Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olu wybacz małą prywatę ale u Ciebie ruch zatem liczę na niejedna odpowiedź:

Jak maluje się szpalety okien? w kolorze ściany czy na biało?? jest jakaś zasada?? Jak Wy macie??

Jeeeeny, ale nuuuudy...-komodę mam....:D wiem wszystko oprócz garderoby...to co?garderobę wrzucamy?:oops::lol: Edytowane przez hazeleyes1982

A to co innego.Z lenistwa otworzylam pierwszy podany link i nie przegladalam reszty :lol2:

Kinga ja nie mam ale wydaje mi sie ze w kolorze sciany

Hazelku wrzucaj znow poogladamy jak u Ciebie bedzie pieknie:p

Kingus, no problem. Chodzi Ci o okna dachowe, tak? :oops:

kakusku, musi to zrobić Narendilek, bo jest madrzejsza i bardziej rozgarnięta informatycznie:lol:

ale to juz jutro...moze ktoś jeszcze Kindze pomoże?

Kingus, no problem. Chodzi Ci o okna dachowe, tak? :oops:

Nie :no: w normalnych oknach.

Ola , jak Ty planujesz - oczywiście pytam o te pomieszczenia co nie będą na biało pomalowane :rotfl: MAsz w ogóle takie??

Edytowane przez 1976pinacolada

Aaaaa:rotfl:

takich pomieszczen mam az...2 (w tym 1, to pokój Małego:lol2:) Nie skojarzyłam, bo dla mnie to było oczywiste, ze pod kolor scian i ... nie wiedziałam, ze mozna inaczej:rolleyes::D

kakusku, musi to zrobić Narendilek, bo jest madrzejsza i bardziej rozgarnięta informatycznie:lol:

Ale co? Coś przegapiłam?

Ja już średnio kontaktuję.

Dobranoc!

łoooo ;)

i to jest dobra informacja :)

Mi się bufet bardzo na nóżkach podoba, ale przy dwóch metrach to tych nóżek sporo by było...chyba że! Zawiesić by ten bufet dla stabilizacji, a dla odbioru wizualnego dać nóżki :D

Kinga sprawa roztrzygnięta:)

Czy u Was tez czas jest do tylu cofniety, czy tez to moj komp szaleje?

A ja sie nie zgadzam (skasowałam swój post) bo tak naprawde nie wiem o co Kindze chodziło? Czy zewnetrzny czy wewnetrzny, czy jej chodziło po prostu o glif?

a ja nie wiem co to glif ...:sick:

Chodzi mi o to - zaznaczone czerwonym X

http://img690.imageshack.us/img690/6649/dsc0152q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

No glif na moj gust to to co zaznaczyłaś na czerwono, ale nie do konca jestem przekonana, ale na pewno maluje sie w kolorze ściany :) :) :)

Ja w Lublinie w tej chwili jestem i tak z doskoku, ale nie moge sie powstzrymać od spotkania koleżanek na FM, to sie chyba uzależnienie nazywa :)

a ja nie wiem co to glif ...:sick:

Chodzi mi o to - zaznaczone czerwonym X

http://img690.imageshack.us/img690/6649/dsc0152q.jpg

Uploaded with ImageShack.us

w kolorze ściany

No glif na moj gust to to co zaznaczyłaś na czerwono, ale nie do konca jestem przekonana, ale na pewno maluje sie w kolorze ściany :) :) :)

Ja w Lublinie w tej chwili jestem i tak z doskoku, ale nie moge sie powstzrymać od spotkania koleżanek na FM, to sie chyba uzależnienie nazywa :)

to się nazywa nałóg:)

aaaa!!!!!!jest!!!!!

jest podłoga w dwóch pokojach-a w srodę panowie skończą już parkietowanie całego domu:wave:

A Wy mnie udusicie, bo jeden aparat zalany kawą a drugi (lepszy-zepsuty od roku :bash:).....chyba muszę sobie jakis fundnąć:D

Miałam szczescie ze zdazyłas mi cyknąc foty gresu :)

Hazelku a co Ty za parkiet kładziesz? (kolor?)

Nie wiem czy nie powinnas dostac przez kolano za takie nieprzygotowanie do wykonczeniwoki-przeciez dobry sprzet na foty to podstawa a Ty od roku sie tym nie zajelas?:lol2: