Karolina i Artur P 30.03.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 BOSKO JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salon już uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Olu jak spotkanie? czy coś nowego wymyśliłyście? Nie moge si e doczekąc więcej fotek z Twojego domku, czym będziesz malowala parkiet? Pozdrawiam:) Ja sie zastanawiam, co Wy w tej Gesslerowej widzicie ona taka sztuczna dla mnie jest i oczywiście jej głównie chodzi, aby jej program byl super, a nie żeby ludziom lepiej bylo. A byłyście kiedyś w restauracji, ktora ona przemienila, ja tak i bylam zawiedziona na calej linii. Sory, ale nie mam do niej zaufania Edytowane 30 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Słuchajcie Kobitki-miałam dzisiaj spotkanie na szczycie z Admete i muszę Wam powiedziec, ze jest ŚWIETNA:yes: Nie wiem, jak Aga-ale ja miałam wrażenia sie znamy już od dawna:D I zdradzę Wam sekret, ze jest równie zakręcona, jak ja-ale ciiiiiii:D W ogóle, tak sobie myslę, ze ja muszę Was wszystkie poznac osobiscie, bo nadajemy na tych samych falach:yes: Fotki będą z Agi aparatu, która niczym paparazzi biegała ze swoją ogromną i superaśną LUUUUSTRZAAAAAAANKĄ. Zrobiłyśmy kakusku, dla Ciebie ekstra sesję Płytki różnią sie minimalnie od siebie. Oto kilka róznic, które dostrzegłyśmy po kilkuminutowym wgapianiu sie w nie:): 1. Moje są pomieszaniem szarości i beżu a Agi czysto beżowe. 2. Agi są bardziej jednolite a moje maja "maziajki" i takie jakby żyły 3. Agi mają bardziej chropowatą strukturę a moje są bardziej gładkie w dotyku Wiecej roznic nie wyhaczyłysmy. Aguś, przeslij mi prosze fotki na maila i ja coś tu Dziewczynkom powklejam, ok? o jejku jejku - a je jeszcze parkieta nie powychwalałam:oops: A byłam, widziałam i powzdychałam już sobie dużo wcześniej:rolleyes: Matko - wy zaraz będziecie mieszkać Dziekówa, Madziulek Oj wcale nie tak zaraz....za 73 dni (tyle zostało do rozpoczeciua EURO) Cudny ten salon:):) jaka przestrzeń i ten kominek:eek: ja też mam ciemną podłogę w gabinecie, plus pies o jasnej sierści i to niestety nie jest dobry zestaw:sick: dzięki pasiulku kominek jest "po przejsciach"-ale ostatecznie jestem zadowolona z efektu. Co do ciemnych podłóg-zawsze sie w nich skrycie kochałam...ale stchórzyłam-jesli chodzi o salon....i chyba na otarcie łez zrobiłam ten gabinet:rolleyes: Widze ze razem ogladalysmy TVN Ola piekne podlogi i wcale sie nie dziwie ze pajasz miloscia do koniaczku Czy w jadalni tez masz drewienko czy juz plytki bo nie widze na fotkach Czy bedziesz cos kladla na parkiet zaraz przy kominku (by go ochronic )? Czekam na dalsze foty i wiesci o kuchni kakusku, dzieki Kochana:hug: W jadalni tez parkiet jest. Nie bede nic dawac na parkiet pod kominkiem, bo wkład jest dwustronny, wiec bede rozpalac od strony kuchni (a tam sa płytki). Fotki beda-a ta sesja z Twoimi płytkami dzisiaj.....żałuj, ze nas nie widziałas w akcji.... to było dla nas, jak tajna misja:rotfl: A ja żałuję,że nie mam gabinetu ,tylko mój mąż Pan Portfel, w następnym domu ,w pierwszej kolejności pomyślę o moim pokoju-tylko moim-tak jak byłam dzieckiem.I dałabym sobie cegłę do mojego gabinetu:) A Podłogi super!!!!!!!!! Basiu.....:lol2:dzieki:hug: Hazelku chciałam zapytac czy ty masz może baterie kuchenną Balco Culina S? Jesli tak to czy polecasz ją? czy warto? Ja właśnie wybieram i mam na nią chrapkę I jeszcze jedno gdzie namierzyłaś ją najtaniej? Tak:yes: Dokładnie ta sama, co u Moni.Niestety, jeszcze jej nie uzytkuję ale wiem, ze jest genialna.Obejrzyj sama: http://www.youtube.com/watch?v=-Ard1rV6qXM I co mnie zaskoczyło...jest GIGANTYCZNA:D kupowałam tutaj: http://www.zabudowa-agd.pl/shop,show,10917 a czym go pomalujesz. lakierem bezbarwnym pólmat??? BOSKO JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Salon już uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Olu jak spotkanie? czy coś nowego wymyśliłyście? Nie moge si e doczekąc więcej fotek z Twojego domku, czym będziesz malowala parkiet? Pozdrawiam:) Ja sie zastanawiam, co Wy w tej Gesslerowej widzicie ona taka sztuczna dla mnie jest i oczywiście jej głównie chodzi, aby jej program byl super, a nie żeby ludziom lepiej bylo. A byłyście kiedyś w restauracji, ktora ona przemienila, ja tak i bylam zawiedziona na calej linii. Sory, ale nie mam do niej zaufania Alu, czy cos ustaliłysmy.....nie wiem, bo trajkotałysmy jak najęte Co do Gesslerowej-bylismy w jej restauracji Polka i rzeczywiscie bez rewelacji-jedzonko: owszem.Jak u mamy,ale te ceny:eek: a poza tym, do tej pory sie smiejemy z M, ze ona taka czepialska, a u niej jakoks uszły : wybita szybka w kredensie pajęczyna na lampach i żyrandolu czekanie na danie prawie godzinę M. sie smieje, ze u niej tez trzeba rewolucje zrobic:lol2: Ale nie bede kłamac-ja ją bardzo lubie. Równa z niej babka-o ile, tak jak napisałąs jest to szczere. Słuchajcie, z rzeczy aktualnych: beda drzwi do spizarni(Balbinko z innej firmy niz Twoje jednak) ale tak beda wyglądac: http://images46.fotosik.pl/1425/5ec0f69f3558ce84med.jpg a tak szafa na koncu holu (biały lacobel): http://images50.fotosik.pl/1477/924772ab54c117b5med.jpg Edytowane 30 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.03.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Olu jak spotkanie? czy coś nowego wymyśliłyście? Nie moge si e doczekąc więcej fotek z Twojego domku, czym będziesz malowala parkiet? Pozdrawiam:) Ja sie zastanawiam, co Wy w tej Gesslerowej widzicie ona taka sztuczna dla mnie jest i oczywiście jej głównie chodzi, aby jej program byl super, a nie żeby ludziom lepiej bylo. A byłyście kiedyś w restauracji, ktora ona przemienila, ja tak i bylam zawiedziona na calej linii. Sory, ale nie mam do niej zaufania Alu ja się wybiorę do Bukowiny Tatrzańskiej do Kiełbachy i korali - zobaczymy!!!! Słuchajcie, z rzeczy aktualnych: beda drzwi do spizarni(Balbinko z innej firmy niz Twoje jednak) ale tak beda wyglądac: http://images46.fotosik.pl/1425/5ec0f69f3558ce84med.jpg a tak szafa na koncu holu (biały lacobel): http://images50.fotosik.pl/1477/924772ab54c117b5med.jpg ola piękna szafa i ten pomysł na zdjęciu zajefajny( koło schodów) a drzwi , juz pisałam u Balbiny super. i mnie chyba nadal lubisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dziekie wielkie Hazelku a drzwi tych ze schowaną oscieżnicą to Wam zazdroszczę ja patrzyłam takowe na http://piudesign.pl/ofirmie.php ale cena dla mnie zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aaaaaa..Kinia i Monia-teraz doczytałam z wczoraj o parkiecie... i normalnie sama jestem teraz, jak ta piękna cegła Monia, no helloł-nie, nie lubię Cie już. Tylko uwielbiam Bedziesz w tej knajpie? Super-ciekawe, czy ten maż rzeczywiscie sie tak zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) No to moze dziewczyny umówmy sie w jakiejś geslerowej restauracji gdzies na srodku znacie taką ? A jak nie to w innej tak po świętach ??????? Oczywiście caly czas podtrzymuję zaproszenie do Milanowka, jak tylko Monia i Kinga będa chetne, to organizujecie wycieczke dziewczyny Edytowane 30 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Co do Gesslerowej-bylismy w jej restauracji Polka i rzeczywiscie bez rewelacji-jedzonko: owszem.Jak u mamy,ale te ceny:eek: a poza tym, do tej pory sie smiejemy z M, ze ona taka czepialska, a u niej jakoks uszły : wybita szybka w kredensie pajęczyna na lampach i żyrandolu czekanie na danie prawie godzinę M. sie smieje, ze u niej tez trzeba rewolucje zrobic:lol2: Ale nie bede kłamac-ja ją bardzo lubie. Równa z niej babka-o ile, tak jak napisałąs jest to szczere. A ja ją znam osobiście i na Ty jestem;) I wcale taka fajna nie jest;) ale śmieszna bardzo:lol2: bardzo zakręcona i "nawiedzona";) Chciała się u mnie reklamować (oczywiście za darmo;)) i żebym ją promowała (jeden art. o niej i jej córeczce wstawiłam u siebie:rolleyes:) - więc mnie i moją naczelną regularnie zapraszała na kolacyjki i ploty i psiapsióły sobie z nas robiła... do mojej naczelnej wydzwaniała o każdej porze dnia i nocy:o I torty do redakcji wysyłała:rotfl: A jak gazetę zamknęłam i się spotkałyśmy parę miesięcy później w samolocie - to udawała, że mnie nie poznaje i nie kojarzy:o Ale fajnie dziewczyny miałyście, że miałyście okazję się spotkać Koniecznie wrzućcie tą fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Magda jestem pod wrażeniem, to Ty wydawca byłaś, jesteś ? No to trochę Panią wyczułam Edytowane 30 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ja chętnie gdzies w knajpie i nie koniecznie u gesslerowej z wami sie spotkam:) Ola Magda wow:jawdrop: wydawca i znajoma Gesslerowej:jawdrop:z naciskiem na wydawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ala - ja nie pieję z zachwytu na cześc gesslerowej. Dziwi mnie tylko fakt, że ludzie, którzy niejednokrotnie są na skraju bankructwa i zapraszaja ją żeby ratować sytuację nie ufają jej do końca i podważają jej kompetencje i pomysły . To na h.j ją zapraszali skoro wiedzą lepiej ???!!!! To tyle w kwestii Magdy G Ola - 73 dni ?? jej, jak to niedługo juz ja tez tak chcę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( No i dawaj mi na priva wycene pana łukasza - ciekawa jestem ile sie podniósł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Spotkamy sie na 100% niewazne gdzie:yes: Kinguś, juz wysyłam. Niby wszystko ok...ale cena za komodę (tą na wzór Bo C....) mnie powaliła i chyba wycenie ja jeszcze gdzies indziej... to wizualka: http://images46.fotosik.pl/1425/a9054f8b634973e7.jpg prawie 4 k (bez 100 zł).... za szafkę o szerokosci 2 m. z czarnego lakieru to JEST przegięcie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hazelku wlasnie ogladanelam sesje zdjeciowa -pysk mi sie cieszyl od ucha do ucha jakbym sama tam byla (dzieki za udostepnienie obiektu ) Wszystkie Twoje "uwagi" odnosnie roznic sa bardzo trafne i widac to dokladnie na fotkach -czywiscie oprocz tej roznicy w fakturze plytek Faktycznie nawet na zdjecia widac ze czasami twoja podloga jest lekko szara a wiesz ze ja mam do tego kolorku duzy sentyment Powiem tak :obie plytki sa sliczne ale jednak bardziej podoba mi sie jednolita powierzchnia( w Emilach) chociaz troszke wystraszylam sie tej "chropowatosci" wiec zdecyduje dopiero po pomacaniu i przetestowaniu w realu.Pewnie gdyby roznica w cenie byla znaczaca mialabym juz sprawe jasna a tak dalej mam myslenice ) Zastanawiam sie jeszcze czy ten Tau Blanco bedzie duzo jasniejszy . Ciesze sie ze juz niedlugo bede na miejscu i cale to moje dumanie sie skonczy ))(mam nadzieje ) Jesli chodzi o kominek to tez kiedys mialam taki pomysl aby podnoszona szybe dac od strony kuchni ale ostateczne zdecydowalam ze bedzie "normalnie" bo moze czasem posiedzimy przy otwartym palenisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nie wiem, jak Aga-ale ja miałam wrażenia sie znamy już od dawna Ja miałam takie wrażenie juz po pierwszym naszym telefonie I zdradzę Wam sekret, ze jest równie zakręcona, jak ja-ale ciiiiiii To fakt - pprzyznaję się bez bicia - ale wiele razy już pisałam że ja i mój gust to jedno wielkie szaleństwo Dziewczyny GOSPODYNI WĄTKU I OGLĄDANEGO DZIŚ PRZE ZE MNIE DOMKU JEST FANTASTYCZNĄ KOBIETKĄ Sam domek okolica i działka rewelacja - Ola tworzy piękną przestrzeń dla siebie i swojej rodzinki Ciesze się że mogłam to wszystko zobaczyć. Oczywiście czasu było za mało za mało za mało - bo nie wiedziałyśmy czy gadać o budowach, dzieciach, mężach, pracach - wszystko na raz jedna prze drugą Przydałby nam sie na początek jakiś wieczór z długa nocą na pogaduchy - bo mamy do opowiedzenia 30 lat z życia Jest mi strasznie miło że mogłyśmy się spotkać i myślę że nie raz to powtórzymy - za tydzień mamy robić nalot na sklep z oświetleniem Zobaczymy jakie razem wynegocjujemy rabaciki Olu Zdjęcia już poszły do Oli - nie wiem czy Ola coś wybierze bo w jednym czasie pstrykałyśmy, gadałyśmy, oglądałyśmy.... Ale widzę że wczoraj pokazało się juz zdjęcie parkietu a Ola mi się nie pochwaliła że już wstawiła - a ja wczoraj nie zajrzałam wieczorem - ale może jakąś inną ciekawą perspektywę dzisiaj ujęłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zapomnialam napisac ze pan od komody ma chyba badzo wybujała wyobraznie albo ja totalnie nie znam sie na cenach Ola a kiedy zdradzisz sekrety (wyceny ostatecznej) kuchni? Admete zazdroscze wam tych nowych fajnych znajomosci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola - odpisałam Ci na maila... Ja tez zazdroszczę Wam spotkania zwłaszcza że ze mnie też niezły krejzol i czuję do Was miętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Małgosiu - tylko jak siw wprowadzisz do domku - ja się wpraszam na oglądanie płytek - bo ciekawa jestem co w końcu wybierzesz - więc tak przy okazji oglądania płytek się poznamy czuję do Was miętę pinacoladko to musimy kręcić spotkano w większym gronie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Ja już zmykam bo padam - działam od 5 rano Dobrej nocki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aga o moim wyborze dowiesz sie duzo wczesniej a w odwiedziny serdecznie zapraszam (niestety na to trzeba bedzie jeszcze troche poczekac ) . Mam nadzieje ze faktycznie uda nam sie spotkac w wiekszym gronie bo i do Kingi i Moni tez nie jest bardzo daleko ( o gospodyni nie wspomnialam bo to oczywista oczywistosc ze jest brana pod uwage ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Aga, kakusku, mnie tez sie bardziej Agi podobają Spotkanie w szerszym gronie-MUSI sie odbyc.No way, ze Wam daruje:) Ok, no to kilka foteczek z Agi aparatu:) http://images35.fotosik.pl/1281/bb856e3323dbe6d8.jpg http://images35.fotosik.pl/1281/d37ae14f277dfaae.jpg jadalnia i wnęka na tą BEZCENNĄ komodę http://images42.fotosik.pl/254/eb9c020155076193.jpg Aaaaa i w formie żartu pokaże Wam, jaką będę mieć gigantyczną szafę w wiatrołapie:lol2: Nie jestem pewna, czy zmiesci sie szalik i rękawiczki , czy tylko to pierwsze:rotfl: http://images42.fotosik.pl/254/eb130745896f04d8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Fiu, fiu, się dzieje:jawdrop: Piękne podłogi:yes:, a szafa na bieżące kurtki(wiosenne) wystarczy:D Zimowe, puchowe będziesz musiała trzymać gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts