aneta s 13.10.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie kochana to nie wylewka, to umywalka jest winowajca, 2 tygodnie temu wypozyczylam niska wylewke , zeby sprawdzic i ewentualnie zamienic ale niestety bez efektu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nie kochana to nie wylewka, to umywalka jest winowajca, 2 tygodnie temu wypozyczylam niska wylewke , zeby sprawdzic i ewentualnie zamienic ale niestety bez efektu.... A to nie podlega reklamacji? Dziwna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monia gdzie będziesz miała te nieszczęsną umywalkę ? tzn w jakiej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A to nie podlega reklamacji? Dziwna sprawa Moni nie podlega...bo to nie jest wada produktu...ot wszystkie plaskie umywalki chlapia...w ceglanej tez mam VB ale aveo - bez porownania i bateia, ktora mam w memento w aveo nie chlapie nic a nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Moni, w łazience rodzicielskiej, w ogólnej będzie Loop&Friends Aneta, ostatnio (dosłownie kilka dni temu) używałam podobnej do mojej umywalki tylko duravitu, i nic się nie chlapało. A wydawało mi się, że jest jeszcze bardziej płaska od mojego memento. Może jednak problem leży gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monia no to dobrze ,że nie w tej gdzie będzie się mała myła. będziecie mniej chlapali. zmniejszysz ciśnienie wody;) ja mam taką płaską w łazience spa i chlapie. ale tam rzadko jej używamy.przykręciłam węzyki z wodą ,żeby woda leciała wolniej Ręczniczek w ruchu po myciu;) a tak w ogóle Monia czemu cię nie ma u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Moni, w łazience rodzicielskiej, w ogólnej będzie Loop&Friends Aneta, ostatnio (dosłownie kilka dni temu) używałam podobnej do mojej umywalki tylko duravitu, i nic się nie chlapało. A wydawało mi się, że jest jeszcze bardziej płaska od mojego memento. Może jednak problem leży gdzie indziej Moja przyjaciolka ma memento i baterie esprita - chlapie jak u mnie, a jak mialam serwisanta z Grohe to tylko sie usmiechnal i stwierdzil, ze jak nie chce zeby chlapalo to musze umywalke zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Boże dziewczyny, niech chlapie!!!!przyzwyczaicie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 a tak w ogóle Monia czemu cię nie ma u siebie? Jeszcze tam nie dotarłam Otworzył mi się*wątek hazel bo na nim z lapkiem wczoraj zasnęłam I śledzę*go na przemian z przygotowywaniem sobie kawki i mania(mleczka) dla Lil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Boże dziewczyny, niech chlapie!!!!przyzwyczaicie się!!!! predzej kupie nowa umywalke niz sie przyzwyczaje do chlapania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hello, Dziewczynki.Monia, lipa z ta umywalka ale dopoki nie zaczniesz uzytkowac, nie martw sie na zapas. Swoja droga, ta moja art ceram do kibelka tez chyba z tych chlapiących:rolleyes: Monie, oddacie swoj glos na kibelek?Co radzicie do tej umywalki?kwadraciak czy cos spokojniejszego-jak radzi anetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 predzej kupie nowa umywalke niz sie przyzwyczaje do chlapania:rotfl: Zamień na płaski duavit - nie chlapie ;p Ja jednak pozostanę z moją. Zabuliłam to się muszę pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monie, oddacie swoj glos na kibelek?Co radzicie do tej umywalki?kwadraciak czy cos spokojniejszego-jak radzi anetka? Ja już oddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 oddacie swoj glos na kibelek?Co radzicie do tej umywalki? Hezel, ja obstawiam u ciebie kwadraciak Nie wiem czy tak trzeba, czy nie trzeba, robi się, czy nie robi:rolleyes:, ale u siebie też tak dobierałam. W łazience białej dziecięcej same kwadraciaki (ps. moje bardzo wygodne), umywalka, bidet, kanciasta wanna, nawet kwadratowa deszczownica W naszej łazience obłe kształty, wanna wolno stojąca, kibel, misko podobna umywalka, nawet deszczownica okrągła:popcorn: W czarnej łazience jak wyżej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No tak:rolleyes: Ty robisz "manie" a ja "mećko" i takie se mamy klimaty z rana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.10.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No tak:rolleyes: Ty robisz "manie" a ja "mećko" i takie se mamy klimaty z rana:D A mój opędzlował o 7.00 kase :lol:i potuptał do pciećkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.10.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 MarJelus, dzienks;) a jaki masz ten kwadraciak, ze wygodny? wiem, ze tak sie dobiera, tylko ze niefart mam bo umywalke musialam taka kupic-nie ma miejsca na inna, a faze fascynacji kwadraciakami mialam kiedys...i teraz tak srednio mi sie widza, ale rozsadek podpowiada, ze by pasowal. Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi, bo jeszcze nie doszlam do siebie z rana:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No tak:rolleyes: Ty robisz "manie" a ja "mećko" i takie se mamy klimaty z rana:D Nie manie, tylko MANIO Ale najlepsze jest to, że na moje mleko do kawy Lil mówi:"mleko" a jak jej powiem "proszę Lili, Twoje mleko" ta odpowiada - nieeee, to jeś maaaanio MarJel, na jakiej wysokości robiłaś umywalki (górna krawędź)? Oczywiście jest to pytanie do wszystkich I jaką masz kanciatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Zamień na płaski duavit - nie chlapie ;p Ja jednak pozostanę z moją. Zabuliłam to się muszę pomęczyć ja poki co tez zmieniac nie bede - nie stac mnie na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ja poki co tez zmieniac nie bede - nie stac mnie na to! a wysokość górnego rantu byś mi zmierzyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts