hazeleyes1982 28.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hello:) miałam znowu papierkową robotę wczoraj, wiec byłam średnio aktywna:) Ogłąszam, co następuje: 1. Tak mnie zmobilizowałyscie (nieważne jakimi metodami:D), ze zadzwoniłam do serwisu Fujifilm do Krakowa i mam im wysłać kurierem aparat-nie obiecują, ze sie da naprawić, ale spróbują...więc....może się obejdzie bez zakupu nowego:wave: 2. Podłogi skończone.....a jesion Koniak jest PRZEPIĘKNY.... Buziaki!Odezwe sie później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hello:) miałam znowu papierkową robotę wczoraj, wiec byłam średnio aktywna:) Ogłąszam, co następuje: 1. Tak mnie zmobilizowałyscie (nieważne jakimi metodami:D), ze zadzwoniłam do serwisu Fujifilm do Krakowa i mam im wysłać kurierem aparat-nie obiecują, ze sie da naprawić, ale spróbują...więc....może się obejdzie bez zakupu nowego:wave: 2. Podłogi skończone.....a jesion Koniak jest PRZEPIĘKNY.... Buziaki!Odezwe sie później!ale zrób zdjęcie telefonem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 szybko dawaj ten koniak do mnie mms-em !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bądź świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Olu ja tez jestem ciekawa tego koniakowego jesionu? Uwielbiam uslojenie jesionu to jest cos co Ala lubi najbardziej A propos aparatu, to moj mąż, hobbista fotografik lustrzanka robił super zdjecia, ale manualnie, jak to on mowi widac w nich głębie Mamy jeszcze stary analogowy + trzy obiektywy cha cha ja i tak nie wszystkie zdjecia wywołuje, a wlasciwie bardzo malo odkąd M ukonczył 10 lat Ja góralka jestem uwielbiam chodzić po górach i chyba wielbłąda musialbym mieć, żeby ten aparat nosić, a jak z Juniorem chodze to on ijego koledzy sa zawsze daleko przede mną, wiec zadawalam sie kompaktowym. Świat idzie dzisiaj tak szybko do przodu, ze tak naprawde, trzeba by co roku nowy aparat kupowąć, bo z kazdym rokiem te aparaty sa co raz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.03.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Informacja dla Osób, które znaja historię Frania z mojej stopki. Mama Frania chce zrobić remont łazienki, zeby przystosować ja do potrzeb Chłopca. Znalazła sie osoba, która niedpłatnie zrobi wizualizacje i pomyslalam sobie, ze moze i my dołożymy swoją cegiełkę do Franiowej łazienki? Np kupimy ceramikę...lub zbierzemy pieniązki na jej zakup....Jesli jestescie chętni -ustalimy wspólnie, jak to ugryźć....i pomożemy.Co Wy na to?W koncu to forum budowlane ...kto, jak kto ale my sie na tym znamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Olu jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze bardziej zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tylko jak to ugryżć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Olu, szczytny cel Parę złotych się znajdzie Jak ugryźć? Ja bym się skontaktowała z Redakcją. Nie pamiętam jak wyglądały aukcje świąteczne? Gdzie się wpłacało pieniądze za wylicytowane przedmioty? No i przede wszystkim, czy mama Frania chce takiej pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dorzucę od siebie grosik Takie akcje sa mi bardzo bliskie. Od 3 lat Julka organizuje w szkole akcje pomocy dla dzieci. Dwa lata temu zbieralismy przybory plastyczne dla dziei z oddziału hematologi szpitala w Prokocimiu, rok temu pomagalismy dzieciom z domu małego dziecka w Krakowie a teraz (własnie jesteśmy w trakcie) zbiramy bajki na kasetach VHS i płytach DVD znów dla Prokocimia Akcje cieszą sie wilkim powodzeniem, tym chętniej je organizujemy. Obecnie ciężko wejśc do Julki pokoju - tyle tego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Tylko jak mamy te pieniądze pozbierac ? czy przelewac bezposrednio na konto mamy Franka ? czy mamy do kogoś zaufanie 100%, pytanie czy ktoś z nas odwazy sie udostepnic konto na które bysmy mogli przelac jakies kwoty i później to wszystko przelać Frankowi na łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Alu, właśnie dlatego zaproponowałam kontakt z Redakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 U nas lustrzanka tez lezy i zbiera kurz bo mnie wnerwia noszenietego grzmota futerału itd . Małgosiu - ja noszę go bez futerału - bo to dodatkowa kobyła - przez to zgubiłam gdzieś zatyczkę do obiektywu - ale dalej twardo go noszę i przyzwyczaiłam się jak do torebki 2. Podłogi skończone.....a jesion Koniak jest PRZEPIĘKNY.... :wave: Olu co do zbierania pieniążków też się dołączam Miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.03.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Super w takim razie!:wiggle:Dzieki za wsparcie:hug: Misja na dzis, w takim razie: napisac do Mamy Frania i do redakcji. Ale piszcie,proszę- jesli macie jakies pomysły jak zebrac te pieniązki,ok? Może po prostu wpłacanie na jakies konto redakcji? Najgorsze, ze Franio ma konto tylko w fundacji. Pytałam kiedyś Mamę Frania o prywatne i odpisała, ze zeby wszystko było jasne i klarowne-Franio nie ma prywatnego... Co do fotek podłogi-zobaczę sie z Agą w pt(jupi!) i jesli nie zapomni swojej lustrzanki, to będą focisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Olu, jak wpłacimy na fundacje to bedzie chyba tylko na leczenie albo rehabilitache z czego rodzice musza sie rozliczyc, więc jesli na łazienke to albo zawieziemy gotowke, albo musi nam podac swoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.03.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No własnie...dlatego na fundacje-nie ma to trochę sensu...poczekajmy, Alu na odpowiedz od Mamy Frania. Najwyżej...bedzie to cos materialnego-np: umywalka albo wanna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 I jeszcze jak to wygląda od strony prawnej?To byłaby darowizna, a te są opodatkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ola kiedys organizowana byla akcja pomocy dla jednej forumki ktorej dom zostal doszczetnie zalany podczas powodzi.Pamietam ze wtedy wplacalam pieniadze na prywante konto ktore udostepnila malgos ( z Kr) a ona przekazywala na forum info ile jest juz uzbierane kto wpłacil (bez sum ) itd Moze wystarczy ze faktycznie ktos prywatnie udostepni swoje konto a potem przekaze pieniadze mamie Frania .A tak jeszcze zapytam czy mama Frania udzielala sie kiedsy na FM? Cos mi kołacze ze moze znam te historie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.03.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja też chętnie pomogę przy łazience dla Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jezeli Franio nie ma prv konta to mozemy kupic w internecie jakies sprzety i wysłac od razu na konto Frania Ja moge sie podjąć zbierania pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jezeli Franio nie ma prv konta to mozemy kupic w internecie jakies sprzety i wysłac od razu na konto Frania Ja moge sie podjąć zbierania pieniedzy ja też cosik dorzucę Ola przepiękny salon:jawdrop: gabinet tez mi się podoba. Ale salon jak ci napisałam przepiekny, przestrzenny, jasny . Cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja też cosik dorzucę Ola przepiękny salon:jawdrop: gabinet tez mi się podoba. Ale salon jak ci napisałam przepiekny, przestrzenny, jasny . Cudny:) A gdzie ten salon?, masz jakieś potajemne zdjecia? Ja też chce zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts