1976pinacolada 30.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola - podłogi PIĘKNE - mogę to powtarzać w nieskończoność !!!!!!!!!!!! Ale szafa w wiatrołapie - WYMIATA :rotfl: Jak nazywa się projekt twojego domku ? Bo nie mogę u Ciebie znależć rzutu a chetnie bym popatrzyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Martusiaaaaaa, wreszcie, Kobietko jestes:wave: Lece do Ciebie-sie steskniłam normalnie:hug: Kinguś, dzieeeeeeeki:hug: mnie dąb w salonie jeszcze tak nie zachwyca-dopiero po cyklinowaniu i lakierowaniu zobacze... Projekt to Komfortowy II z mg projekt A szafa.....oj no co.....przeca napisałam, ze gigantyczna:lol2: kakusku, juz wysyłam wycenke na pw:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola - a ta gigantyczna szafa z lacobelu co Ci pan Ł wizke zrobił to gdzie ona ma stanąć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Olenko ta szafa to chyba tylko na Twoje buty Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki Ale masz piekny ten salon i te okna -bossssskie.Na zewnatrz tez widze duzo przestrzeni -pozazdroscic Ola czyli gdybys teraz miala kupowac powaznie wzielabys te Agi? mimo tego ze nie wpadaja w szarosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola - a ta gigantyczna szafa z lacobelu co Ci pan Ł wizke zrobił to gdzie ona ma stanąć ??? No, w tej wnęce pewnie tylko wizka z deka nie wyszła:lol2::lol2: Olu ja też się stęskniłam waryjacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki Chyba mamy inaczej ustawione monitory bo u mnie to tam na szerokośc ani jedna kurtka nie wejdzie a co dopiero na 3 ścianach po drążku Ola- nic się nie martw - na apaszki jak znalazł Ps. taka MAŁA garderoba a TYLE radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Olenko ta szafa to chyba tylko na Twoje buty Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki To bardzo dobry i praktyczny pomysł Ja będę miała trochę większą szafę Dzieloną na 3... i w jedej części planuję właśnie nie dawać relingów ani półek tylko takie wieszaczki na około:yes: (znaczy półki oczywiście na dole i na górze, ale na wysokosci wzroku tylko wieszaczki:yes:) Edytowane 30 Marca 2012 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola - a ta gigantyczna szafa z lacobelu co Ci pan Ł wizke zrobił to gdzie ona ma stanąć ??? ta gigantozaurystyczna (jak mowi moj M.) bedzie na koncu holu.O tutaj (fotka z deczka nieaktualna:)) http://images49.fotosik.pl/1423/aaa7455776a38be7med.jpg Olenko ta szafa to chyba tylko na Twoje buty Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki Ale masz piekny ten salon i te okna -bossssskie.Na zewnatrz tez widze duzo przestrzeni -pozazdroscic Ola czyli gdybys teraz miala kupowac powaznie wzielabys te Agi? mimo tego ze nie wpadaja w szarosci? kakusku, nie wiem.....obie mi sie podobają. Ale na pewno Agi są bardziej eleganckie i majestatyczne.Moje są takie niejednolite i przez to niezobowiązujące.Mysle, ze moje-z tymi maziajkami podchodza pod MerJelkowe (choc nie do konca) a Agi pod te, które ma Madzazzz.Ciekawe, czy Aga sie ze mna zgodzi... No, w tej wnęce pewnie tylko wizka z deka nie wyszła:lol2::lol2: Olu ja też się stęskniłam waryjacie kakusku, poprosisz Kingę, zeby Ci przesłała maila z wyceną? Przepraszam ale M juz mnie wygania lulu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.03.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ja chętnie gdzies w knajpie i nie koniecznie u gesslerowej z wami sie spotkam:) Magda wow:jawdrop: wydawca i znajoma Gesslerowej:jawdrop:z naciskiem na wydawca Magda jestem pod wrażeniem, to Ty wydawca byłaś, jesteś ? No to trochę Panią wyczułam Byłam;) Dziś się potwierdziło, że ostatecznie zmieniam branżę To nie wiedziałyscie? Kiedyś nawet linka wstawiałam do tej gazety... dziewczyny mogły sobie wirtualnie wszystkie numery przejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki nie wiem czemu pomyślałam o drążkach. Przeca wieszaczki to takie haczyki Przyćmiło mnie, sorki, zwracam honor To wspaniały pomysł. Zresztą u siebie jedna z trzech części szafy wiatrołapowej bedę miała w ten sam sposób zagospodarowaną Duuuuzo haczyków na szybkie odwieszenie kurtki kakusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ta gigantozaurystyczna (jak mowi moj M.) bedzie na koncu holu.O tutaj (fotka z deczka nieaktualna:)) http://images49.fotosik.pl/1423/aaa7455776a38be7med.jpg No to ja nie kumam dlaczego na wizce ta szafa ma z 6metrów szerokości W każdym razie jest conajmniej dwukrotnie szersza niz wyższa a wneka ze zdjęcia odwrotnie kakusku - dawaj priva póki nie spię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ola, 4 tysie za dwumetrową szafkę to spoooro.Moje lakierowane szafki pod wyspę (4 sztuki po 50 cm plus dwie potrójne szuflady plus 4 fornirowe szuflady i 2 razy serwo drive, bez blatu) mam wycenione na 6600 zł.Też nie uważam, że to mało, ale podobno dobry stolarz.A z jakiej firmy wynalazłaś te drzwi i jaka jest cena (może być w stosunku do Filo)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kinia dobrze ze sie sama zreflektowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Kinia dobrze ze sie sama zreflektowalas a co, chciałaś mnie juz bic ??? poszło !!! bo nie spię jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) szukałam w słowniku odpowiednich wyrazen Dziekuje za maila Edytowane 30 Marca 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 szukałam w słowniku odpowiednich wyrazen Dziekuje za maila rozumiem, chciałaś do mnie po łacinie napisać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.03.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 kakusku, nie wiem.....obie mi sie podobają. Ale na pewno Agi są bardziej eleganckie i majestatyczne.Moje są takie niejednolite i przez to niezobowiązujące.Mysle, ze moje-z tymi maziajkami podchodza pod MerJelkowe (choc nie do konca) a Agi pod te, które ma Madzazzz.Ciekawe, czy Aga sie ze mna zgodzi.. No można tak powiedzieć - chyba że organizujemy sesję z 4 płytkami w roli głównej - i wtedy już wszystko będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ola mała szafa :)jest mała ,ale jest:) a do dużej masz niedaleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.03.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 (edytowane) Słuchajcie, tak na szybko.Wyceniłam ta komode u lokalnego stolarza i powiedział...1600 zł (!), wiec powiedziałam p. Łukaszowi, ze na kuchnie i zabudowy sie zgadzam, ale za komode dziekuje i zrobi ktos inny-taniej.Pan Łukasz chyba przemyslal temat bo zaproponował mi ta komote z płyt akrylowych w "super cenie" (wyglądają, jak czarny mdf na wysoki połysk) ale sa duzo tansze...Czy słyszałyscie o tych płytach?Madziu, kakusku, Kinguś, M. nie chce tych wieszaczkó wewnatrz szafy, wiec bedzie drążek i pantograf. A buty pod siedziskiem w wiatrołapie. Ze trzy pary sie moze zmieszcza:lol2:Balbinko, nie pamietam nazwy-ale w pon bede podpisywac umowę, to Ci napisze. Drzwi sa praktycznie w tej samej cenie, co Twoje i tak samo beda wyglądac:yes: A, i dziekuje za informacje na pw:hug:Kinguś, dziekuję, ze przesłałas kakuskowi wycene za mnie:D:hug: Edytowane 31 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.03.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Jezu boję się ,że Pan Łukasz podnosi ceny, bo ma więcej zamówień, ja mam u niego też kuchnię robić i zapewne garderoby i szafki pod umywalkę.Trzeba go poinformować,że my jedna rodzina,więc żeby się z cenami nie wygłupiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts