Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie kochana to nie wylewka, to umywalka jest winowajca, 2 tygodnie temu wypozyczylam niska wylewke , zeby sprawdzic i ewentualnie zamienic ale niestety bez efektu....
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie kochana to nie wylewka, to umywalka jest winowajca, 2 tygodnie temu wypozyczylam niska wylewke , zeby sprawdzic i ewentualnie zamienic ale niestety bez efektu....

A to nie podlega reklamacji?

Dziwna sprawa

A to nie podlega reklamacji?

Dziwna sprawa

Moni nie podlega...bo to nie jest wada produktu...ot wszystkie plaskie umywalki chlapia...w ceglanej tez mam VB ale aveo - bez porownania i bateia, ktora mam w memento w aveo nie chlapie nic a nic...

Moni, w łazience rodzicielskiej, w ogólnej będzie Loop&Friends

Aneta, ostatnio (dosłownie kilka dni temu) używałam podobnej do mojej umywalki tylko duravitu, i nic się nie chlapało. A wydawało mi się, że jest jeszcze bardziej płaska od mojego memento. Może jednak problem leży gdzie indziej

Gość monika996

Monia no to dobrze ,że nie w tej gdzie będzie się mała myła. będziecie mniej chlapali. zmniejszysz ciśnienie wody;) ja mam taką płaską w łazience spa i chlapie. ale tam rzadko jej używamy.przykręciłam węzyki z wodą ,żeby woda leciała wolniej :rolleyes: Ręczniczek w ruchu po myciu;)

a tak w ogóle Monia czemu cię nie ma u siebie?

Moni, w łazience rodzicielskiej, w ogólnej będzie Loop&Friends

Aneta, ostatnio (dosłownie kilka dni temu) używałam podobnej do mojej umywalki tylko duravitu, i nic się nie chlapało. A wydawało mi się, że jest jeszcze bardziej płaska od mojego memento. Może jednak problem leży gdzie indziej

Moja przyjaciolka ma memento i baterie esprita - chlapie jak u mnie, a jak mialam serwisanta z Grohe to tylko sie usmiechnal i stwierdzil, ze jak nie chce zeby chlapalo to musze umywalke zmienic...

a tak w ogóle Monia czemu cię nie ma u siebie?

Jeszcze tam nie dotarłam :lol:

Otworzył mi się*wątek hazel bo na nim z lapkiem wczoraj zasnęłam ;)

I śledzę*go na przemian z przygotowywaniem sobie kawki i mania(mleczka) dla Lil

Hello, Dziewczynki.

Monia, lipa z ta umywalka ale dopoki nie zaczniesz uzytkowac, nie martw sie na zapas. Swoja droga, ta moja art ceram do kibelka tez chyba z tych chlapiących:rolleyes:

Monie, oddacie swoj glos na kibelek?Co radzicie do tej umywalki?kwadraciak czy cos spokojniejszego-jak radzi anetka?

predzej kupie nowa umywalke niz sie przyzwyczaje do chlapania:rotfl:

Zamień na płaski duavit - nie chlapie ;p

Ja jednak pozostanę z moją. Zabuliłam to się muszę pomęczyć :rolleyes:

oddacie swoj glos na kibelek?Co radzicie do tej umywalki?

Hezel, ja obstawiam u ciebie kwadraciak:lol: Nie wiem czy tak trzeba, czy nie trzeba, robi się, czy nie robi:rolleyes:, ale u siebie też tak dobierałam. W łazience białej dziecięcej same kwadraciaki (ps. moje bardzo wygodne), umywalka, bidet, kanciasta wanna, nawet kwadratowa deszczownica :popcorn:

W naszej łazience obłe kształty, wanna wolno stojąca, kibel, misko podobna umywalka, nawet deszczownica okrągła:popcorn:

W czarnej łazience jak wyżej;)

No tak:rolleyes: Ty robisz "manie" a ja "mećko" i takie se mamy klimaty z rana:D

A mój opędzlował o 7.00 kase :lol:i potuptał do pciećkola :)

MarJelus, dzienks;) a jaki masz ten kwadraciak, ze wygodny? wiem, ze tak sie dobiera, tylko ze niefart mam bo umywalke musialam taka kupic-nie ma miejsca na inna, a faze fascynacji kwadraciakami mialam kiedys...i teraz tak srednio mi sie widza, ale rozsadek podpowiada, ze by pasowal. Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi, bo jeszcze nie doszlam do siebie z rana:lol:
No tak:rolleyes: Ty robisz "manie" a ja "mećko" i takie se mamy klimaty z rana:D

Nie manie, tylko MANIO ;)

Ale najlepsze jest to, że na moje mleko do kawy Lil mówi:"mleko" a jak jej powiem "proszę Lili, Twoje mleko" ta odpowiada - nieeee, to jeś maaaanio :lol:

MarJel, na jakiej wysokości robiłaś umywalki (górna krawędź)?

Oczywiście jest to pytanie do wszystkich

I jaką masz kanciatą?

Zamień na płaski duavit - nie chlapie ;p

Ja jednak pozostanę z moją. Zabuliłam to się muszę pomęczyć :rolleyes:

ja poki co tez zmieniac nie bede - nie stac mnie na to!