Drop_Inn 31.03.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ale Wam zazdroszczę tego spotkania. Fajnie byłoby kiedyś zorganizować jakiś forumowy meeting w większym gronie, ale wtedy dopiero ciężko byłoby się nagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Słuchajcie, tak na szybko. Wyceniłam ta komode u lokalnego stolarza i powiedział...1600 zł (!), wiec powiedziałam p. Łukaszowi, ze na kuchnie i zabudowy sie zgadzam, ale za komode dziekuje i zrobi ktos inny-taniej. Pan Łukasz chyba przemyslal temat bo zaproponował mi ta komote z płyt akrylowych w "super cenie" (wyglądają, jak czarny mdf na wysoki połysk) ale sa duzo tansze...Czy słyszałyscie o tych płytach? hazelku, a ten lokalny stolarz to jaki materiał Ci zaproponował? Bo różnica jest dość znaczna! Co do płyt akrylowych, to podejrzewam, że to jest tak jak z frontami kuchennymi: są takie lakierowane i takie akrylowe. Ależ wyjaśniłam Ludzie robią fronty z akrylu, więc chyba nie jest to złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 tylko czy ten akryl nie będzie się rysował?? Pan Łukasz już chyba dostał lekkiej sodówy bo mnie za kuchnię powiedział 22500 a lokalny stolarz 16000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pan Łukasz już chyba dostał lekkiej sodówy bo mnie za kuchnię powiedział 22500 a lokalny stolarz 16000. pewnie stosuje zasadę, że apetyt rośnie w miarę jedzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 pewnie stosuje zasadę, że apetyt rośnie w miarę jedzenia:D Żeby tylko niestrawności od tego obżarstwa nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Żeby tylko niestrawności od tego obżarstwa nie dostał a życzymy mu tego\/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 a życzymy mu tego\/? niech najpierw zrobi meble dla Oli a potem to sie może nawet posr...ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.03.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nieeeeeeee ,jeszcze moją kuchnię musi zrobić ;)w piątek podpisuje umowę no to przecież się go podleczy do tego czasu Ja mu nie życzę zgonu ino małej bieguneczki ps. mam nadzieję, że on nie czyta FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Bylyby jaja jakby podala wasze nicki hehehehe:rotfl: Skoro mowila ze nie zna nazwiska bo my na FM to nickami operujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Olunia co tam u Was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.04.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Ale Wam zazdroszczę tego spotkania. Fajnie byłoby kiedyś zorganizować jakiś forumowy meeting w większym gronie, ale wtedy dopiero ciężko byłoby się nagadać Mam nadzieje, ze kiedys na m sie to uda,Dropiku Dziefffffffczyny, jesteście niemozliwe:lol2: Uszy p. Łukasza, to chyba spłonęły..... Ale Kinguś, rozbroiłaś mnie swoją troską: niech najpierw zrobi meble dla Oli a potem to sie może nawet posr...ć Uwielbiam Cie, po prostu Wypeplałam, ze mam namiar z forum ale spoko-loko naszych nicków nie podawałam EDIT: Pasiulku, padam na twarz po weekendzie u znajomych-było supcio ale sie odzwyczaiłam od nocnych posiedzen, jednak....a moze to zmęczenie materiału? Mam nadzieje, ze jak sie wprowadzimy i rzucę pracę, to sobie odpoczne:) Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kochane wariatki jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 EDIT: Pasiulku, padam na twarz po weekendzie u znajomych-było supcio ale sie odzwyczaiłam od nocnych posiedzen, jednak....a moze to zmęczenie materiału? Mam nadzieje, ze jak sie wprowadzimy i rzucę pracę, to sobie odpoczne raczej nie:no: ZAWSZE znajdzie się coś do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pasiu, ale to już chyba nie będzie taka gonitwa. Czy bedzie...? Najwieksze wyzwanie-to chyba bedzie wstac z Małym na 8.00 do przedszkola (teraz wstajemy ok 9.00) Karolcia, no Waryjatki z nich.Nie da sie ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja znalazłam takie przedszkole gdzie można do po 9tej przyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pasiu, ale to już chyba nie będzie taka gonitwa. Czy bedzie...? Najwieksze wyzwanie-to chyba bedzie wstac z Małym na 8.00 do przedszkola (teraz wstajemy ok 9.00) Karolcia, no Waryjatki z nich.Nie da sie ukryć Ola - do prywatnego o której przyprowadzisz o tej będzie . Płacisz-wymagasz Ale z drugiej strony jak mamy sie w połowie drogi na tę kawkę/ploty umawiać to może zaprowadzaj go na 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Ola zastanow sie z tym rzucaniem pracy Pamietasz mojego priva;) Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Olu jesli chodzi o spotkanie, to pisałam juz u siebie w drugim tygodniu maja, myślę, że u mnie, ale ja sie dostosuję, możemy sie po świetach gdzies bliżej Kielc spotkać, a Milanówku drugi raz. Mam wielka ochote poplotkować Caluski i dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 HA! nadrobiłam!! Olu ja naszą szafę w wiatrołapie, wysoką na 2,80, szeroką na jakieś 80 cm i głęboką 54 cm zrobiłam za 3300 w lakierze!! nie daj się robić w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts