Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martusiaaaaaa, wreszcie, Kobietko jestes:wave: Lece do Ciebie-sie steskniłam normalnie:hug:

Kinguś, dzieeeeeeeki:hug: mnie dąb w salonie jeszcze tak nie zachwyca-dopiero po cyklinowaniu i lakierowaniu zobacze...:D Projekt to Komfortowy II z mg projekt

A szafa.....oj no co.....przeca napisałam, ze gigantyczna:lol2:

kakusku, juz wysyłam wycenke na pw:yes:

Olenko ta szafa to chyba tylko na Twoje buty ;) Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki :)

Ale masz piekny ten salon i te okna -bossssskie.Na zewnatrz tez widze duzo przestrzeni -pozazdroscic :yes:

Ola czyli gdybys teraz miala kupowac powaznie wzielabys te Agi? mimo tego ze nie wpadaja w szarosci?;)

Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki :)

Chyba mamy inaczej ustawione monitory bo u mnie to tam na szerokośc ani jedna kurtka nie wejdzie a co dopiero na 3 ścianach po drążku :rotfl: Ola- nic się nie martw - na apaszki jak znalazł :rotfl:

Ps. taka MAŁA garderoba a TYLE radości

Olenko ta szafa to chyba tylko na Twoje buty ;) Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki :)

To bardzo dobry i praktyczny pomysł:yes:

Ja będę miała trochę większą szafę;) Dzieloną na 3... i w jedej części planuję właśnie nie dawać relingów ani półek tylko takie wieszaczki na około:yes: (znaczy półki oczywiście na dole i na górze, ale na wysokosci wzroku tylko wieszaczki:yes:)

Edytowane przez MagdaZZZ

Ola - a ta gigantyczna szafa z lacobelu co Ci pan Ł wizke zrobił to gdzie ona ma stanąć ???

ta gigantozaurystyczna (jak mowi moj M.) bedzie na koncu holu.O tutaj (fotka z deczka nieaktualna:))

http://images49.fotosik.pl/1423/aaa7455776a38be7med.jpg

Ale masz piekny ten salon i te okna -bossssskie.Na zewnatrz tez widze duzo przestrzeni -pozazdroscic :yes:

Ola czyli gdybys teraz miala kupowac powaznie wzielabys te Agi? mimo tego ze nie wpadaja w szarosci?;)

kakusku, nie wiem.....obie mi sie podobają. Ale na pewno Agi są bardziej eleganckie i majestatyczne.Moje są takie niejednolite i przez to niezobowiązujące.Mysle, ze moje-z tymi maziajkami podchodza pod MerJelkowe (choc nie do konca) a Agi pod te, które ma Madzazzz.Ciekawe, czy Aga sie ze mna zgodzi...:)

No, w tej wnęce pewnie tylko wizka z deka nie wyszła:lol2::lol2::lol2:

Olu ja też się stęskniłam waryjacie :hug:

:lol2::hug:

kakusku, poprosisz Kingę, zeby Ci przesłała maila z wyceną? Przepraszam ale M juz mnie wygania lulu:(:goodnight:

ja chętnie gdzies w knajpie i nie koniecznie u gesslerowej z wami sie spotkam:)

Magda wow:jawdrop: wydawca i znajoma Gesslerowej:jawdrop:z naciskiem na wydawca

Magda jestem pod wrażeniem, to Ty wydawca byłaś, jesteś ? :)

No to trochę Panią wyczułam :yes:

Byłam;) Dziś się potwierdziło, że ostatecznie zmieniam branżę:lol2: To nie wiedziałyscie?;) Kiedyś nawet linka wstawiałam do tej gazety... dziewczyny mogły sobie wirtualnie wszystkie numery przejrzeć:)

Ja bym tam zrobila po prostu tylko otwierane drzwi a w srodku zamontowala wieszaczki na wszystkich 3 scianach i miala taka ala garderobe na podreczne kurtki :)

;)

nie wiem czemu pomyślałam o drążkach. Przeca wieszaczki to takie haczyki :eek: Przyćmiło mnie, sorki, zwracam honor :yes: To wspaniały pomysł. Zresztą u siebie jedna z trzech części szafy wiatrołapowej bedę miała w ten sam sposób zagospodarowaną :yes: Duuuuzo haczyków na szybkie odwieszenie kurtki :yes:

kakusku :hug:

ta gigantozaurystyczna (jak mowi moj M.) bedzie na koncu holu.O tutaj (fotka z deczka nieaktualna:))

http://images49.fotosik.pl/1423/aaa7455776a38be7med.jpg

No to ja nie kumam dlaczego na wizce ta szafa ma z 6metrów szerokości :jawdrop: W każdym razie jest conajmniej dwukrotnie szersza niz wyższa a wneka ze zdjęcia odwrotnie :sick:

kakusku - dawaj priva póki nie spię

Ola, 4 tysie za dwumetrową szafkę to spoooro.

Moje lakierowane szafki pod wyspę (4 sztuki po 50 cm plus dwie potrójne szuflady plus 4 fornirowe szuflady i 2 razy serwo drive, bez blatu) mam wycenione na 6600 zł.

Też nie uważam, że to mało, ale podobno dobry stolarz.

A z jakiej firmy wynalazłaś te drzwi i jaka jest cena (może być w stosunku do Filo)?

kakusku, nie wiem.....obie mi sie podobają. Ale na pewno Agi są bardziej eleganckie i majestatyczne.Moje są takie niejednolite i przez to niezobowiązujące.Mysle, ze moje-z tymi maziajkami podchodza pod MerJelkowe (choc nie do konca) a Agi pod te, które ma Madzazzz.Ciekawe, czy Aga sie ze mna zgodzi..

No można tak powiedzieć :yes: - chyba że organizujemy sesję z 4 płytkami w roli głównej :lol2: - i wtedy już wszystko będzie wiadomo :)

Słuchajcie, tak na szybko.

Wyceniłam ta komode u lokalnego stolarza i powiedział...1600 zł (!), wiec powiedziałam p. Łukaszowi, ze na kuchnie i zabudowy sie zgadzam, ale za komode dziekuje i zrobi ktos inny-taniej.

Pan Łukasz chyba przemyslal temat bo zaproponował mi ta komote z płyt akrylowych w "super cenie" (wyglądają, jak czarny mdf na wysoki połysk) ale sa duzo tansze...Czy słyszałyscie o tych płytach?

Madziu, kakusku, Kinguś, M. nie chce tych wieszaczkó wewnatrz szafy, wiec bedzie drążek i pantograf. A buty pod siedziskiem w wiatrołapie. Ze trzy pary sie moze zmieszcza:lol2:

Balbinko, nie pamietam nazwy-ale w pon bede podpisywac umowę, to Ci napisze. Drzwi sa praktycznie w tej samej cenie, co Twoje i tak samo beda wyglądac:yes: A, i dziekuje za informacje na pw:hug:

Kinguś, dziekuję, ze przesłałas kakuskowi wycene za mnie:D:hug:

Edytowane przez hazeleyes1982