Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuchajcie, tak na szybko.

Wyceniłam ta komode u lokalnego stolarza i powiedział...1600 zł (!), wiec powiedziałam p. Łukaszowi, ze na kuchnie i zabudowy sie zgadzam, ale za komode dziekuje i zrobi ktos inny-taniej.

Pan Łukasz chyba przemyslal temat bo zaproponował mi ta komote z płyt akrylowych w "super cenie" (wyglądają, jak czarny mdf na wysoki połysk) ale sa duzo tansze...Czy słyszałyscie o tych płytach?

hazelku, a ten lokalny stolarz to jaki materiał Ci zaproponował? Bo różnica jest dość znaczna!

Co do płyt akrylowych, to podejrzewam, że to jest tak jak z frontami kuchennymi: są takie lakierowane i takie akrylowe.

Ależ wyjaśniłam :lol2:

Ludzie robią fronty z akrylu, więc chyba nie jest to złe?

Ale Wam zazdroszczę tego spotkania.

Fajnie byłoby kiedyś zorganizować jakiś forumowy meeting w większym gronie, ale wtedy dopiero ciężko byłoby się nagadać :lol2:

Mam nadzieje, ze kiedys na m sie to uda,Dropiku:yes:

Dziefffffffczyny, jesteście niemozliwe:lol2:

Uszy p. Łukasza, to chyba spłonęły.....:rotfl:

Ale Kinguś, rozbroiłaś mnie swoją troską:

niech najpierw zrobi meble dla Oli a potem to sie może nawet posr...ć

Uwielbiam Cie, po prostu :rotfl::hug:

Wypeplałam, ze mam namiar z forum ale spoko-loko naszych nicków nie podawałam:lol2:

EDIT: Pasiulku, padam na twarz po weekendzie u znajomych-było supcio ale sie odzwyczaiłam od nocnych posiedzen, jednak....a moze to zmęczenie materiału?:rolleyes: Mam nadzieje, ze jak sie wprowadzimy i rzucę pracę, to sobie odpoczne:)

Edytowane przez hazeleyes1982

Pasiu, ale to już chyba nie będzie taka gonitwa.

Czy bedzie...?:rolleyes::lol:

Najwieksze wyzwanie-to chyba bedzie wstac z Małym na 8.00 do przedszkola (teraz wstajemy ok 9.00):lol2:

Karolcia, no Waryjatki z nich.Nie da sie ukryć:D

Ola - do prywatnego o której przyprowadzisz o tej będzie . Płacisz-wymagasz ;) Ale z drugiej strony jak mamy sie w połowie drogi na tę kawkę/ploty umawiać to może zaprowadzaj go na 8 :cool: