moj M.JAK ZWYKLE sie z Wami zgadza:lol2:

http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif

Matko, autentycznie - cieszę się jak dzieckohttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif

Ej ej z kibelka juz umiem korzystać :lol2: Kinia zagladalas do skrzynki?:D

Widzisz mialam kiedys zapytac-jak cenowo wychodzi oblozenie geberitu drewnem? Cena jest porownywalna do polozenia plytek czy wiecej?(chodzi o całość)

zaglądałam ale obawiam się, że nie będe umiała pomóc :( Napisze potem na priv...

Co do kibelka to za całość (czyli obłożenie geberitu) i blat pod umywalkę zapłaciłam 3200 więc chyba drożej niż płytkami :sick:

Gabinetu też-bo M. mnie opierdaczył:D, ze zeświruję, jak tak będę zmieniac co chwilę

:p :P :p

Ale Twoje biurko jest naprawdę za wąskie :mad: Chociaż to przemyśl.

Ona będzie w sąsiedztwie ze stołem (jak z Manu) i eams'ami.Ma byc z czarnego mdf-u na wysoki połysk i wszystko ok...ale ta wnęka na komodę jest tak długa (ponad 2 m!), ze ta moja koncepcja wygląda strasznie cięzko...wyslę rysunek Narendilkowi.Moze sie zgodzi mi tu go wkleic. :oops:

Zgodzi się, zgodzi :)

komoda.jpg

Postaram się zaraz znaleźć komodę, która mi się swego czasu bardzo podobała.

Ostatnia kwestia, to garberoba i możemy z p. Łukaszem działać...pomożecie tez w garderobie?:rolleyes:

Hmmm :rolleyes:

Profab Meble, seria ARA:

http://profap.com/images/com_sobi2/clients/119_img.jpg

Bo Concept, bufet Occa:

LINK

Bo Concept, bufet Volani:

LINK

Swoich ukochanych nóżek Ci nie proponuję, bo chyba nie Twój styl ;)

Super te, jak to oni nazywają:"bufeciki":)

W sumie, to mogłby byc taki dół-zamiast nóżek:

http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&imageid=1139

ale na tej drugiej fotce z Twoich propozycji te nóżki super wyglądaja...no i mam dylemat....co lepsze?

Narendilku, alez ja robię te półki na 30 głębokie po Twojej interwencji:yes::D

A biurko na 50-to po interwencji wszystkich Dziewczynek:yes::D

A, to już lepiej :)

A co z moją propozycją pogrubienia boków i półek?

Super te, jak to oni nazywają:"bufeciki":)

W sumie, to mogłby byc taki dół-zamiast nóżek:

http://www.boconcept.com.pl/bufety.aspx?ID=84188&imageid=1139

ale na tej drugiej fotce z Twoich propozycji te nóżki super wyglądaja...no i mam dylemat....co lepsze?

Wiesz, mi się bardziej nóżki w Occa podobają.

Jeśli nie będzie Ci przeszkadzać to wzmocnienie na środku, to bym się na te zdecydowała.

A, to już lepiej :)

A co z moją propozycją pogrubienia boków i półek?

Jutro bede rozmawiała z p. Łukaszem i mu o tym powiem:yes::hug:

Admete, Narendilku, jako, ze mam M. u boku-od razu urządziłam mini casting :D i wybór padł na Volani...nóżkom moj M. mówi::no: a ja...ze podoba mi sie i jedno i drugie-jestem very z Nim zgodna:yes: Swoją droga, Narendilku...dzięki Tobie juz mam komodę-znaczy sie bufet:wiggle::hug: Inspirację wysyłam p.Łukaszowi. Dziękuję:hug:

Ola ja już u Ciebie nie nadążam :(

Oj, Oluś, no coś Ty....:hug:

ja też dlatego siedzę cichutko jak myszka i se tylko czytam .....i marzę kiedy ja będe wybierać komody do jadalni/salnu :(

Kinguś, juz niedłuuuuuuuugo-zobaczysz:yes::hug:

hazelku - czy Ty dostałaś od mnie maila z rysunkiem technicznym stołu ?? :rotfl: Wysłałam Ci na normalnego maila

zaraz odczytam. Dzieki,Kochana:hug: