monika996 29.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A gdzie ten salon?, masz jakieś potajemne zdjecia? Ja też chce zobaczyc?pouśmiechaj się do Hazelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 pouśmiechaj się do Hazelki:) zaraz wkleję to zobaczycie dajcie mi chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Przedstawiam Państwu zdjęcia , mam nadzieję, że Ola nie będzie mi miała tego za złe (jeszcze nie mam oficjalnej zgody ) Saloon http://img833.imageshack.us/img833/6039/zdjciaztelefonu009.jpg Uploaded with ImageShack.us Wyczesany gabinet http://img688.imageshack.us/img688/5537/zdjciaztelefonu010.jpg Uploaded with ImageShack.us To teraz siedziec i podziwiać bo jest co !!!!!!!!!!!!!!!!! jest zajebiście !!!! A jaki ten salon duuuuuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.03.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Jestem:lol:Ale nabroiłyście:D Powiem Wam, ze chyba fajnie wyszło:) Alu, jestes super. Napisze w imieniu nas wszystkich do Mamy Frania-wczoraj odpadłam, jak bobasek i nie zrobiłam tego:oops: Basiu, dzieki za odzew:hug: Co do podłóg-jest jeszcze teakowy kibelek i pokoj Synka ale to z mojego aparatu juz moze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.03.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Kinguś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Kinga bardzo dziękuję, bo ja taka niecierpliwa jestem a nie mam tel. do Oli, okazuje sie, że to czasem przydatne, jak sie zreszta okazalo z Toba kilka dni temu Salon Oli ma prawie 33 metry, podloga piekna uwielbiam taka no i juz dawno zakochałam sie w Oli kominku, jest taki elegancki. Oluś juz pisałam o tym wiesz No i te okna balkonowe, których widac tylko kawałek. W gabinecie natomiast odbieram tę podłogę jako dostojną, idealna do gabinetu, bedzie super Edytowane 29 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Alu, no co Ty.....jeny-jak mi miło:oops:Obiecuje, ze odpisze Wam wieczorkiem-i mam ostateczna wycene od p. Łukasza a wiem, ze kilka z Was było zainteresowanych. Wstawie wizualki od niego (na szczescie nie w pdf-ie) i wszystko Wam opowiem-znaczy sie opisze:yes:uciekam do pracy! Buziaki! EDIT: W salonie jest parkiet dębowy-jeszcze przed cyklinowaniem i lakierowaniem Edytowane 29 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.03.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 To jest cytat z Balbiny watku, dot drzwi filo o jakie tam pytałaś "e-mólku, cena za drzwi wychodziła jakieś 2700 zł z montażem." Ta niecyklinowana podloga w salonie wygląda jak jesion, zobaczymy jaka bedzie po wymalowaniu, a jaki lakier dajesz ? i jeszcze jedno jak Mamusia zniosla pobyt Latorośli w przedszkolu, bo Mlody z pewnościa super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.03.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monia i Kinga-nie podziekowałam za komplimenty pod adresem podłogi. Alu, a Tobie za info o drzwiach.Dziekuje:hug: Synuś w przedszkolu, bardzo super:yes: dostał pieczatkę na łapke i nalepkę "jestem grzeczny" i szpanował nim cały dzien:lol: Zaraz cos powklejam, jak obiecałam...ale Madzia tefałenie mnie rozprasza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Monia i Kinga-nie podziekowałam za komplimenty pod adresem podłogi. Alu, a Tobie za info o drzwiach.Dziekuje:hug: Synuś w przedszkolu, bardzo super:yes: dostał pieczatkę na łapke i nalepkę "jestem grzeczny" i szpanował nim cały dzien:lol: Zaraz cos powklejam, jak obiecałam...ale Madzia tefałenie mnie rozprasza:D kurcze ale wpadka z tym radomiem u Gesslerowej:bash: szok!!! a cegła piękna nie Kinga gesslerowa zna się na rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 kurcze ale wpadka z tym radomiem u Gesslerowej:bash: szok!!! a cegła piękna nie Kinga gesslerowa zna się na rzeczy:) ta włascicielka jakas lekko jeb...ta Totalny szok A cegła piekna, nie Monia ?? Cegła moja i geslerowej przecudnej urody ale parkiety Oli - to dopiero miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 cegła super!!!! widziałaś ta j..ta właścicielka pan=i Ewa była jak kosmitka. i te sztukaterie jej się podobały!!!!na cegle:bash: skąd się biorą tacy ludzie:bash: Parkiet Oli pikny !!!!! bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 o jejku jejku - a je jeszcze parkieta nie powychwalałam:oops: A byłam, widziałam i powzdychałam już sobie dużo wcześniej:rolleyes: Matko - wy zaraz będziecie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Cudny ten salon:):) jaka przestrzeń i ten kominek:eek: ja też mam ciemną podłogę w gabinecie, plus pies o jasnej sierści i to niestety nie jest dobry zestaw:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Widze ze razem ogladalysmy TVN Ola piekne podlogi i wcale sie nie dziwie ze pajasz miloscia do koniaczku Czy w jadalni tez masz drewienko czy juz plytki bo nie widze na fotkach Czy bedziesz cos kladla na parkiet zaraz przy kominku (by go ochronic )? Czekam na dalsze foty i wiesci o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A ja żałuję,że nie mam gabinetu ,tylko mój mąż Pan Portfel, w następnym domu ,w pierwszej kolejności pomyślę o moim pokoju-tylko moim-tak jak byłam dzieckiem.I dałabym sobie cegłę do mojego gabinetu:) A Podłogi super!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hazelku chciałam zapytac czy ty masz może baterie kuchenną Balco Culina S? Jesli tak to czy polecasz ją? czy warto? Ja właśnie wybieram i mam na nią chrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 I jeszcze jedno gdzie namierzyłaś ją najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a czym go pomalujesz. lakierem bezbarwnym pólmat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Olu obiecałaś wczoraj więcej fotek i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts